fbpx

Serenade bestellen

Zoek je een romantisch cadeau voor je vriend of vriendin? Bestel dan een serenade van Lofzangers. We verrassen de liefde van je leven met jullie lievelingsliedje. Een originele verrassing voor onder jullie slaapkamerraam, op het werk of tijdens een romantisch diner!

Een romantisch cadeau geven

Meestal bestellen geliefden een serenade. Maar wist je dat een romantisch cadeau ook steeds vaker gegeven wordt door vrienden en familie?  Zij vragen dan een serenade aan, bijvoorbeeld als romantisch huwelijkscadeau. Dat is echt super leuk! Wij brengen het paar dan een muzikale verrassing.

Afgelopen jaar bezorgden vrienden en familie extra veel serenades. Bijvoorbeeld aan koppels waarvan de bruiloft niet door kon gaan. Ook werden door Covid19  heel wat jubileumfeestjes afgezegd. Wij bezorgen mensen  met een Gouden Bruiloft of 40-jarig jubileum toch nog een leuke dag. Het is prachtig om te zien wat een serenade met hen doet!

Wanneer een Serenade bestellen?

We spelen op heel veel verschillende momenten waaronder:

 1. Cynthia uit Rijswijk kreeg een serenade cadeau van haar vriend Raymond. Zo vierden we hun 15-jarig jubileum.
 2. Nine & Daan kregen een serenade van hun vriendengroep. Hun  bruiloft kon wegens Corona helaas niet doorgaan.
 3. Amerikaan Matt bestelde een serenade om zijn vriendin ten huwelijk te vragen.  We zullen het moment onder de Maagdenbrug in Amsterdam niet snel vergeten!
 4. Rudy verraste zijn vrouw Annabel. Hij gaf haar een serenade met een persoonlijk geschreven lied cadeau, om hun trouwdag te vieren.
 
Hoe geef je een Serenade Cadeau?

Wil je een serenade bestellen vul dan het offerteformulier in en ontvang een prijs inclusief reiskosten. Natuurlijk kan je ook bellen  06 490 92 494 (Anne-Marie).

Een speciaal verzoekje?

Heb je een speciaal verzoek?

 • Vraag een offerte aan,
 • Stuur een mailtje: info[at]lofzangers.nl
 • Bel of App: 0649092494

Google Reviews

Hier vind je ons profiel op Google met mooie 5 sterren reviews!

WhatsApp Reviews

Chella
Chella(Oostzaan)
Lees verder
Was super leuk! Luca was zooooo verrast! Vond het GEWELDIG! Onwijs bedankt!!!!! We waren alle 3 tot tranen geroerd. HIlde was geweldig! Echt zo mooi.
Anja
Anja(Breda)
Lees verder
De Lofzang door Joost vanmiddag was erg leuk!! Helemaal wat we er van verwacht hadden! Medewerkers waren verrast en vonden het leuk. Fijn dat hij ook met de kinderen om kon gaan! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen!! Groetjes Anja
Rudy
RudyPuurs (België)
Lees verder
Het was echt geweldig. Kyle is echt een topzanger. Heb een Wetransfer gestuurd. Het was zo leuk, dat willen we jullie niet onthouden! Kyle heeft echt talent. Ik ga reclame maken voor jullie. Bedankt!
Ada
Ada(Arnhem)
Lees verder
Hilde was fantastisch, mijn moeder was blij verrast, de liedjes waren goed gekozen! We hebben erg van haar genoeten, Groetjes van Ada
Ineke
Ineke(Zetten)
Lees verder
Het optreden van Menno was gisteren super geslaagd. Edwin vond het een hele leuke verrassing en Menno deed het fantastisch
Arjan
Arjan(Hoek van Holland)
Lees verder
Heidy vond het echt tof. Ze belde net daarvoor dat ze lang moest overwerken omdat het waanzinnig druk was dus het was een welkome onderbreking. Ik ben blij met het resultaat.
Mirjam
Mirjam(IJsselstein)
Lees verder
Het was zooooooooooo leuk! Echt geweldig. Hilde kan zo mooi zingen en gitaar spelen. Mamma was verrast en ont-roerd bij het verzoeknummer. Meer dan geslaagd. Dank je wel. Ik hou het zeker in gedachten voor een andere gelegenheid.
Tim
Tim(Amsterdam)
Lees verder
Holy shit! Wat hebben wij gister een heerlijke dag gehad. Staat er ineens een zingende gitarist aan de lunch tafel. Super vet, de oudjes hebben er zelfs een traantje door gelaten.

Romantische Locatie Tips

Zoek je een idee voor een romantische locatie? Dit zijn onze tips.:

 • romantische boottocht
 • ontbijtcafé
 • als verrassing tijdens de huwelijksceremonie
 • op een, met rode rozen versierde, hotelkamer
 • gewoon thuis, als muzikaal ontbijtje op bed!
 • bij de vuurkorf, onder de sterrenhemel.