fbpx

hoe werkt het?

Een verrassingsoptreden van Lofzangers regel je
in 3 eenvoudige stappen.

Stap 1 | Informatie

Geef de benodigde informatie voor het optreden. Vul hiervoor het offerteformulier in of stuur een WhatsAppje naar Anne-Marie (06 490 92 494). Vermeld:

  • datum, tijd en plaats
  • verzoeknummer en/of muzieksmaak
Stap 2 | Voorstel & Bevestigen

We zetten een Lofzanger voor je in optie en sturen een prijsopgaaf incl reiskosten. Ben je akkoord met de prijs? Dan mag je maximaal 3 covers uit de lijst kiezen (of wij stellen een setlist voor je samen). Daarna gaan we jouw verzoeknummer* instuderen.
Door naar stap 3!

Stap 3 | Afronden

Voor het afronden van de boeking krijg je een kort vragenlijstje. We hebben o.a. een foto nodig van degene die we gaan verrassen en je factuurgegevens. De factuur ontvang je na het optreden, per mail. Je mag ook betalen via een Tikkie.

*Verzoeknummer / persoonlijk lied

Per optreden studeren we 1 nummer speciaal in. We noemen dat het verzoeknummer. Dit kan een cover zijn of een persoonlijk geschreven lied. Laat je een liedtekst schrijven dan ontvang je bij stap 2 een e-mail met vragenlijst. Vul deze vragenlijst in en stuur ‘m terug. Als jouw informatie binnen is gaan we direct aan de slag. We schrijven een persoonlijk lied. Is de tekst af dan ontvang je deze per e-mail voor feedback/akkoord. Lees hier meer over een lied laten schrijven.

Persoonlijk_Lied_schrijven

Google Reviews

Anderen zijn 100% tevreden over de Lofzangers. Bekijk ons profiel op Google en Lees alle 5 sterren reviews!

WhatsApp Reviews

Chella
Chella(Oostzaan)
Lees verder
Was super leuk! Luca was zooooo verrast! Vond het GEWELDIG! Onwijs bedankt!!!!! We waren alle 3 tot tranen geroerd. HIlde was geweldig! Echt zo mooi.
Anja
Anja(Breda)
Lees verder
De Lofzang door Joost vanmiddag was erg leuk!! Helemaal wat we er van verwacht hadden! Medewerkers waren verrast en vonden het leuk. Fijn dat hij ook met de kinderen om kon gaan! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen!! Groetjes Anja
Rudy
RudyPuurs (België)
Lees verder
Het was echt geweldig. Kyle is echt een topzanger. Heb een Wetransfer gestuurd. Het was zo leuk, dat willen we jullie niet onthouden! Kyle heeft echt talent. Ik ga reclame maken voor jullie. Bedankt!
Ada
Ada(Arnhem)
Lees verder
Hilde was fantastisch, mijn moeder was blij verrast, de liedjes waren goed gekozen! We hebben erg van haar genoeten, Groetjes van Ada
Ineke
Ineke(Zetten)
Lees verder
Het optreden van Menno was gisteren super geslaagd. Edwin vond het een hele leuke verrassing en Menno deed het fantastisch
Arjan
Arjan(Hoek van Holland)
Lees verder
Heidy vond het echt tof. Ze belde net daarvoor dat ze lang moest overwerken omdat het waanzinnig druk was dus het was een welkome onderbreking. Ik ben blij met het resultaat.
Mirjam
Mirjam(IJsselstein)
Lees verder
Het was zooooooooooo leuk! Echt geweldig. Hilde kan zo mooi zingen en gitaar spelen. Mamma was verrast en ont-roerd bij het verzoeknummer. Meer dan geslaagd. Dank je wel. Ik hou het zeker in gedachten voor een andere gelegenheid.
Tim
Tim(Amsterdam)
Lees verder
Holy shit! Wat hebben wij gister een heerlijke dag gehad. Staat er ineens een zingende gitarist aan de lunch tafel. Super vet, de oudjes hebben er zelfs een traantje door gelaten.

Snel naar...