fbpx
Wil je een zingend telegram cadeau doen? Boek dan een Lofzanger. Onze liedjes zit vol energie, humor en liefde. Daarmee maken wij jouw wereld een beetje mooier. Een leuker cadeau bestaat niet!

 

Zingend Telegram

Een Zingend Telegram is een unieke verjaardag verrassing! Met onze Lofzanger wordt het een onvergetelijk feestje. De jarige job staat écht in ’t zonnetje.  We vieren alle leeftijden, van sweet 16 tot 101! Een zingend telegram is leuk voor iedereen.

Zoek je een romantische  verrassing? Geef een Serenade cadeau. Samen vieren we de liefde. Van jubileum tot ludiek huwelijksaanzoek. Ook tijdens trouwceremonies zijn we van de partij. Gouden Bruiloft vieren? Let’s go!

Wil je iemand een hart onder de riem steken? Een Zingend Telegram zegt meer dan 1000 woorden. Op invoelbare wijze brengen wij jouw steun in moeilijke tijden. Hoe mensen reageren? Geëmotioneerd en Dankbaar. Dit is het mooist wat er is!

Wil je het optreden onvergetelijk maken? laat de Lofzangers een persoonlijk lied schrijven. Door onze teksten voelen mensen zich gezien en gewaardeerd… (lees meer)

Events

Ben je opzoek naar een ludieke live act? Boek dan een Lofzanger. Onze optredens staan bol van interactie en hebben een aanstekelijke energie. Met aandacht maken we jouw event een stukje mooier.

 

p

 
 

Zoek je een verrassende smaakmaker voor een borrel of feest? Boek dan een Borrel Troubadour. Met de Muzikale Menukaart zorgen de Lofzangers voor reuring, verbinding en plezier. Een interactieve act pal tussen de mensen.

Hoe verbind je medewerkers aan je organisatie? Met
Woorden van waardering
voelen mensen zich gezien en gehoord. De Lofzangers zetten jouw collega’s met een lied op maat in het zonnetje. Liever samen aan de slag? Check de workshop: van Frustratie naar Verlangen. 

Een originele touch geven aan je event? Huur de Lofzangers in als:

  • Muzikaal Onthaal
  • Plenaire Kick off
  • Wachtrij muzikant
  • Borrel Troubadour

Goed te combineren met een acteur/actrice of lied op maat.

Een greep uit onze Muzikale Maatwerk Verrassing:

Direct boeken? Neem contact op:

WhatsApp Reviews

Chella
Chella(Oostzaan)
Lees verder
Was super leuk! Luca was zooooo verrast! Vond het GEWELDIG! Onwijs bedankt!!!!! We waren alle 3 tot tranen geroerd. HIlde was geweldig! Echt zo mooi.
Geert
Geert(Theater de Leest - Waalwijk)
Lees verder
Hey Anne-Marie, ik wil je enorm bedanken! Wat heeft Kyle het top gedaan, super enthouasiast, kwalitatief top, de tekst op de juiste accenten uitegelicht. Wij hebben genoten . Echt super tof!!! Bedankt 👍👍👍
Anja
Anja(Breda)
Lees verder
De Lofzang door Joost vanmiddag was erg leuk!! Helemaal wat we er van verwacht hadden! Medewerkers waren verrast en vonden het leuk. Fijn dat hij ook met de kinderen om kon gaan! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen!! Groetjes Anja
Rudy
Rudy(Puurs - België)
Lees verder
Het was echt geweldig. Kyle is echt een topzanger. Heb een Wetransfer gestuurd. Het was zo leuk, dat willen we jullie niet onthouden! Kyle heeft echt talent. Ik ga reclame maken voor jullie. Bedankt!
Ada
Ada(Arnhem)
Lees verder
Hilde was fantastisch, mijn moeder was blij verrast, de liedjes waren goed gekozen! We hebben erg van haar genoten, Groetjes van Ada
Ineke
Ineke(Zetten)
Lees verder
Het optreden van Menno was gisteren super geslaagd. Edwin vond het een hele leuke verrassing en Menno deed het fantastisch
Arjan
Arjan(Hoek van Holland)
Lees verder
Heidy vond het echt tof. Ze belde net daarvoor dat ze lang moest overwerken omdat het waanzinnig druk was dus het was een welkome onderbreking. Ik ben blij met het resultaat.
Mirjam
Mirjam(IJsselstein)
Lees verder
Het was zooooooooooo leuk! Echt geweldig. Erika kan zo mooi zingen en gitaar spelen. Mamma was verrast en ontroerd bij het verzoeknummer. Meer dan geslaagd. Dank je wel. Ik hou het zeker in gedachten voor een andere gelegenheid.
Tim
Tim(Amsterdam)
Lees verder
Holy shit! Wat hebben wij gister een heerlijke dag gehad. Staat er ineens een zingende gitarist aan de lunch tafel. Super vet, de oudjes hebben er zelfs een traantje door gelaten.
Andreas
Andreas(Denmark)
Lees verder
A M A Z I N G!!! Thank you SO much for making this happen on such Shamefully short notice! The couple was very surprised an very touched by Emma's song.
Edith
Edith(Rhenen)
Lees verder
Jáááá, was echt SUPER leuk! Ze waren héél erg verrast, de sfeer was onwijs leuk, mensen zaten met hun voet mee te wippen, er werd meegeklapt. Echt tof. En wat kan Sifra goed zingen zeg, echt prachtig. We hebben genoten!
Natasja
Natasja(Buenos Aires)
Lees verder
Milène was geweldig! Dank jullie wel! Mijn moeder was tot tranen geroerd!

Offerte

Check onze prijstlijst of vraag een offerte aan.

Google Review

Wat vinden andere klanten van de Lofzangers? Bekijk meer dan zeventig 5 sterren reviews op Google!

Zakelijke Klanten

Last Minutes

Wil je een last minute cadeau regelen? Bel de Lofzangers. We zetten alles op alles om een mooie verrassing te regelen.