fbpx

Contact

Wil je een verrassingsact cadeau geven? Neem contact op met Anne-Marie van Lofzangers. Zij helpt je bij het organiseren van dé ultieme verrassing.

Even voorstellen..Mijn naam is Anne-Marie Dröes.
Sinds 2011 schrijf ik liedjes voor Lofzangers.nl en organiseer ik verrassingsoptredens. Hoe dat in zijn werk gaat? Eerst luister ik goed naar je ideeën en wensen. Daarna geef ik je passend advies en allerlei tips.
Welke liedjes zijn leuk om te laten spelen? Hoe zorg je ervoor dat iemand thuis is op het moment dat wij aanbellen? Hoe maak je van jouw verrassing een subliem cadeau?

Liedjesschrijver zijn is een feestje. Het is geweldig om teksten te schrijven voor speciale gelegenheden. Mensen zijn vaak ontroert door hun persoonlijke liedje. Dat raakt me, ik vind het oprecht bijzonder.

Als booker heb ik veel plezier met mijn klanten. Want een verrassing organiseren doen we samen, en de voorpret geeft veel energie en lol. Heb je een gek plan in je hoofd om iemand te verrassen en wil je sparren? Twijfel je nog of een Lofzang wel leuk is? Bel me even op. Ik zal je eerlijk zeggen of een verrassingsoptreden van Lofzangers geschikt voor jullie is.

Muzikale groet,
Anne-Marie

 
Anne-Marie Dröes, Founder & Boekingsagent - Lofzangers
Hoe werkt het?

Meer over het organiseren van een verrassing lees je op deze pagina. Heb je vragen over het boeken van een verrassingsact? Bel of app me gerust. I’m here to help! 06 490 92 494

WhatsApp Reviews

Chella
Chella(Oostzaan)
Lees verder
Was super leuk! Luca was zooooo verrast! Vond het GEWELDIG! Onwijs bedankt!!!!! We waren alle 3 tot tranen geroerd. HIlde was geweldig! Echt zo mooi.
Anja
Anja(Breda)
Lees verder
De Lofzang door Joost vanmiddag was erg leuk!! Helemaal wat we er van verwacht hadden! Medewerkers waren verrast en vonden het leuk. Fijn dat hij ook met de kinderen om kon gaan! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen!! Groetjes Anja
Rudy
RudyPuurs (België)
Lees verder
Het was echt geweldig. Kyle is echt een topzanger. Heb een Wetransfer gestuurd. Het was zo leuk, dat willen we jullie niet onthouden! Kyle heeft echt talent. Ik ga reclame maken voor jullie. Bedankt!
Ada
Ada(Arnhem)
Lees verder
Hilde was fantastisch, mijn moeder was blij verrast, de liedjes waren goed gekozen! We hebben erg van haar genoeten, Groetjes van Ada
Ineke
Ineke(Zetten)
Lees verder
Het optreden van Menno was gisteren super geslaagd. Edwin vond het een hele leuke verrassing en Menno deed het fantastisch
Arjan
Arjan(Hoek van Holland)
Lees verder
Heidy vond het echt tof. Ze belde net daarvoor dat ze lang moest overwerken omdat het waanzinnig druk was dus het was een welkome onderbreking. Ik ben blij met het resultaat.
Mirjam
Mirjam(IJsselstein)
Lees verder
Het was zooooooooooo leuk! Echt geweldig. Hilde kan zo mooi zingen en gitaar spelen. Mamma was verrast en ont-roerd bij het verzoeknummer. Meer dan geslaagd. Dank je wel. Ik hou het zeker in gedachten voor een andere gelegenheid.
Tim
Tim(Amsterdam)
Lees verder
Holy shit! Wat hebben wij gister een heerlijke dag gehad. Staat er ineens een zingende gitarist aan de lunch tafel. Super vet, de oudjes hebben er zelfs een traantje door gelaten.

Google Reviews

Hier vind je ons profiel op Google met mooie 5 sterren reviews!

Snelle Offerte

Wil je snel een offerte? Stuur een appje naar 06 490 92 494. Vermeld de datum van het optreden, de woonplaats en je verzoek-nummer of muzieksmaak.

Veelgestelde vragen

We hebben veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Je vindt ze hier!