fbpx

Zingend Telegram (Thuis)

Ben je opzoek naar een Zingend Telegram? Wij brengen jouw speciale boodschap, gezongen op iedere gewenste locatie. Thuis, op een dakterras of in de tuin. Op een boot, vliegveld, park, hotelkamer…. ons is niets te gek.

Wat is een Zingend Telegram

Een Zingend Telegram van Lofzangers is een geweldige muzikale verrassing van ongeveer 15 a 20 minuten. We spelen meestal 3 coverliedjes en een op maat geschreven lied.

 

Hoe werkt een Zingend Telegram Thuis

De Lofzanger start met een muzikale binnenkomer. Voor een jarige job is dat Happy Birthday maar de binnenkomer kan ook een coverliedje zijn: Verrassing!!! Nadat de verbazing is ingedaald stelt de Lofzanger zich even voor en vertelt waarom en namens wie hij te gast zijn. Vervolgens pakt de Lofzanger het optreden weer op: Met intieme, kleine of juist uitbundige liedjes markeren we deze bijzondere dag. Als laatst sluiten we af met een persoonlijk lied op maat geschreven.

 

Voor wie?

Klanten geven een Zingend Telegram cadeau wanneer iemand die zij lief hebben iets groots te vieren heeft. Wat iemand viert kan heel persoonlijk zijn, van een behaald diploma tot thuiskomst van een wereldreis. De top 3 van mijlpalen die gevierd worden met een Zingend Telegram zijn:

  • Verjaardag Zingend Telegram
   Van Sweet Sixteen tot 100 jaar! Een zingend telegram cadeau valt altijd in de smaak, we spelen echt voor alle leeftijden!
  • Jubileum Zingend Telegram
   Dit kan een werkjubileum zijn, bijv 5 of 10 jaar in dienst. Maar ook een huwelijksjubileum zoals een Gouden Bruiloft
  • Romantisch Zingend Telegram
   Voor jouw vriend of vriendin is een zingend telegram een romantische verrassing. Ook kan het een liefdevol gebaar zijn naar je partner voor Vader- of Moederdag. Samen vieren we de liefde!

Persoonlijk Lied

Het derde of vierde liedje in het optreden is een persoonlijk geschreven lied, daarmee zet je iemand echt in het zonnetje. Het is een gebaar wat mensen diep raakt en daardoor nog lange tijd bij blijft. Hoe een Persoonlijk lied werkt lees je hier.

 

Zingend Telegram Zakelijk

Wat geef je een gewaardeerde collega cadeau die afscheid neemt?  Een zingend telegram is een geweldig afscheidscadeau voor iemand die met pensioen gaat of een andere baan heeft gevonden. Door de persoonlijke noot voelen mensen zich echt in het zonnetje gezet, gewaardeerd en gezien.

 

Offerte aanvragen?

Vul het offerteformulier in. Binnen 48 uur nemen we contact op!

Stuur je liever een appje of ben je meer een beller? We zijn 7 dagen in de week bereikbaar op 06 490 92 494.

Reviews

Chella
Chella(Oostzaan)
Lees verder
Was super leuk! Luca was zooooo verrast! Vond het GEWELDIG! Onwijs bedankt!!!!! We waren alle 3 tot tranen geroerd. HIlde was geweldig! Echt zo mooi.
Anja
Anja(Breda)
Lees verder
De Lofzang door Joost vanmiddag was erg leuk!! Helemaal wat we er van verwacht hadden! Medewerkers waren verrast en vonden het leuk. Fijn dat hij ook met de kinderen om kon gaan! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen!! Groetjes Anja
Rudy
RudyPuurs (België)
Lees verder
Het was echt geweldig. Kyle is echt een topzanger. Heb een Wetransfer gestuurd. Het was zo leuk, dat willen we jullie niet onthouden! Kyle heeft echt talent. Ik ga reclame maken voor jullie. Bedankt!
Ada
Ada(Arnhem)
Lees verder
Hilde was fantastisch, mijn moeder was blij verrast, de liedjes waren goed gekozen! We hebben erg van haar genoeten, Groetjes van Ada
Ineke
Ineke(Zetten)
Lees verder
Het optreden van Menno was gisteren super geslaagd. Edwin vond het een hele leuke verrassing en Menno deed het fantastisch
Arjan
Arjan(Hoek van Holland)
Lees verder
Heidy vond het echt tof. Ze belde net daarvoor dat ze lang moest overwerken omdat het waanzinnig druk was dus het was een welkome onderbreking. Ik ben blij met het resultaat.
Mirjam
Mirjam(IJsselstein)
Lees verder
Het was zooooooooooo leuk! Echt geweldig. Hilde kan zo mooi zingen en gitaar spelen. Mamma was verrast en ont-roerd bij het verzoeknummer. Meer dan geslaagd. Dank je wel. Ik hou het zeker in gedachten voor een andere gelegenheid.
Tim
Tim(Amsterdam)
Lees verder
Holy shit! Wat hebben wij gister een heerlijke dag gehad. Staat er ineens een zingende gitarist aan de lunch tafel. Super vet, de oudjes hebben er zelfs een traantje door gelaten.

Persoonlijk lied

Persoonlijk_Lied_schrijven

De liedjesschrijvers van Lofzanger dichten van jouw persoonlijke boodschap een unieke tekst. Een Eigen Lied is een cadeau om nooit meer te vergeten!

Cadeau momenten

Een Zingend Telegram is leuk als origineel cadeau voor iemand die 16, 18, 30 of 40 jaar wordt. We spelen ook veel als origineel verrassingscadeau voor Abraham en Sarah (50 jaar) en mensen die 60+ worden. Eigenlijk maakt leeftijd niet uit. Met een Zingend Telegram geef je iemand een onvergetelijk moment cadeau!