fbpx

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over het organiseren van een verrassingsoptreden? We hebben de veelgestelde vragen hieronder op een rijtje gezet. Leek ons handig. Zit jouw vraag er niet tussen, wil je advies of even overleggen? Geen enkel probleem. Neem dan contact op!

Ook tijdens Corona spelen we binnen, mits de klant de 1,5 meter afstand kan waarborgen. Wat dat betekent? Dat jullie er voor zorgen dat iedereen 1,5 meter afstand houdt van onze zanger(es), ook bij binnenkomst. Vaak betekent dat dat wij zelf de voordeur achter ons sluiten bij binnenkomt en onszelf uitlaten bij vertrek.

De lengte van een optreden is afhankelijk van meerdere factoren. Een verrassing met Happy BIrthday + 4 liedjes duurt ongeveer 15  à 20 minuten, dat is inclusief voorstellen.

Weet je niet welk verzoeknummer je moet kiezen? Geen nood. Je bent niet de enige. Wij geven al 10 jaar verrassingsoptredens en stellen dagelijks setlists samen. Daardoor weten we, voor ieder type mens en elke gelegenheid, welke muziek passend is om te spelen.

Er zijn verschillende, bekende cover melodieën waar we op schrijven. De keuze van de melodie hangt af van een aantal factoren. We overleggen altijd vooraf op welke melodie er geschreven gaat worden!

Ja, natuurlijk! Stem voordat je begint wel even de melodie af.

Professionele tekstschrijvers maken een uniek levenslied op basis van de informatie en anekdotes die jij aanlevert. Een lied schrijven kost tijd en daarom rekenen we daar een meerprijs voor.

Het maakt niet uit of iemand 16 of 90 jaar wordt. Iedereen vindt het leuk om verrast te worden. Wie wordt er nou niet blij van een mooi verrassingsoptreden? Wat je ook te vieren hebt, met een lofzang maak je er een onvergetelijk moment van.

Zeker, ze genieten enorm van de energie en de oprechte aandacht die een verrassingsoptreden met zich mee brengt.

Ja zeker! Steeds vaker vinden ouders hun weg naar lofzangers. Ze willen hun zoon of dochter verrassen met een speciaal cadeau. Vaak zijn ze wel bang dat een verrassingsoptreden misschien een beetje genânt of ongemakkelijk is. Geen zorgen! Wij weten heel goed hoe we een leuk en ongedwongen optreden moeten samenstellen.

Voor het regelen van een verrassingsoptreden kun je altijd bellen. Ideaal gezien hebben we een week om alles te regelen en af te stemmen. Maar vaak kunnen we ook last minute nog een mooi optreden voor je regelen. Natuurlijk zitten de agenda’s voller als we morgen moeten komen spelen maar we doen altijd onze uiterste best om er samen een geslaagde verrassing van te maken.

WhatsApp Reviews

Chella
Chella(Oostzaan)
Lees verder
Was super leuk! Luca was zooooo verrast! Vond het GEWELDIG! Onwijs bedankt!!!!! We waren alle 3 tot tranen geroerd. HIlde was geweldig! Echt zo mooi.
Anja
Anja(Breda)
Lees verder
De Lofzang door Joost vanmiddag was erg leuk!! Helemaal wat we er van verwacht hadden! Medewerkers waren verrast en vonden het leuk. Fijn dat hij ook met de kinderen om kon gaan! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen!! Groetjes Anja
Rudy
RudyPuurs (België)
Lees verder
Het was echt geweldig. Kyle is echt een topzanger. Heb een Wetransfer gestuurd. Het was zo leuk, dat willen we jullie niet onthouden! Kyle heeft echt talent. Ik ga reclame maken voor jullie. Bedankt!
Ada
Ada(Arnhem)
Lees verder
Hilde was fantastisch, mijn moeder was blij verrast, de liedjes waren goed gekozen! We hebben erg van haar genoeten, Groetjes van Ada
Ineke
Ineke(Zetten)
Lees verder
Het optreden van Menno was gisteren super geslaagd. Edwin vond het een hele leuke verrassing en Menno deed het fantastisch
Arjan
Arjan(Hoek van Holland)
Lees verder
Heidy vond het echt tof. Ze belde net daarvoor dat ze lang moest overwerken omdat het waanzinnig druk was dus het was een welkome onderbreking. Ik ben blij met het resultaat.
Mirjam
Mirjam(IJsselstein)
Lees verder
Het was zooooooooooo leuk! Echt geweldig. Hilde kan zo mooi zingen en gitaar spelen. Mamma was verrast en ont-roerd bij het verzoeknummer. Meer dan geslaagd. Dank je wel. Ik hou het zeker in gedachten voor een andere gelegenheid.
Tim
Tim(Amsterdam)
Lees verder
Holy shit! Wat hebben wij gister een heerlijke dag gehad. Staat er ineens een zingende gitarist aan de lunch tafel. Super vet, de oudjes hebben er zelfs een traantje door gelaten.

Google Reviews

Hier vind je ons profiel op Google met mooie 5 sterren reviews!

Snelle Offerte

Wil je snel een offerte? Stuur een appje naar 06 490 92 494. Vermeld de datum van het optreden, de woonplaats en je verzoeknummer / muzieksmaak.