fbpx

Geboortelied

Hoe markeer je als kersverse ouders de geboorte van jullie zoon of dochter? Laat een geboortelied schrijven! Het is het mooiste cadeau wat je kan bedenken: persoonlijk en onvergetelijk.

Geboortelied
Een geboortelied is een muzikaal geboortecadeau dat de tand des tijds doorstaat. Als jullie zoon of dochter straks 18 jaar is draagt hij of zij dit lied nog altijd met zich mee. Hoe mooi is het, om na al die jaren terug te kunnen luisteren naar de dag waarop alles begon? Te horen waar je vandaan komt en welke toekomstwensen je ouders hadden.


Hoe werkt het?

Via een vragenformulier geven jullie de benodigde informatie. Vertel kort over jullie liefde, waar hebben jullie elkaar ontmoet en wat vind je bijzonder aan elkaar? Vertel over jullie (familie)achtergrond en deel jullie wensen voor de toekomst. Is er nog iets in het bijzonder wat je jouw kind wilt meegeven? Bepaalde waarde of een levensmotto?

 

Schrijven geboortelied
Voordat we beginnen met schrijven horen we graag of jullie een uptempo liedje willen of een lullaby. Vaak vinden ouders het leuk om het liedje te kunnen zingen bij het naar bed brengen. Zo’n persoonlijke slaapliedje wordt een onderdeel van jullie bedritueel. Gaat je baby uit logeren dan kan je het liedje inzingen en het audio bestand meegeven.

 

Wie geeft een geboortelied cadeau
De Lofzangers schrijven een geboortelied meestal in opdracht van ouders/verzorgers of grootouders. Soms geven andere dierbaren een geboortelied cadeau, denk bijvoorbeeld aan goede vrienden of een oom & tante.

Wat kost een Geboortelied?
Een geboortelied laat je al schrijven voor 195 euro.

Uitvoering (live)
Wil je het geboortelied live cadeau doen?  Nodig dan de Lofzangers uit om op locatie te komen spelen. Samen zorgen we voor een onvergetelijk, intiem moment. Een moment om nooit meer te vergeten. Een live optreden boek je bijvoorbeeld in de kraamweek, als kraamcadeau, of tijdens een babyshower. Klik hier voor onze tarieven voor spelen op locatie.

Uitvoering (audio opname)
Kies je liever voor een professionele audio opname? Voor 165,- nemen we jullie persoonlijke geboortelied op in de studio. Je krijgt een MP4 opname die je thuis zo vaak kan luisteren als je wilt. Je kan het liedje  meegeven als je kind uit logeren gaat én je hebt een blijvende herinnering voor later. Een studioopname bestaat doorgaans uit zang en gitaar.

 

 

Geboortelied Contact
Nieuwsgierig naar een Geboortelied? Neem contact op. Samen maken we er een pareltje van!

 

Een Geboortelied bestellen?
Bel 06 490 92 494

Verjaardag of Lustrumviering

Een Zingend Telegram wordt ook vaak cadeau gedaan door bedrijven voor

  • Lustrum viering,
  • Afscheidsreceptie (pensioen/ nieuwe baan)
  • Speciale Verjaardagen

Andere Moeders...

Speciaal voor alle moeders van Nederland schreef Anne-Marie Dröes het Liedje Andere Moeders. Samen met Lofzanger Sifra Geessink (muziek) wil zij daarmee kersverse mama’s in hun kracht zetten. Durf je intuïtie te volgen!

Benieuwd naar dit lied? Luister naar de uitvoering van Zwangles o.l.v. vocal coach Maaike Rijnsburger.

Wist je dat we...

  • Akoestisch spelen waardoor we heel flexibel zijn
  • Alle locaties mogelijk zijn,  binnen én buiten
  • We liedjes voor jullie opnemen in de studio

Lofzangers op Facebook