fbpx

Een Verjaardag Vieren in Coronatijd

Een verjaardag vieren in Coronatijd klinkt als een saaie bedoeling. Niets is minder waar! Wil je weten hoe je de verjaardag viert van iemand die in quarantaine zit? Hoe je iemand verrast die ziek is? Hoe je op veilige wijze de verjaardag vier van iemand op leeftijd? Lees dan verder!

De Lofzangers laten geen verjaardag ongevierd. Wij komen bij iedereen langs en zorgen voor een veilig feestje. Zijn er maar een paar mensen op de verjaardag? Geen probleem!  Dit wordt een  verrassing om nooit meer te vergeten. Na afloop van een van onze optredens zei een klant ooit: “Zo, hier kan ik een jaar op teren. Ik kan er weer een jaar tegenaan.”

Quarantaine Verjaardag
Je wilt iemand verrassen die jarig is én in quarantaine zit? Geen probleem! Wij treden op. Op veilige afstand op de stoep of in de tuin. Als alle vrienden en familie ook komen wordt het een heel gezellig feestje. De kurken vliegen de lucht in en er wordt lekker meegezongen!

Verjaardag bij Kwetsbare Gezondheid
Wij spelen veel voor mensen met een kwetsbare gezondheid, thuis of in eenmaar ook in verzorgingshuizen. Binnen kunnen we ruimschoots afstand houden zonder dat het ten koste gaat van het geluid of de sfeer. Wilt u liever dat we buiten spelen? Denk dan niet alleen aan de binnentuin maar ook aan een overdekte hal zoals het atrium. 

Ziek & Jarig
De Lofzangers zijn heel flexibel daardoor kun je iedereen, ook iemand die (ernstig) ziek is muzikaal verrassen. Vaak vinden mensen het heerlijk. Even geen patiënt zijn maar Genieten. Mensen vinden het fantastisch om een lied op maat cadeau te krijgen. Want zo’n  persoonlijke tekst zit vol anekdotes, de goede en mindere kanten van de jarige job. Er wordt even niet gedacht aan ziek zijn maar er wordt hartelijk gelachen!

Veiligheid

Wil je weten hoe wij omgaan met optreden in coronatijd? Lees alles op de pagina: Corona Proof Feestje! & Corona Update

Reviews

Chella
Chella(Oostzaan)
Lees verder
Was super leuk! Luca was zooooo verrast! Vond het GEWELDIG! Onwijs bedankt!!!!! We waren alle 3 tot tranen geroerd. HIlde was geweldig! Echt zo mooi.
Anja
Anja(Breda)
Lees verder
De Lofzang door Joost vanmiddag was erg leuk!! Helemaal wat we er van verwacht hadden! Medewerkers waren verrast en vonden het leuk. Fijn dat hij ook met de kinderen om kon gaan! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen!! Groetjes Anja
Rudy
RudyPuurs (België)
Lees verder
Het was echt geweldig. Kyle is echt een topzanger. Heb een Wetransfer gestuurd. Het was zo leuk, dat willen we jullie niet onthouden! Kyle heeft echt talent. Ik ga reclame maken voor jullie. Bedankt!
Ada
Ada(Arnhem)
Lees verder
Hilde was fantastisch, mijn moeder was blij verrast, de liedjes waren goed gekozen! We hebben erg van haar genoeten, Groetjes van Ada
Ineke
Ineke(Zetten)
Lees verder
Het optreden van Menno was gisteren super geslaagd. Edwin vond het een hele leuke verrassing en Menno deed het fantastisch
Arjan
Arjan(Hoek van Holland)
Lees verder
Heidy vond het echt tof. Ze belde net daarvoor dat ze lang moest overwerken omdat het waanzinnig druk was dus het was een welkome onderbreking. Ik ben blij met het resultaat.

Schrijf een Lied!

(whitepaper)