fbpx

Singing Telegram

Ben je opzoek naar een singing telegram? Wij brengen jouw speciale boodschap, gezongen op iedere gewenste locatie. Op een dakterras of boot, in een bedrijfskantine of in het park…. ons is niets te gek. Maar wat houdt een singing telegram precies in, hoe gaat het in z’n werk?

Singing Telegram
Een vriend of collega is jarig en je wilt iets bijzonders doen. Dan is een singing telegram van Lofzangers een hele originele verrassing. Vaak schrijven we een persoonlijk lied op maat. Een origineel cadeau voor Abraham of Sarah. Maar er zijn nog veel meer speciale verjaardagen! We verrassen je zoon of dochter die 18 jaar wordt en je beste vriend of collega die de 30 of 40 aantikt. Wist je trouwens dat iemand die 60 wordt Isaak of Rebekka heet? Nieuwsgierig naar alle speciale verjaardagen? Kijk eens op Wikipedia.

Medewerkers in het zonnetje
Waardeer je de inzet van je personeel? Wil je hen bedanken voor hun betrokkenheid of doorzettingsvermogen? Dan zetten we hen met een singing telegram speciaal in het zonnetje. Ook dan schrijven we vaak een liedtekst op maat. Mensen voelen zich met zo’n persoonlijke tekst extra gezien en gewaardeerd. Wist je dat de eigen tekst vaak een speciaal plekje krijgt? Aan de muur in de teamkamer bijvoorbeeld.

Speciale boodschap
Heb je ook een speciale boodschap voor iemand? Zoek je een singing telegram of een verrassing als cadeau voor een verjaardag of afscheid? Wil je iemand een hart onder de riem steken? Neem vrijblijvend contact op. Samen bedenken we een fantastische verrassing!

 

Offerte aanvragen?

Vul het offerteformulier in. Binnen 48 uur nemen we contact op!

Stuur je liever een appje of ben je meer een beller? We zijn 7 dagen in de week bereikbaar op 06 490 92 494.

Reviews

Chella
Chella(Oostzaan)
Lees verder
Was super leuk! Luca was zooooo verrast! Vond het GEWELDIG! Onwijs bedankt!!!!! We waren alle 3 tot tranen geroerd. HIlde was geweldig! Echt zo mooi.
Anja
Anja(Breda)
Lees verder
De Lofzang door Joost vanmiddag was erg leuk!! Helemaal wat we er van verwacht hadden! Medewerkers waren verrast en vonden het leuk. Fijn dat hij ook met de kinderen om kon gaan! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen!! Groetjes Anja
Rudy
RudyPuurs (België)
Lees verder
Het was echt geweldig. Kyle is echt een topzanger. Heb een Wetransfer gestuurd. Het was zo leuk, dat willen we jullie niet onthouden! Kyle heeft echt talent. Ik ga reclame maken voor jullie. Bedankt!
Ada
Ada(Arnhem)
Lees verder
Hilde was fantastisch, mijn moeder was blij verrast, de liedjes waren goed gekozen! We hebben erg van haar genoeten, Groetjes van Ada
Ineke
Ineke(Zetten)
Lees verder
Het optreden van Menno was gisteren super geslaagd. Edwin vond het een hele leuke verrassing en Menno deed het fantastisch
Arjan
Arjan(Hoek van Holland)
Lees verder
Heidy vond het echt tof. Ze belde net daarvoor dat ze lang moest overwerken omdat het waanzinnig druk was dus het was een welkome onderbreking. Ik ben blij met het resultaat.
Mirjam
Mirjam(IJsselstein)
Lees verder
Het was zooooooooooo leuk! Echt geweldig. Hilde kan zo mooi zingen en gitaar spelen. Mamma was verrast en ont-roerd bij het verzoeknummer. Meer dan geslaagd. Dank je wel. Ik hou het zeker in gedachten voor een andere gelegenheid.
Tim
Tim(Amsterdam)
Lees verder
Holy shit! Wat hebben wij gister een heerlijke dag gehad. Staat er ineens een zingende gitarist aan de lunch tafel. Super vet, de oudjes hebben er zelfs een traantje door gelaten.

Schrijf een Lied!

(whitepaper)

Wil je zelf een persoonlijk lied schrijven? In het gratis whitepaper ‘Schrijf een Lied!’ delen we al onze tips. Beschikbaar vanaf 1 mei 2020♥.

Singing Telegram

Een Singing Telegram is leuk als origineel cadeau voor iemand die 16, 18, 30 of 40 jaar wordt. We spelen ook veel als origineel verrassingscadeau voor Abraham en Sarah (50 jaar) en mensen die 60+ worden. Eigenlijk maakt leeftijd niet uit. Met een Singing Telegram geef je iemand een onvergetelijk moment cadeau!