Wat mag ik verwachten?

Elk optreden is uniek en ook de invulling daarvan. Het spontane karakter maakt een lofzang spannend. Het is een uniek moment. Dit maak je maar één keer mee!

Flexibiliteit
De kunst van een goede lofzang is flexibiliteit. Van zowel onze medewerkers als onze opdrachtgevers. Want spontane optredens zijn vooraf niet exact te regisseren. In ‘the heat of the moment’ kan er van alles gebeuren: een gitaarsnaar breekt.., de deurbel klinkt… Onze Lofzangers zijn gewend om te improviseren en zetten alles op alles om er een geslaagde verrassing van te maken, ook als het nét even anders loopt dan gepland.
Over het optreden

Wat je in ieder geval kan verwachten:

  • Spontaan en intiem
    We spelen akoestisch. Daardoor voelen onze optredens spontaan en intiem.
  • Iedere locatie mogelijk
    We spelen 24/7 op elke locatie in Nederland (en grensgebied).
  • Persoonlijk
    Elk optreden heeft een persoonlijk tintje: kies zelf een verzoeknummer uit of laat een lied op maat schrijven.
Jouw wens

We stemmen de verwachtingen voorafgaand aan het optreden zo goed mogelijk af. Wat wil je met het optreden bereiken? Vaak draait het om een bijzondere verrassing, een feestelijke sfeer of een intiem moment. We zetten ons voor de volle 100% in, ook als het allemaal anders loopt dan gepland.

Reviews

Chella
Chella(Oostzaan)
Read More
Was super leuk! Luca was zooooo verrast! Vond het GEWELDIG! Onwijs bedankt!!!!! We waren alle 3 tot tranen geroerd. HIlde was geweldig! Echt zo mooi.
Anja
Anja(Breda)
Read More
De Lofzang door Joost vanmiddag was erg leuk!! Helemaal wat we er van verwacht hadden! Medewerkers waren verrast en vonden het leuk. Fijn dat hij ook met de kinderen om kon gaan! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen!! Groetjes Anja
Rudy
RudyPuurs (België)
Read More
Het was echt geweldig. Kyle is echt een topzanger. Heb een Wetransfer gestuurd. Het was zo leuk, dat willen we jullie niet onthouden! Kyle heeft echt talent. Ik ga reclame maken voor jullie. Bedankt!
Ada
Ada(Arnhem)
Read More
Hilde was fantastisch, mijn moeder was blij verrast, de liedjes waren goed gekozen! We hebben erg van haar genoeten, Groetjes van Ada
Ineke
Ineke(Zetten)
Read More
Het optreden van Menno was gisteren super geslaagd. Edwin vond het een hele leuke verrassing en Menno deed het fantastisch
Arjan
Arjan(Hoek van Holland)
Read More
Heidy vond het echt tof. Ze belde net daarvoor dat ze lang moest overwerken omdat het waanzinnig druk was dus het was een welkome onderbreking. Ik ben blij met het resultaat.

Actueel: Corona

Zakelijke Klanten