fbpx

Wat mag ik verwachten?

Een verrassingsoptreden van Lofzangers is een uniek moment. Een fantastisch cadeau (zie de reviews), spannend om te geven. Hoe gaat alles lopen en hoe zijn de reacties?

Jouw wens

We helpen je om van jouw verrassing een Top verrassing te maken. Om te beginnen willen we weten wie je gaat verrassen. En waarom? We denken met je mee, in de kleinste details. Na ruim 9 jaar weten we namelijk heel goed wat werkt (en wat niet).

Weet je nog niet zo goed wat je wilt, welke muziek je leuk vindt? Geen zorgen. 9 jaar ervaring, weet je nog. Die setlist, daar komen we samen wel uit!

Het optreden

Wat je in ieder geval van een verrassingsoptreden kan verwachten:

  • Spontaan
    We spelen akoestisch. Dat betekent dat we geen elektra nodig hebben. Bij aankomst beginnen we direct te spelen: VERRASSING!!!
  • Persoonlijk
    Je mag een verzoeknummer kiezen. Het verzoeknummer kan een persoonlijk geschreven lied zijn óf een lievelingsliedje (cover). We studeren de tekst en de akkoorden van dit verzoeknummer speciaal voor jullie optreden in.
  • Professioneel
    Al onze zangers en zangeressen zijn professioneel werkzaam in de muziek. De meesten hebben een eigen band, spelen in een theatershow of geven les (Gitaar/Zang/Piano/Songtekst Schrijven).
Grote Improvisatie Show

Vaak loopt alles op rolletje. Maar het kan zijn dat op hét grote moment iets gebeurd: de telefoon gaat, een gitaarsnaar breekt, een vliegtuig komt over… we hebben zelfs een keer een postbode gehad die een pakketje moest afgeven! Een Lofzang is een spontaan optreden. Gelukkig zijn onze zangers en zangeressen gewend om te improviseren. Zij zorgen, samen met onze klanten, iedere keer weer voor een geslaagde verrassing!

Google Reviews

Anderen zijn 100% tevreden over de Lofzangers. Bekijk ons profiel op Google en Lees alle 5 sterren reviews!

WhatsApp Reviews

Chella
Chella(Oostzaan)
Lees verder
Was super leuk! Luca was zooooo verrast! Vond het GEWELDIG! Onwijs bedankt!!!!! We waren alle 3 tot tranen geroerd. HIlde was geweldig! Echt zo mooi.
Anja
Anja(Breda)
Lees verder
De Lofzang door Joost vanmiddag was erg leuk!! Helemaal wat we er van verwacht hadden! Medewerkers waren verrast en vonden het leuk. Fijn dat hij ook met de kinderen om kon gaan! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen!! Groetjes Anja
Rudy
RudyPuurs (België)
Lees verder
Het was echt geweldig. Kyle is echt een topzanger. Heb een Wetransfer gestuurd. Het was zo leuk, dat willen we jullie niet onthouden! Kyle heeft echt talent. Ik ga reclame maken voor jullie. Bedankt!
Ada
Ada(Arnhem)
Lees verder
Hilde was fantastisch, mijn moeder was blij verrast, de liedjes waren goed gekozen! We hebben erg van haar genoeten, Groetjes van Ada
Ineke
Ineke(Zetten)
Lees verder
Het optreden van Menno was gisteren super geslaagd. Edwin vond het een hele leuke verrassing en Menno deed het fantastisch
Arjan
Arjan(Hoek van Holland)
Lees verder
Heidy vond het echt tof. Ze belde net daarvoor dat ze lang moest overwerken omdat het waanzinnig druk was dus het was een welkome onderbreking. Ik ben blij met het resultaat.
Mirjam
Mirjam(IJsselstein)
Lees verder
Het was zooooooooooo leuk! Echt geweldig. Hilde kan zo mooi zingen en gitaar spelen. Mamma was verrast en ont-roerd bij het verzoeknummer. Meer dan geslaagd. Dank je wel. Ik hou het zeker in gedachten voor een andere gelegenheid.
Tim
Tim(Amsterdam)
Lees verder
Holy shit! Wat hebben wij gister een heerlijke dag gehad. Staat er ineens een zingende gitarist aan de lunch tafel. Super vet, de oudjes hebben er zelfs een traantje door gelaten.

Waar spelen jullie?

We spelen live. Binnen en Buiten. Op elke denkbare locatie in Nederland en de grensstreek (Duitsland/ België).

We spelen digitaal. Via Whatsapp of Zoom (vaste verbinding).

Zakelijke Klanten