fbpx

Zingend Telegram

Dit is het allerleukste verjaardagscadeau wat je maar kan bedenken: een Zingend Telegram! Zie je het al voor je? We bellen aan en als de jarige job de deur open doet beginnen we direct met spelen: Haaaappy Birthday to Youuuu!

Lofzanger Laura staat er klaar voor...
Wat is een  Zingend Telegram

Wanneer het ‘Zingend Telegram’ in Nederland is geïntroduceerd weten we niet precies. Wel valt op de Engelstalige Wikipedia pagina te lezen dat Western Union begonnen is met het aanbieden van het ‘Singing Telgram’ in 1933. Waarom? Ze zagen een kans om van het gewone telegram, wat vaak tragedies nieuws bracht, een leuke boodschap te maken. En dat is precies wat wij bezorgen: een vrolijk gezongen felicitatie. Dit ga je nooit meer gaat vergeten!

Hoe werkt een Singing Telegram van Lofzangers

Een van onze professionele zangers en zangeressen reist af naar de verrassingslocatie. Van te voren spreken we het optreden door. Je mag een verzoeknummer opgeven. De akkoorden en tekst van dit nummer studeren we speciaal voor jullie optreden in. Ook maken we een setlist van 4 nummers, jouw verzoeknummer staat als laatste op de lijst.

Zingend Telegram persoonlijk maken

Wil je het nog persoonlijker maken? Dan kan je zelf een liedtekst schrijven op een bekende melodie. Maar wij kunnen je ook helpen en schrijven op verzoek een tekst voor je. Daar rekenen we een extra bedrag voor want een leuk liedje schrijven kost nou eenmaal tijd 🙂

 

En dan is het zover…

Bij aankomst op de locatie bellen we aan. Als de deur opengaat verrassen we de jarige job met een Nederlands of Engelstalig Happy Birthday. Heb je een andere reden om een Zingend Telegram te sturen? Heb je bijvoorbeeld iets goed te maken of een liefdesboodschap? Dan starten we het optreden natuurlijk met een ander (romantisch) nummer.

 

Moet ik bij een Zingend Telegram zelf aanwezig zijn?

Nee, je hoeft niet aanwezig te zijn bij een Singing Telegram. Al is het wel een fantastisch moment. Ben je erbij dan kan je zelf zien hoe er wordt gereageerd op de gezongen felicitatie. Sommige van onze klanten verstoppen zich dan ook – aan de overkant van de straat – achter de auto. Zo kunnen ze de reactie zien als er wordt opengedaan. Anderen wachten op de hoek van de straat en komen nonchalant aangelopen, met een dienblad vol goedgevulde champagneglazen.

 
Vrijblijvende offerte

Benieuwd of Zingend Telegram past bij de gelegenheid die jij organiseert? Neem contact op en we denken vrijblijvend mee.

Snel een Zingend Telegram regelen?
Bel 06 490 92 494

Singing Telegram:
Leuk Groepscadeau!

Sommige mensen krijgen een gezongen felicitatie van hun vriend of vriendin. Andere krijgen het optreden cadeau van familie, een groep vrienden of collega’s!

Snel naar

Wist je dat...

  • we akoestisch spelen waardoor we heel flexibel zijn
  • we overal spelen, binnen én buiten
  • onze optredens spontaan voelen
  • we altijd voor een persoonlijk tintje zorgen!

Lofzangers op Facebook