fbpx

Persoonlijk afscheidscadeau collega

Je zoekt een persoonlijk afscheidscadeau voor een collega? Dan zit je bij Lofzangers goed! Wij verrassen al 9 jaar mensen en zetten ze in het zonnetje met liveoptredens op maat. Maar wat maakt een lofzang nou eigenlijk tot het leukste persoonlijk afscheidscadeau voor een collega?

Persoonlijk afscheidscadeau collega

Er zijn 3 redenen waarom een lofzang het leukste persoonlijk afscheidscadeau is voor een collega. Ten eerste is het optreden een moment van oprechte aandacht. We horen vaak we dat mensen zich door een lofzang echt gezien en gewaardeerd voelen. Helemaal als we een persoonlijk lied schrijven. Ten tweede willen heel veel mensen geen spullen maar hechten ze meer waarde aan belevenissen en mooie herinneringen.

Waardevolle herinnering

Zorg er voor dat je het verrassingsoptreden filmt! Gewoon met je mobiele telefoon. Zo maak je het persoonlijk afscheidscadeau compleet. Als je er een leuk filmpje van edit geef je niet alleen een beleving maar ook een waardevolle herinnering. Een filmpje kan je zo vaak terugkijken als je wilt. Al je oud collega’s staan er op. Prachtig toch? Er zijn verschillende gratis software om je filmpje te editten, wij maken gebruik van Kinemaster. Wil je hulp? Vraag het ons. We monteren vaak filmpjes voor klanten.

Lied tekst inlijsten

Voor gewaardeerde collega’s die afscheid nemen schrijven we vaak een persoonlijk lied op maat vol anekdotes. We laten iemand van zijn goede kant zien maar besteden, als jullie dat willen, ook aandacht aan de mindere eigenschappen. Die verwerken we natuurlijk met een knipoog zodat er hartelijk om gelachen wordt. Die eigen liedtekst kan je inlijsten en na het optreden cadeau doen. Een super mooi aandenken voor aan de wand.

Interesse?
Wil je jouw collega verrassing met een fantastisch persoonlijk afscheidscadeau? Vul het offerteformulier in en binnen 48 uur hoor je van ons! Ben je meer een app-er of beller. We zijn 7 dagen in de week bereikbaar op 06 490 92 494.

Offerte aanvragen?

Vul het offerteformulier in. Binnen 48 uur nemen we contact op!

Stuur je liever een appje of ben je meer een beller? We zijn 7 dagen in de week bereikbaar op 06 490 92 494.

Reviews

Chella
Chella(Oostzaan)
Lees verder
Was super leuk! Luca was zooooo verrast! Vond het GEWELDIG! Onwijs bedankt!!!!! We waren alle 3 tot tranen geroerd. HIlde was geweldig! Echt zo mooi.
Anja
Anja(Breda)
Lees verder
De Lofzang door Joost vanmiddag was erg leuk!! Helemaal wat we er van verwacht hadden! Medewerkers waren verrast en vonden het leuk. Fijn dat hij ook met de kinderen om kon gaan! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen!! Groetjes Anja
Rudy
RudyPuurs (België)
Lees verder
Het was echt geweldig. Kyle is echt een topzanger. Heb een Wetransfer gestuurd. Het was zo leuk, dat willen we jullie niet onthouden! Kyle heeft echt talent. Ik ga reclame maken voor jullie. Bedankt!
Ada
Ada(Arnhem)
Lees verder
Hilde was fantastisch, mijn moeder was blij verrast, de liedjes waren goed gekozen! We hebben erg van haar genoeten, Groetjes van Ada
Ineke
Ineke(Zetten)
Lees verder
Het optreden van Menno was gisteren super geslaagd. Edwin vond het een hele leuke verrassing en Menno deed het fantastisch
Arjan
Arjan(Hoek van Holland)
Lees verder
Heidy vond het echt tof. Ze belde net daarvoor dat ze lang moest overwerken omdat het waanzinnig druk was dus het was een welkome onderbreking. Ik ben blij met het resultaat.
Mirjam
Mirjam(IJsselstein)
Lees verder
Het was zooooooooooo leuk! Echt geweldig. Hilde kan zo mooi zingen en gitaar spelen. Mamma was verrast en ont-roerd bij het verzoeknummer. Meer dan geslaagd. Dank je wel. Ik hou het zeker in gedachten voor een andere gelegenheid.
Tim
Tim(Amsterdam)
Lees verder
Holy shit! Wat hebben wij gister een heerlijke dag gehad. Staat er ineens een zingende gitarist aan de lunch tafel. Super vet, de oudjes hebben er zelfs een traantje door gelaten.

Schrijf een Lied!

(whitepaper)

Wil je zelf een persoonlijk lied schrijven? In het gratis whitepaper ‘Schrijf een Lied!’ delen we al onze tips.♥

Persoonlijk afscheidscadeau Collega

Lofzangers zetten dagelijks mensen in het zonnetje!  Wat ons tot het leukste persoonlijk afscheidscadeau voor een collega maakt?

  • We zijn een beleving! Een optreden is een uniek moment van oprechte aandacht.
  • Het optreden kan je filmen. Maak er een mooie edit van (eventueel met onze hulp) en jouw collega kan het filmpje nog heel vaak terugkijken: een waardevolle herinnering!
  • Lijst de persoonlijke liedtekst in. Dan heeft jouw collega een prachtig aandenken voor aan de wand.