fbpx

Filmpjes

Verjaardagscadeau .

Pier krijgt een verrassingsoptreden mét eigen geschreven lied cadeau van de hele familie voor zijn 70ste verjaardag.

Afscheidscadeau voor Anne

Collega’s zetten haar in het zonnetje met een persoonlijk lied voordat ze gaat emigreren.

Verjaardag verrassing

Vriendinnen geven Liesje een zanger cadeau voor haar 30ste verjaardaag.

Sweet Sixteen

Amber wordt 16 jaar en krijgt een zanger cadeau als verrassing, iedereen zingt mee!

Singing Telegram

Martha gaat met pensioen en neemt afscheid. We schrijven een persoonlijk lied op maat en zetten haar met dit “singing telegram” in het zonnetje!

Verjaardagscadeau uit Ghana

Stel je woont aan de andere kant van de wereld, in Ghana, en je wilt je moeder verrassen op haar 70ste verjaardag? Wij mochten Marijke in het zonnetje zetten met een optreden aan de keukentafel.

Huwelijksaanzoek

Hij leerde haar kennen tijdens een Tom Waits concert. Nu vraagt Matt zijn vriendin ten huwelijk tijdens een romantische vaartocht door Amsterdam. Lofzangers verzorgde muzikale verrassingen langs het water.

Voor meer foto’s en filmpjes check je onze Instagram en Facebook pagina!

Reviews

Chella
Chella(Oostzaan)
Lees verder
Was super leuk! Luca was zooooo verrast! Vond het GEWELDIG! Onwijs bedankt!!!!! We waren alle 3 tot tranen geroerd. HIlde was geweldig! Echt zo mooi.
Anja
Anja(Breda)
Lees verder
De Lofzang door Joost vanmiddag was erg leuk!! Helemaal wat we er van verwacht hadden! Medewerkers waren verrast en vonden het leuk. Fijn dat hij ook met de kinderen om kon gaan! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen!! Groetjes Anja
Rudy
RudyPuurs (België)
Lees verder
Het was echt geweldig. Kyle is echt een topzanger. Heb een Wetransfer gestuurd. Het was zo leuk, dat willen we jullie niet onthouden! Kyle heeft echt talent. Ik ga reclame maken voor jullie. Bedankt!
Ada
Ada(Arnhem)
Lees verder
Hilde was fantastisch, mijn moeder was blij verrast, de liedjes waren goed gekozen! We hebben erg van haar genoeten, Groetjes van Ada
Ineke
Ineke(Zetten)
Lees verder
Het optreden van Menno was gisteren super geslaagd. Edwin vond het een hele leuke verrassing en Menno deed het fantastisch
Arjan
Arjan(Hoek van Holland)
Lees verder
Heidy vond het echt tof. Ze belde net daarvoor dat ze lang moest overwerken omdat het waanzinnig druk was dus het was een welkome onderbreking. Ik ben blij met het resultaat.
Mirjam
Mirjam(IJsselstein)
Lees verder
Het was zooooooooooo leuk! Echt geweldig. Hilde kan zo mooi zingen en gitaar spelen. Mamma was verrast en ont-roerd bij het verzoeknummer. Meer dan geslaagd. Dank je wel. Ik hou het zeker in gedachten voor een andere gelegenheid.
Tim
Tim(Amsterdam)
Lees verder
Holy shit! Wat hebben wij gister een heerlijke dag gehad. Staat er ineens een zingende gitarist aan de lunch tafel. Super vet, de oudjes hebben er zelfs een traantje door gelaten.

Wist je dat...

We spelen overal, binnen en buiten! Waar breng jij ons heen? Verjaardagen vierden wij o.a.:

  • op de galerij van een flat
  • in het park
  • in de kapsalon
  • verstopt op een hotelkamer
  • op scholen en KDV’s
  • in een bouwput
  • Bij advocaten op de Zuid As
  • in restaurants en kroegen
  • in een huisje op een vakantiepark

Lofzangers