hoe werkt het?

Een Lofzanger regel je in 3 eenvoudige stappen.
(Voor een prijsindicatie, kijk even op de pagina met onze prijslijst.)

Stap 1 | Geef informatie

Voor het regelen van een verrassingsoptreden hebben we de volgende informatie nodig. Vul hiervoor het offerteformulier in. Mailen, bellen of appen kan ook. Dit is wat we willen weten:

  1. Gewenste speeldatum, tijd en locatie
  2. Gewenste verzoeknummer
  3. Gelegenheid: Waarom wordt deze lofzang gegeven en aan wie?
  4. Wil je een liedje op maat laten schrijven?
  5. Je naam, telefoonnummer & e-mailadres
Stap 2 | Ontvang ons voorstel
  1. We zoeken een geschikte zanger/zangeres en sturen een prijsopgaaf incl reiskosten
  2. Ben je akkoord met de prijs? Dan maken we een setlist met 4 nummers inclusief verzoeknummer of persoonlijk lied – voor het laten schrijven van een persoonlijk lied ontvang je een vragenlijs.
Stap 3 | Bevestig je boeking
  1. Je stuurt je factuurgegevens
  2. Je stuurt via e-mail of whatsapp een foto van degene die we gaan verrassen
  3. Wij bellen om de start van het optreden met je door te spreken.

Reviews

Chella
Chella(Oostzaan)
Read More
Was super leuk! Luca was zooooo verrast! Vond het GEWELDIG! Onwijs bedankt!!!!! We waren alle 3 tot tranen geroerd. HIlde was geweldig! Echt zo mooi.
Anja
Anja(Breda)
Read More
De Lofzang door Joost vanmiddag was erg leuk!! Helemaal wat we er van verwacht hadden! Medewerkers waren verrast en vonden het leuk. Fijn dat hij ook met de kinderen om kon gaan! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen!! Groetjes Anja
Rudy
RudyPuurs (België)
Read More
Het was echt geweldig. Kyle is echt een topzanger. Heb een Wetransfer gestuurd. Het was zo leuk, dat willen we jullie niet onthouden! Kyle heeft echt talent. Ik ga reclame maken voor jullie. Bedankt!
Ada
Ada(Arnhem)
Read More
Hilde was fantastisch, mijn moeder was blij verrast, de liedjes waren goed gekozen! We hebben erg van haar genoeten, Groetjes van Ada
Ineke
Ineke(Zetten)
Read More
Het optreden van Menno was gisteren super geslaagd. Edwin vond het een hele leuke verrassing en Menno deed het fantastisch
Arjan
Arjan(Hoek van Holland)
Read More
Heidy vond het echt tof. Ze belde net daarvoor dat ze lang moest overwerken omdat het waanzinnig druk was dus het was een welkome onderbreking. Ik ben blij met het resultaat.

Over het optreden..

We stemmen de verwachtingen voorafgaand van het optreden zo goed mogelijk af. Wat wil je met het optreden bereiken? Draait het om een bijzondere verrassing, een feestelijke sfeer of een intiem moment? we zetten ons voor meer dan 100% in, ook als dingen anders lopen dan gepland. Kijk op ‘wat mag ik verwachten?’ voor meer informatie.