fbpx

Over Lofzangers

Al meer dan 9 jaar is Lofzangers dé muzikale verrassingsservice van Nederland. Onze missie? We willen dat iedereen tenminste een keer in zijn leven een verrassingsoptredens meemaakt. Hier krijg je kippenvel van!
muzikaal talent

Het idee voor Lofzangers ontstaat heel spontaan, in het voorjaar van 2011. Een vriendin van mij is jarig en ik wil haar dolgraag verrassen, iets bijzonders doen. Op internet zoek ik naar een singing telegram. Nergens kan ik het vinden. Gek eigenlijk, bedenk ik me. Er zijn zoveel bijzondere en feestelijke momenten in het leven waarbij livemuziek fantastische zijn zou, maar we kunnen alleen van muzikaal talent genieten in de theaters en op festivals. Dat moet anders!

 

Lofzangers.nl geboren

Samen met saxofonist/ componist Floris van der Vlugt werk ik mijn idee uit. Een impresariaat voor verrassingsoptredens. We plannen audities en er komt een improvisatie workshop onder leiding van zangeres Berenice van Leer. Samen met mijn broer maak ik een eerste website. Binnen een paar maanden zijn we live, met een professioneel team van troubadours!

 

Spontaan, intiem én zoveel lol
Mensen zijn gek op onze optredens. Ze houden van het spontane en intieme karakter. Dat komt met name doordat we akoestisch spelen, zonder versterking. Dat maakt ons heel flexibel en daardoor treden we letterlijk op waar je maar wilt. Het brengt ons op de meest uiteenlopende plekken. Iemand plotseling verrassen brengt trouwens zoveel lol met zich mee. Daardoor is elk optreden écht een feestje.
 
 
De Muzikale Menukaart

Sinds 2 jaar hebben we ons aanbod uitgebreid. We brengen verrassingsoptredens bij grotere gelegenheden zoals borrels, feesten en evenementen. Meestal komen we dan met een formatie van 2 of 3 personen.  We lopen rond en bieden gasten onze muzikale menukaart aan. Ze kiezen een liedje en laten zich verrassen door een mini-optreden van onze troubadours.

 

 

Kippenvel

Super trots en blij sta ik elke dag weer op. Laatst mochten we een meneer verrassen die 83 jaar werd. Zijn lievelingsnummer? Rollercoaster van Danny Vera! Prachtig toch? Mijn doel is om er voor te zorgen dat elke Nederlander tenminste één keer in zijn leven een verrassingsoptreden meemaakt. Je krijgt er kippenvel van. Het is een moment om nooit meer te vergeten!

 

Met muzikale groet,

Anne-Marie Dröes, Founder & Boekingsagent - Lofzangers

Anne-Marie Dröes
Oprichter Lofzangers.nl

Offerte aanvragen?

Mail naar info[at]lofzangers.nl of app 06 490 92 494 met de volgende informatie:

  1. Wat is de locatie en tijd van het optreden ?
  2. Voor wie is het optreden en
    wat is de gelegenheid?
  3. wat is je verzoeknummer?

Whatapp Reviews

Chella
Chella(Oostzaan)
Lees verder
Was super leuk! Luca was zooooo verrast! Vond het GEWELDIG! Onwijs bedankt!!!!! We waren alle 3 tot tranen geroerd. HIlde was geweldig! Echt zo mooi.
Anja
Anja(Breda)
Lees verder
De Lofzang door Joost vanmiddag was erg leuk!! Helemaal wat we er van verwacht hadden! Medewerkers waren verrast en vonden het leuk. Fijn dat hij ook met de kinderen om kon gaan! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen!! Groetjes Anja
Rudy
RudyPuurs (België)
Lees verder
Het was echt geweldig. Kyle is echt een topzanger. Heb een Wetransfer gestuurd. Het was zo leuk, dat willen we jullie niet onthouden! Kyle heeft echt talent. Ik ga reclame maken voor jullie. Bedankt!
Ada
Ada(Arnhem)
Lees verder
Hilde was fantastisch, mijn moeder was blij verrast, de liedjes waren goed gekozen! We hebben erg van haar genoeten, Groetjes van Ada
Ineke
Ineke(Zetten)
Lees verder
Het optreden van Menno was gisteren super geslaagd. Edwin vond het een hele leuke verrassing en Menno deed het fantastisch
Arjan
Arjan(Hoek van Holland)
Lees verder
Heidy vond het echt tof. Ze belde net daarvoor dat ze lang moest overwerken omdat het waanzinnig druk was dus het was een welkome onderbreking. Ik ben blij met het resultaat.
Mirjam
Mirjam(IJsselstein)
Lees verder
Het was zooooooooooo leuk! Echt geweldig. Hilde kan zo mooi zingen en gitaar spelen. Mamma was verrast en ont-roerd bij het verzoeknummer. Meer dan geslaagd. Dank je wel. Ik hou het zeker in gedachten voor een andere gelegenheid.
Tim
Tim(Amsterdam)
Lees verder
Holy shit! Wat hebben wij gister een heerlijke dag gehad. Staat er ineens een zingende gitarist aan de lunch tafel. Super vet, de oudjes hebben er zelfs een traantje door gelaten.

Schrijf een Lied!

(whitepaper)

Wil je zelf een persoonlijk lied schrijven? In het gratis whitepaper ‘Schrijf een Lied!’ delen we al onze tips. ♥