Contact

Wil je een verrassingsact cadeau geven? Neem contact op met Anne-Marie & Xanne van Lofzangers. Zij helpen je bij het organiseren van dé ultieme verrassing.

Even voorstellen..

 

Mijn naam is Anne-Marie Dröes. Al meer dan 9 jaar organiseer ik serenade optredens voor Lofzangers. Ik help onze klanten met passend advies. Welke muziek is bijvoorbeeld leuk om te spelen? En hoe zorg je voor een ultiem verrassingsmoment?

Begin 2021 is Xanne Zwart  als booker het Lofzangers team komen versterken. We werken samen, met veel plezier aan de leukste, beste en gekste verrassingen die u maar kan bedenken!

Anne-Marie Dröes, Founder & Boekingsagent - Lofzangers
Verrassingsact cadeau geven

Samen bespreken we jouw wensen. Samen leiden we alles in goede banen. Een verrassingsoptreden regelen is ontzettend leuk om te doen. Ik heb altijd heel veel voorpret met klanten! Heb je vragen over het boeken van een verrassingsact? Bel of app me gerust. I’m here to help!

Met muzikale groet,
Anne-Marie

WhatsApp Reviews

Chella
Chella(Oostzaan)
Read More
Was super leuk! Luca was zooooo verrast! Vond het GEWELDIG! Onwijs bedankt!!!!! We waren alle 3 tot tranen geroerd. HIlde was geweldig! Echt zo mooi.
Anja
Anja(Breda)
Read More
De Lofzang door Joost vanmiddag was erg leuk!! Helemaal wat we er van verwacht hadden! Medewerkers waren verrast en vonden het leuk. Fijn dat hij ook met de kinderen om kon gaan! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen!! Groetjes Anja
Rudy
RudyPuurs (België)
Read More
Het was echt geweldig. Kyle is echt een topzanger. Heb een Wetransfer gestuurd. Het was zo leuk, dat willen we jullie niet onthouden! Kyle heeft echt talent. Ik ga reclame maken voor jullie. Bedankt!
Ada
Ada(Arnhem)
Read More
Hilde was fantastisch, mijn moeder was blij verrast, de liedjes waren goed gekozen! We hebben erg van haar genoeten, Groetjes van Ada
Ineke
Ineke(Zetten)
Read More
Het optreden van Menno was gisteren super geslaagd. Edwin vond het een hele leuke verrassing en Menno deed het fantastisch
Arjan
Arjan(Hoek van Holland)
Read More
Heidy vond het echt tof. Ze belde net daarvoor dat ze lang moest overwerken omdat het waanzinnig druk was dus het was een welkome onderbreking. Ik ben blij met het resultaat.
Mirjam
Mirjam(IJsselstein)
Read More
Het was zooooooooooo leuk! Echt geweldig. Hilde kan zo mooi zingen en gitaar spelen. Mamma was verrast en ont-roerd bij het verzoeknummer. Meer dan geslaagd. Dank je wel. Ik hou het zeker in gedachten voor een andere gelegenheid.
Tim
Tim(Amsterdam)
Read More
Holy shit! Wat hebben wij gister een heerlijke dag gehad. Staat er ineens een zingende gitarist aan de lunch tafel. Super vet, de oudjes hebben er zelfs een traantje door gelaten.

Google Reviews

Hier vind je ons profiel op Google met mooie 5 sterren reviews!

Snelle Offerte

Wil je snel een offerte? Stuur een appje naar 06 106 47 118. Vermeld de datum van het optreden, de woonplaats en je verzoek-nummer of muzieksmaak.

Veelgestelde vragen

We hebben veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Je vindt ze hier!