fbpx

Workshops

Lofzangers verzorgt twee type workshops. Een actieve Stem Workshop inclusief battle! En de Creatieve Schrijfworkshop ‘Songtekst & Meer’.

Stem Workshop

Je stem als instrument gebruiken? Voor veel mensen klinkt het akelig eng. Maar de ervaring leert dat families, vrienden en collega’s zich na onze zangworkshop meer verbonden voelen. Plezier staat voorop, en dat hebt gegarandeerd wanneer we gaan battelen!

Doelgroep

Deze workshop is geschikt als incompany training of een bedrijfsuitje gericht op teambuilding. Ook een topper om het ijs te breken op een reünie of vrijgezellenfeest. En wil je meer verbinding binnen je gezin? Dan is deze workshop zeker ook een aanrader.

Inhoud
Onze workshop begint met een warming-up. Spelenderwijs gebruik je je stem en ontdek je dat samen zingen lang niet zo eng is als je denkt. Door je stem op een andere manier te leren gebruiken bouw je aan zelfvertrouwen. Samen muziek maken met een groep collega’s, vrienden of je gezin vergroot de verbinding. Een workshop leidt tot meer groepsgevoel, meer zelfvertrouwen bouwt aan saamhorigheidsgevoelouw je aan groepsbegeeft zich, met muzikale menukaart, onder uw gasten.


Songtekst & Meer (workshop)

Wat zijn de magische ingrediënten van een goede songtekst? Hoe schrijf je een persoonlijk lied? Tijdens de workshop Songteksten Schrijven leer je de kneepjes van tekstdichten, maar dat is niet alles. Want ook in corporate communicatie wil je op natuurlijke wijze verbinden met je doelgroep en hen meenemen in je verhaal. De schrijftips die je tijdens deze training op doet zijn toepasbaar op elke tekst.

Doelgroep
Voor iedereen die het “creatief schrijven” wil ontwikkelen. Voor mensen die ook in hun dagelijkse (corporate) communicatieteksten de lezer als vanzelf mee wil voeren. Voor iedereen die op natuurlijke wijze, met behulp van beleving en verbeeldingskracht, zijn doelgroep wil aanspreken en met hen wil verbinden.

Inhoud
samen werken we aan een persoonlijk lied. Voor een dierbare of een collega maar het kan ook een merklied zijn. Waar staat jullie brand of bedrijf voor? Dat gaan we ritmisch verwoorden. Het resultaat is (de opzet) van een liedtekst en vooral het inzicht hoe creatief schrijven ook in andere teksten toe te passen.

Meer weten?
Bel Anne-Marie op 06 490 92494

Heb je een speciaal verzoek?

Vraag een offerte aan of stuur een mailtje naar: info[at]lofzangers.nl .

Wist je dat...

  • we akoestisch spelen waardoor we heel flexibel zijn
  • we overal spelen, binnen én buiten
  • onze optredens spontaan voelen
  • we altijd voor een persoonlijk tintje zorgen!

Lofzangers op Facebook