fbpx

Huwelijksaanzoek

Van origineel huwelijksaanzoek tot onvergetelijke bruiloft. De Lofzangers bel je als je een gek plan hebt om de liefde te vieren, te verrassen en voor eeuwig beet te pakken!

Aanzoek

Wil je een origineel huwelijksaanzoek regelen? Met een muzikale verrassing steel je iemands hart voor eens en altijd. Tijdens een optreden van Lofzangers komt alles samen: verwondering (voor mij?!), ontroering (echt waar?!) en blijdschap (Oh wauw!). Daarna ga jij op je knie.

Eigen liedje

Met een eigen liedje verklaar je jouw liefde de liefde. We schrijven over jullie eerste ontmoeting, wat hem/haar zo bijzonder maakt en jullie toekomstdromen. En het mooie? Jullie liedje blijft altijd bestaan! Nodig ons uit op de bruiloft en we komen het live zingen tijdens de ceremonie of het huwelijksfeest. Je kan een eigen lied ook laten opnemen. Jullie gaan voortaan samen door het leven, met een persoonlijke soundtrack!

 
Origineel huwelijksaanzoek
De Lofzangers staan voor maatwerk en denken met je mee. Ter inspiratie delen we alvast wat ideeën voor een origineel huwelijksaanzoek, dit maakten we o.a. mee:
 
 1. Verstopt op Hotelkamer
  Ja echt, we zaten al eens verstopt op een hotelkamer te wachten tot een verliefd koppeltje ’thuis’ kwam. Leuke bijkomstigheid? We legden het Ja woord vast!
 2. Landingsbaan
  Daar stond hij midden op de landingsbaan van Vliegveld Valkenburg. Ze wist niet wat haar overkwam! Ze zei ja, het werd de vlucht van haar leven!
 3. Boottocht
  Hij regelde een boottocht voor zijn liefde over de Amsterdamse grachten. Bij de Maagdenbrug speelden wij live ‘hun’ liedje en vroeg hij haar ten huwelijk. Omstanders genoten mee, luid applaus volgde!
 4. Muziekkapel
  In een stadspark in Den Bosch stonden wij, te midden van rode rozen, een stelletje op te wachten. Tijdens een ‘spontane’ avondwandeling ging hij op z’n knie.
 5. Thuis
  Thuis is maar gewoon? Nou niet voor BN’er Kimberly Klaver. Haar man ging op zijn knie in haar ouderlijk huis in Vinkeveen. En wij? Wij hadden eerlijk gezegd geen idee wie deze mensen waren, haha. Daar kwam snel verandering in, we speelden ook op hun bruiloft 🙂

 
Onze kracht

We zijn flexibel en voor de gekste scenario’s  te porren. Maar we houden ook goed in de gaten of je idee realistisch en haalbaar is. We zijn een kei in organiseren en denk vooruit: als je verliefd bent vergeet je misschien dat het ook kan regenen, wij vergeten dat niet. 🙂

 

Origineel Huwelijksaanzoek regelen?
Heb je plannen voor een huwelijksaanzoek of wil je sparren? Vul ons offerteformulier in en we nemen – meestal binnen 48 uur – contact met je op! Ben je meer een app-er of beller? We zijn bereikbaar op 06 490 92 494.

Tijdens

 

Offerte aanvragen?

Vul het offerteformulier in. Binnen 48 uur nemen we contact op!

Stuur je liever een appje of ben je meer een beller? We zijn bereikbaar op 06 490 92 494

Reviews

Chella
Chella(Oostzaan)
Lees verder
Was super leuk! Luca was zooooo verrast! Vond het GEWELDIG! Onwijs bedankt!!!!! We waren alle 3 tot tranen geroerd. HIlde was geweldig! Echt zo mooi.
Anja
Anja(Breda)
Lees verder
De Lofzang door Joost vanmiddag was erg leuk!! Helemaal wat we er van verwacht hadden! Medewerkers waren verrast en vonden het leuk. Fijn dat hij ook met de kinderen om kon gaan! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen!! Groetjes Anja
Rudy
RudyPuurs (België)
Lees verder
Het was echt geweldig. Kyle is echt een topzanger. Heb een Wetransfer gestuurd. Het was zo leuk, dat willen we jullie niet onthouden! Kyle heeft echt talent. Ik ga reclame maken voor jullie. Bedankt!
Ada
Ada(Arnhem)
Lees verder
Hilde was fantastisch, mijn moeder was blij verrast, de liedjes waren goed gekozen! We hebben erg van haar genoeten, Groetjes van Ada
Ineke
Ineke(Zetten)
Lees verder
Het optreden van Menno was gisteren super geslaagd. Edwin vond het een hele leuke verrassing en Menno deed het fantastisch
Arjan
Arjan(Hoek van Holland)
Lees verder
Heidy vond het echt tof. Ze belde net daarvoor dat ze lang moest overwerken omdat het waanzinnig druk was dus het was een welkome onderbreking. Ik ben blij met het resultaat.
Mirjam
Mirjam(IJsselstein)
Lees verder
Het was zooooooooooo leuk! Echt geweldig. Hilde kan zo mooi zingen en gitaar spelen. Mamma was verrast en ont-roerd bij het verzoeknummer. Meer dan geslaagd. Dank je wel. Ik hou het zeker in gedachten voor een andere gelegenheid.
Tim
Tim(Amsterdam)
Lees verder
Holy shit! Wat hebben wij gister een heerlijke dag gehad. Staat er ineens een zingende gitarist aan de lunch tafel. Super vet, de oudjes hebben er zelfs een traantje door gelaten.

Trouwen

Origineel Huwelijksaanzoek

Ben je opzoek naar originele livemuziek voor je huwelijk? Neem contact op met de Lofzangers. We kijken samen naar wat bij jullie trouwerij past. Lees verder

Extra's

Leuk om te weten: 

 • we kunnen jullie liedjes opnemen in de studio (vanaf 165 euro) 
 • we kunnen jullie eigen gemaakte video’s editen tot 1 compilatievideo 
 • op verzoek filmen wij jullie aanzoek en maken een compilatievideo (vanaf 225,-)