fbpx

Persoonlijk lied

Al meer dan 12 jaar schrijven en spelen we liedjes op maat. Met een persoonlijk lied vol anekdotes kun je mensen echt in het zonnetje zetten. Elke keer horen we het weer: dit is origineel en onvergetelijk!

Persoonlijk lied

We schrijven een openingslied voor een event, een persoonlijk levenslied voor de jarige job of een afscheidslied voor een gewaardeerd collega. Wil je de liefde vieren of heb je een ander moment wat je kracht wilt bij zetten? We vragen je het hemd van het lijf en klimmen daarna voor je in de pen. We laten iemand van zijn goede kant zien. Maar ook mindere kanten verwerken we graag, met een knipoog, zodat er hartelijk om gelachen kan worden.

Hoe werkt het?
Eerste ontvangen we graag alle informatie die we nodig hebben voor het optreden zelf. Zo kunnen we een passende Lofzanger inplannen. Die informatie geef je via het offerte formulier of je kan ons whatsappen, kijk hier wat we nodig hebben. Als je akkoord bent met de prijsopgaaf en zeker weet dat je het optreden boekt krijg je via e-mail een vragenlijst voor het persoonlijk lied. Samen kiezen we een geschikte melodie en daarna gaan we voor je aan de slag!
 
Wat kost een persoonlijk lied schrijven?

We schrijven een liedje voor 125 euro, inclusief 9% btw.  Als je zelf een liedje wilt schrijven dan kan dat ook, we rekenen een kleine bijdrage voor de afstemming.

Medewerkers in het zonnetje

Een persoonlijk lied is dé manier om een team van medewerkers in het zonnetje te zetten en hen te bedanken voor hun inzet. Medewerkers voelen zich gezien en gewaardeerd. Het is elke keer weer een feestje! De liedtekst krijgt vaak een speciaal plekje. In het hart en aan de muur, bijvoorbeeld in de personeelskamer.

Zelf schrijven

Wil je liever zelf een tekst schrijven? Dat kan natuurlijk. Overleg dan even vooraf de melodie waarop je gaat schrijven en we zien jouw persoonlijke liedtekst graag tegemoet.

Offerte aanvragen?

Mail naar info[at]lofzangers.nl of app 06 490 92 494 met de volgende informatie:

  1. Wat is de locatie en tijd van het optreden ?
  2. Voor wie is het optreden en
    wat is de gelegenheid?
  3. wat is je verzoeknummer?

Reviews

Chella
Chella(Oostzaan)
Lees verder
Was super leuk! Luca was zooooo verrast! Vond het GEWELDIG! Onwijs bedankt!!!!! We waren alle 3 tot tranen geroerd. HIlde was geweldig! Echt zo mooi.
Anja
Anja(Breda)
Lees verder
De Lofzang door Joost vanmiddag was erg leuk!! Helemaal wat we er van verwacht hadden! Medewerkers waren verrast en vonden het leuk. Fijn dat hij ook met de kinderen om kon gaan! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen!! Groetjes Anja
Rudy
RudyPuurs (België)
Lees verder
Het was echt geweldig. Kyle is echt een topzanger. Heb een Wetransfer gestuurd. Het was zo leuk, dat willen we jullie niet onthouden! Kyle heeft echt talent. Ik ga reclame maken voor jullie. Bedankt!
Ada
Ada(Arnhem)
Lees verder
Hilde was fantastisch, mijn moeder was blij verrast, de liedjes waren goed gekozen! We hebben erg van haar genoeten, Groetjes van Ada
Ineke
Ineke(Zetten)
Lees verder
Het optreden van Menno was gisteren super geslaagd. Edwin vond het een hele leuke verrassing en Menno deed het fantastisch
Arjan
Arjan(Hoek van Holland)
Lees verder
Heidy vond het echt tof. Ze belde net daarvoor dat ze lang moest overwerken omdat het waanzinnig druk was dus het was een welkome onderbreking. Ik ben blij met het resultaat.
Mirjam
Mirjam(IJsselstein)
Lees verder
Het was zooooooooooo leuk! Echt geweldig. Hilde kan zo mooi zingen en gitaar spelen. Mamma was verrast en ont-roerd bij het verzoeknummer. Meer dan geslaagd. Dank je wel. Ik hou het zeker in gedachten voor een andere gelegenheid.
Tim
Tim(Amsterdam)
Lees verder
Holy shit! Wat hebben wij gister een heerlijke dag gehad. Staat er ineens een zingende gitarist aan de lunch tafel. Super vet, de oudjes hebben er zelfs een traantje door gelaten.

Schrijf een Lied!

(whitepaper)

Wil je zelf een persoonlijk lied schrijven? Download de whitepaper ‘Schrijf een Lied!’ met al onze tips. ♥