fbpx

Verjaardag verrassing

Je zoekt een originele verjaardag verrassing? Geef een verjaardag zanger cadeau! Van Sweet Sixteen tot Sarah of Abraham, met onze verrassingsoptredens maken we van elke verjaardag een bijzonder feestje. We zetten de jarige écht in het zonnetje, een overgetenlijk moment.

Verjaardag verrassing

Is een verjaardag verrassing leuk voor alle leeftijden? Ja zeker! We doen dit nu meer dan 9 jaar en hebben ontdekt dat het niet uitmaakt of iemand 16 of 90 jaar wordt. Iedereen heeft wel een lievelingsliedje. Met livemuziek op de stoep voor je huis, in je tuin of op kantoor voel je je écht jarig. Een moment om nooit meer te vergeten.

Welk verzoeknummer is leuk

Heb je geen enkel idee van welke muziek de jarige job houdt? Vind je het moeilijk om een  verzoeknummer te kiezen? Bel ons op. We hebben handige tips om er achter te komen of we nemen je zorgen uit handen en maken een setlist op maat. Doordat we dat al jarenlang wekelijks doen weten we voor elke gelegenheid heel goed welke muziek leuk is om te spelen. Samen maken we er een swingend feestje van.

Lied op maat

Vind je het leuk om iets extra’s te doen? Laat dan een persoonlijk lied schrijven. Het maakt jouw verjaardag verrassing helemaal af. Onze professionele tekstschrijvers maken een uniek levenslied met allerlei anekdotes. Schrijf je liever zelf een liedtekst? Dat kan natuurlijk ook. Overleg dan eerst even de melodie waarop je gaat schrijven en we zien je tekst graag tegemoet.

Verjaardag verrassing boeken

Een verjaardag verrassing regel je in 3 eenvoudige stappen! Je leest er over op onze  Hoe werkt het pagina. Wil je een offerte ontvangen inclusief reiskosten? Vul dan het offerteformulier in. Ben je meer een beller of apper? Wil je nog even iets vragen? We zijn 7 dagen per week bereikbaar op 06 490 92 494

 

Reviews

Chella
Chella(Oostzaan)
Lees verder
Was super leuk! Luca was zooooo verrast! Vond het GEWELDIG! Onwijs bedankt!!!!! We waren alle 3 tot tranen geroerd. HIlde was geweldig! Echt zo mooi.
Anja
Anja(Breda)
Lees verder
De Lofzang door Joost vanmiddag was erg leuk!! Helemaal wat we er van verwacht hadden! Medewerkers waren verrast en vonden het leuk. Fijn dat hij ook met de kinderen om kon gaan! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen!! Groetjes Anja
Rudy
RudyPuurs (België)
Lees verder
Het was echt geweldig. Kyle is echt een topzanger. Heb een Wetransfer gestuurd. Het was zo leuk, dat willen we jullie niet onthouden! Kyle heeft echt talent. Ik ga reclame maken voor jullie. Bedankt!
Ada
Ada(Arnhem)
Lees verder
Hilde was fantastisch, mijn moeder was blij verrast, de liedjes waren goed gekozen! We hebben erg van haar genoeten, Groetjes van Ada
Ineke
Ineke(Zetten)
Lees verder
Het optreden van Menno was gisteren super geslaagd. Edwin vond het een hele leuke verrassing en Menno deed het fantastisch
Arjan
Arjan(Hoek van Holland)
Lees verder
Heidy vond het echt tof. Ze belde net daarvoor dat ze lang moest overwerken omdat het waanzinnig druk was dus het was een welkome onderbreking. Ik ben blij met het resultaat.
Mirjam
Mirjam(IJsselstein)
Lees verder
Het was zooooooooooo leuk! Echt geweldig. Hilde kan zo mooi zingen en gitaar spelen. Mamma was verrast en ont-roerd bij het verzoeknummer. Meer dan geslaagd. Dank je wel. Ik hou het zeker in gedachten voor een andere gelegenheid.
Tim
Tim(Amsterdam)
Lees verder
Holy shit! Wat hebben wij gister een heerlijke dag gehad. Staat er ineens een zingende gitarist aan de lunch tafel. Super vet, de oudjes hebben er zelfs een traantje door gelaten.

Wist je dat...

We spelen overal, binnen en buiten! Waar breng jij ons heen? Verjaardagen vierden wij o.a.:

  • op de galerij van een flat
  • in het park
  • in de kapsalon
  • verstopt op een hotelkamer
  • op scholen en KDV’s
  • in een bouwput
  • Bij advocaten op de Zuid As
  • in restaurants en kroegen
  • in een huisje op een vakantiepark

Lofzangers