Over Lofzangers

Al meer dan 9 jaar is Lofzangers dé muzikale verrassingsservice van Nederland. Onze missie? We willen dat iedereen tenminste een keer in zijn leven een verrassingsoptredens meemaakt. Hier krijg je kippenvel van!

muzikaal talent
Het idee voor Lofzangers ontstaat zomaar, heel spontaan in het voorjaar van 2011. Een vriendin van mij is jarig en ik wil haar dolgraag verrassen, iets bijzonders doen. Op internet zoek ik naar een singing telegram, een muzikale verrassing. Nergens kan ik het vinden. Gek eigenlijk, bedenk ik me. Er zijn zoveel bijzondere, feestelijke momenten in het leven waarbij livemuziek fantastische zou zijn. Maar van muzikaal talent kunnen we alleen genieten in de theaters en op festivals.

Lofzangers.nl geboren
Samen met saxofonist/ componist Floris van der Vlugt werk ik mijn idee uit. Een impresariaat voor verrassingsoptredens. We plannen audities en er komt een improvisatie workshop onder leiding van zangeres Berenice van Leer. Samen met mijn broer werk ik een website uit. Binnen een paar maanden zijn we live, met een professioneel team van troubadours!

Spontaan, intiem én zoveel lol
Mensen zijn gek op onze optredens. Ze houden van het spontane en intieme karakter. Dat komt met name doordat we akoestisch spelen, zonder versterking. Dat maakt ons heel flexibel en daardoor treden we letterlijk op waar je maar wilt. En dan het verrassingselement, laten we dat niet te vergeten! Iemand verrassen brengt zoveel lol met zich mee. Daardoor is elk optreden écht een feestje.
 
De Muzikale Menukaart

Dat spontane karakter vinden mensen zo leuk dat we sinds 2 jaar ons aanbod hebben uitgebreid met ‘De Muzikale Menukaart’.  Deze muziektheater act is er speciaal voor borrels, feesten en evenementen. Gasten genieten van de interactie met onze troubadours, kiezen hun favoriete nummer uit van de muzikale menukaart en laten zich verrassen door een mini-optreden.

Kippenvel
Super trots en blij sta ik elke dag weer op. Laatst mochten we een meneer verrassen die 83 jaar werd. Zijn lievelingsnummer? Rollercoaster van Danny Vera! Prachtig toch? Mijn doel is om er voor te zorgen dat elke Nederlander tenminste één keer in zijn leven een verrassingsoptreden meemaakt. Je krijgt er kippenvel van. Het is een moment om nooit meer te vergeten!

Een muzikale groet,

Anne-Marie Dröes
Oprichter Lofzangers.nl

Offerte aanvragen?

Mail naar info[at]lofzangers.nl of app 0649092494 met de volgende informatie:

  1. Wat is de locatie en tijd van het optreden ?
  2. Voor wie is het optreden en
    wat is de gelegenheid?
  3. wat is je verzoeknummer?

Reviews

Chella
Chella(Oostzaan)
Read More
Was super leuk! Luca was zooooo verrast! Vond het GEWELDIG! Onwijs bedankt!!!!! We waren alle 3 tot tranen geroerd. HIlde was geweldig! Echt zo mooi.
Anja
Anja(Breda)
Read More
De Lofzang door Joost vanmiddag was erg leuk!! Helemaal wat we er van verwacht hadden! Medewerkers waren verrast en vonden het leuk. Fijn dat hij ook met de kinderen om kon gaan! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen!! Groetjes Anja
Rudy
RudyPuurs (België)
Read More
Het was echt geweldig. Kyle is echt een topzanger. Heb een Wetransfer gestuurd. Het was zo leuk, dat willen we jullie niet onthouden! Kyle heeft echt talent. Ik ga reclame maken voor jullie. Bedankt!
Ada
Ada(Arnhem)
Read More
Hilde was fantastisch, mijn moeder was blij verrast, de liedjes waren goed gekozen! We hebben erg van haar genoeten, Groetjes van Ada
Ineke
Ineke(Zetten)
Read More
Het optreden van Menno was gisteren super geslaagd. Edwin vond het een hele leuke verrassing en Menno deed het fantastisch
Arjan
Arjan(Hoek van Holland)
Read More
Heidy vond het echt tof. Ze belde net daarvoor dat ze lang moest overwerken omdat het waanzinnig druk was dus het was een welkome onderbreking. Ik ben blij met het resultaat.

Schrijf een Lied!

(whitepaper)

Wil je zelf een persoonlijk lied schrijven? In het gratis whitepaper ‘Schrijf een Lied!’ delen we al onze tips. Beschikbaar vanaf 1 mei 2020♥.