Offerte

Wat kost een Verrassingsact Verjaardag, een Serenade of Persoonlijk geschreven Lied? Kijk in onze prijslijst of vul onderstaand formulier in. Binnen 48 uur krijg je een prijsopgaaf inclusief reiskosten.

Voor boekingen van onze troubadours act ‘de Muzikale Menukaart’ graag even telefonisch contact opnemen.

Wil je graag weten wat een optreden kost? Kijk dan even op onze prijslijst.

WhatsApp offerte

Wil je liever appen voor een offerte? Stuur onderstaande informatie naar 0649092494 :

  1. Naam & e-mailadres
  2. Wat is het adres, datum en voorkeurstijd van het optreden ?
  3. Wat is het verzoeknummer?
  4. Voor wie is het optreden en waarom geef je het cadeau?

Reviews

Chella
Chella(Oostzaan)
Read More
Was super leuk! Luca was zooooo verrast! Vond het GEWELDIG! Onwijs bedankt!!!!! We waren alle 3 tot tranen geroerd. HIlde was geweldig! Echt zo mooi.
Anja
Anja(Breda)
Read More
De Lofzang door Joost vanmiddag was erg leuk!! Helemaal wat we er van verwacht hadden! Medewerkers waren verrast en vonden het leuk. Fijn dat hij ook met de kinderen om kon gaan! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen!! Groetjes Anja
Rudy
RudyPuurs (België)
Read More
Het was echt geweldig. Kyle is echt een topzanger. Heb een Wetransfer gestuurd. Het was zo leuk, dat willen we jullie niet onthouden! Kyle heeft echt talent. Ik ga reclame maken voor jullie. Bedankt!
Ada
Ada(Arnhem)
Read More
Hilde was fantastisch, mijn moeder was blij verrast, de liedjes waren goed gekozen! We hebben erg van haar genoeten, Groetjes van Ada
Ineke
Ineke(Zetten)
Read More
Het optreden van Menno was gisteren super geslaagd. Edwin vond het een hele leuke verrassing en Menno deed het fantastisch
Arjan
Arjan(Hoek van Holland)
Read More
Heidy vond het echt tof. Ze belde net daarvoor dat ze lang moest overwerken omdat het waanzinnig druk was dus het was een welkome onderbreking. Ik ben blij met het resultaat.

Schrijf een Lied!

(whitepaper)

Wil je zelf een persoonlijk lied schrijven? In het gratis whitepaper ‘Schrijf een Lied!’ delen we al onze tips. Beschikbaar vanaf 1 mei 2020♥.