fbpx

Persoonlijk Cadeau

Je wilt iemand verrassen met persoonlijk cadeau? Geef een liveoptreden. We beloven je, dit wordt een moment om nooit meer te vergeten!

 • Persoonlijk cadeau
Een persoonlijk optreden is dé leukste verjaardag verrassing aan huis. Dat zeggen we met heel veel zelfvertrouwen. Waarom? Omdat we na onze optredens altijd overladen worden met complimenten. Ook durven we dit met zoveel zekerheid te zeggen omdat onze klanten ons heel vaak terugvragen!
 

Verrassingsoptreden

Waarom is een optreden het leukste persoonlijk cadeau van Nederland?

 
 • Ten eerste: heel veel mensen willen geen spullen meer. Sommige mensen zeggen zelfs: ik heb alles al! Wel willen mensen dingen samen beleven, samen doen of meemaken. Wij bezorgen een beleving, een moment van oprechte aandacht. Dat wordt als heel bijzonder ervaren en daarom is een Lofzang een leuk persoonlijk cadeau.
 
 • Ten tweede: elk optreden is uniek. Je mag namelijk zelf een verzoeknummer kiezen en dat studeren we speciaal in. Ken je iemands favoriete liedje of muzieksmaak niet? Bel ons dan vooral op. Wij maken al 9 jaar bijna dagelijks setlists. We weten voor elk moment, voor elke leeftijd een fantastisch optreden neer te zetten. En oja, als je belt zit je nergens aan vast.
 
 • Ten derde: je kan jouw persoonlijke cadeau nog persoonlijker maken met een liedtekst op maat . Een lied vol anekdotes is een persoonlijk cadeau om nooit te vergeten. Je kan de tekst inlijsten en cadeau geven na het optreden. Een mooi aandenken voor aan de muur. Vaak filmen mensen het optreden zodat het nog vaak kan worden teruggekeken. Heb je hulp nodig met het editten van een filmpje? Vraag ons of we je kunnen helpen.
 
Wanneer cadeau geven?
Een liveoptreden wordt o.a. cadeau gegeven als:

 • Verjaardag verrassing aan huis
 • Persoonlijk afscheidscadeau collega
 • Medewerkers in het zonnetje

Offerte aanvragen?

Vul het offerteformulier in. Binnen 48 uur nemen we contact op!

Stuur je liever een appje of ben je meer een beller? We zijn 7 dagen in de week bereikbaar op 06 490 92 494.

Reviews

Chella
Chella(Oostzaan)
Lees verder
Was super leuk! Luca was zooooo verrast! Vond het GEWELDIG! Onwijs bedankt!!!!! We waren alle 3 tot tranen geroerd. HIlde was geweldig! Echt zo mooi.
Anja
Anja(Breda)
Lees verder
De Lofzang door Joost vanmiddag was erg leuk!! Helemaal wat we er van verwacht hadden! Medewerkers waren verrast en vonden het leuk. Fijn dat hij ook met de kinderen om kon gaan! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen!! Groetjes Anja
Rudy
RudyPuurs (België)
Lees verder
Het was echt geweldig. Kyle is echt een topzanger. Heb een Wetransfer gestuurd. Het was zo leuk, dat willen we jullie niet onthouden! Kyle heeft echt talent. Ik ga reclame maken voor jullie. Bedankt!
Ada
Ada(Arnhem)
Lees verder
Hilde was fantastisch, mijn moeder was blij verrast, de liedjes waren goed gekozen! We hebben erg van haar genoeten, Groetjes van Ada
Ineke
Ineke(Zetten)
Lees verder
Het optreden van Menno was gisteren super geslaagd. Edwin vond het een hele leuke verrassing en Menno deed het fantastisch
Arjan
Arjan(Hoek van Holland)
Lees verder
Heidy vond het echt tof. Ze belde net daarvoor dat ze lang moest overwerken omdat het waanzinnig druk was dus het was een welkome onderbreking. Ik ben blij met het resultaat.
Mirjam
Mirjam(IJsselstein)
Lees verder
Het was zooooooooooo leuk! Echt geweldig. Hilde kan zo mooi zingen en gitaar spelen. Mamma was verrast en ont-roerd bij het verzoeknummer. Meer dan geslaagd. Dank je wel. Ik hou het zeker in gedachten voor een andere gelegenheid.
Tim
Tim(Amsterdam)
Lees verder
Holy shit! Wat hebben wij gister een heerlijke dag gehad. Staat er ineens een zingende gitarist aan de lunch tafel. Super vet, de oudjes hebben er zelfs een traantje door gelaten.

Schrijf een Lied!

(whitepaper)

Wil je zelf een persoonlijk lied schrijven? In het gratis whitepaper ‘Schrijf een Lied!’ delen we al onze tips. Beschikbaar vanaf 1 mei 2020♥.

Persoonlijk Cadeau

Lofzangers zetten dagelijks mensen in het zonnetje!  Wat ons tot het leukste cadeau van Nederland maakt? We zijn een beleving! Een optreden is een uniek moment van oprechte aandacht. Een moment om nooit meer te vergeten en nog heel lang over na te praten. ‘Weet je nog… toen ik afscheid nam van mijn werk kreeg ik een lofzang’. ‘Toen wij 40-jaar getrouwd waren kreeg ik’… ‘ Toen ik 18 werd kreeg ik….’

Momenten om een persoonlijk cadeau te geven:

 • verjaardag verrassing aan huis
 • persoonlijk afscheidscadeau voor een collega.
 • huwelijksjubileumcadeau
 • origineel verjaardag cadeau
 • cadeau voor hem
 • cadeau voor haar
 • Sweet sixteen
 • Verrassing Abraham
 • Verrassing Sarah