fbpx

Onze Lofzangers

Boekt u een Zingend Telegram in Nederland? Dan komt een van onze professionele Lofzangers- of zangeressen live op locatie zingen. We houden bij uw boeking rekening met uw muziekwensen en de beste reisafstand. Bijna al onze zangers en zangeressen treden ook op in DUO of TRIO verband. Van Nederlandse Volksliedjes, Jazz Trio tot Latin Grooves we hebben het allemaal in huis.

Lofzanger_Emma

Emma

Lofzanger Emma (Conservatorium, Utrecht) is een verhalende zangeres. Zij begeleidt zichzelf op accordeon maar speelt ook Ukelele, Piano en Draailier. Met een breed repertoire van La Bamba tot Nederlandstalige meezingers, Engelstalige klassiekers, oud Hollandse liedjes en wereldmuziek spreekt ze veel gezelschappen aan.

Joost

Lofzanger Joost (Conservatorium, Utrecht) is een vrolijke zanger met een breed repertoire aan liedjes. Hij speelt o.a. Engelstalige evergreens uit de jaren 60 (en ouder) tot oer Hollandse meezingers van toen en nu. Zijn kwaliteit? Hij zorgt voor een sfeervol optreden en laat iedereen genieten. Een troubadour voor elke gelegenheid.

Sifra

Sifra (Rockacademie, Tilburg) is een waanzinnige leadzangeres die zichzelf begeleidt op gitaar. Naast een prachtig stemgeluid heeft Sifra een stralende, warme persoonlijkheid. Bij kleine optredens kun je een speld horen vallen. Een feestje bouw? Dan wil je Sifra er ook graag bij hebben! Genre: pop, rock, soul, Nederlandstalig

Chris

Chris (Conservatorium Amsterdam) is singer-songwriter. Hij won de popsongcompetitie ‘Mooie Noten’ en was halve finalist in de Grote Prijs van Nederland. Inspiratie haalt hij uit de jaren 60 en 70. Chris geeft les in songwriting en is dan ook een van de vaste liedjesschrijvers bij Lofzangers.

Sera

Sera is een getalenteerde zangeres die een breed genre aan liedjes speelt. Wil je een kersverse Sarah of Abraham in het zonnetje zetten, een gouden bruidspaar verrassen of een gezellige sing along organiseren? Sera wil je op elk feestje graag erbij hebben! 

Davina

Davina (Conservatorium Rotterdam) is een Italiaanse Jazz Zangeres. Met haar gitaar speelt zij een breed repertoire aan liedjes: van Pop en Jazz klassiekers, tot Latin, Bossanova en Italiaanse hits. Een Nederlandse Serenade? Met een mooi zuidelijk accentje, geen enkel probleem!

 

Paul

Paul reist als solo-artiest door heel Nederland maar speelt ook in meerdere (semi) akoestische formaties. Met zijn fantastische tekstbeleving is Paul een troubadour ten voeten uit. Hij kent waanzinnig veel liedjes uit zijn hoofd. Tijd om te kiezen! Welk nummer wil je horen?

Erika

Erika (HQ School – Zang) is een muzikaal cadeautje. Met haar heldere stem weet ze in één en hetzelfde optreden mensen feestelijk te verrassen én tot tranen te roeren. Ze brengt soulvolle nummers voor alle leeftijden van Hallelujah, Dancing Queen tot I’m Yours.

Milène

Milène (Conservatorium, Rotterdam) ademt muziek, alle settings zijn op haar lijf geschreven. Van intiem huiskamer optreden (semi akoestisch) tot groots personeelsfeest (versterkt). Met de op maat geschreven liedtekst in haar hand brengt zij het zingend telegram met een theatrale twist.

 

Laura

Laura (Conservatorium Rotterdam) is de schrijver van de bekende liedje ‘T komt wel goed Schatje en Zoete Witte Wijn! Als Lofzanger weet ze de mensen te raken, te laten zingen en dansen! Van een Beatles klassieker, Britney Spears tot Avicii. Van 0 t/m 100, als Laura voor je staat raak je ontroerd en doe je vanzelf mee!

 

Anne-Marie

Anne-Marie weet op magische wijze personen te vangen in liedteksten. Haar geheim? Een mix van waardering, erkenning, en gekscherende anekdotes. Elk liedje is een uniek verhaal. Ze zorgen voor een lach en een traan. Of zoals klanten zeggen: Anne-Marie’s liedjes slaan de spijker op z’n kop!

Hilde, Harry, Hedwig...

Maar ook Marco, Rob, Charo, Lovely, Erik en Ethan. Naast de harde kern hebben de Lofzangers een vaste groep freelancers waarmee wordt samengewerkt. Allen zijn werkzaam in de muziek maar door eigen projecten wisselend inzetbaar. Bij tijd en wijlen zijn ze zeer actief en zie je hun namen meer voorbij komen!

Zingend Telegram Nederland

Komen jullie ook in België wordt ons geregeld gevraagd? Ja hoor, dat kan. De Lofzangers werken als Zingend Telegram in Nederland én de grensstreek. Dus woon je in België en wil je een zingend telegram bestellen? Wij schrijven een lied op maat en komen het live zingen. Mail even naar info@lofzangers.nl voor de mogelijkheden of vul het offerteformulier in.

 

Filmpjes

Een van onze favoriete filmpjes kan je hier kijken. Ben je benieuwd naar andere optredens check dan even onze  Facebook pagina of Instagram. Heb je nog vragen? Bel gerust.

 

Google Review

Nieuwsgierig naar wat anderen zeggen over de Lofzangers? Kijk eens op onze Google Review. Daar hebben al meer dan 70 klanten hun ervaring gedeeld na afloop van een optreden. We zijn ontroerd door alle 5-sterren en mooie woorden. Lang leven de blije klant!