Corona Proof Feestje

Laatste update: Vrijdag 4 juni 2021

Alleen een verjaardag vieren? Een gouden bruiloft zonder feest? Met pensioen gaan zonder afscheid? Dat gun je niemand. Nodig Lofzangers uit voor een Corona Proof Feestje en we maken er een onvergetelijke dag van. Gegarandeerd!

Corona-proof-feestje | Lofzangers.nl
Aanpassen aan Maatregelen

Sinds de uitbraak van Covid19 past Lofzangers zich voortdurend aan de geldende regels aan. Gelukkig is een groot deel van de bevolking nu ingeënt en mag er steeds meer. Op deze pagina lees je meer over verrassingsoptredens in Corona Tijd.

Corona Proof Feestje

Het openbare leven lag grotendeels plat, toch ging het leven ook ‘gewoon’ door. Mensen wilden graag hun mijlpalen vieren. Wij speelden daarom tijdens Corona en konden zo heel veel mensen een hart onder de riem steken of een feestelijke, onvergetelijke dag bezorgen. Nu de maatregelen versoepelen blijven vrienden, collega’s en familie elkaar een Lofzanger cadeau geven. Wanneer?

 • Verjaardagen
 • Huwelijksjubilea
 • Hart onder de riem bijvoorbeeld bij ziekte
 • Zakelijk – “In het zonnetje”: we verrassen een team van medewerkers
 • Pensionering of Afscheidscadeau
 • Muzikale pleister: een langgekoesterde droom kan door Covid-19 niet in vervulling gaan. Namens familie en/of vrienden maakt Lofzangers er toch een bijzondere dag van! Denk bijvoorbeeld aan een uitgestelde bruiloft.
Afstand houden

We houden meer dan 3 meter afstand. Waarom? Het is fijn om iemand toe te zingen, BUITEN zijn persoonlijke “space”.  Staat de zanger of zangeres te dicht bij dan voelt het ongemakkelijk. Wij houden dus van nature al genoeg afstand. Tijdens Corona vragen we onze klanten zelf ook de afstand in acht te nemen.

Verrassing - Buiten
 • Voor het huis
  Op de stoep voor het huis maken we er een gezellig boel van. Voordat je het weet staan de buren – op veilige afstand – mee te genieten. Vaak horen we hen meeklappen of komen er felicitaties op afstand.
 • In de achtertuin
  We spelen in de tuin. Regent het? Dan nemen we plaats in de opengeschoven schuifpui, onder de carport, het zonnescherm, de veranda of het balkon
 • Onder het raam
  Woont iemand een of twee hoog, op een etage? Dan spelen we op straat onder het raam, op het grasveld  onder het balkon of op de parkeerplaats voor de deur kan ook.
Verrassing - Binnen

Zelfs in het kleinste huisje in Amsterdam verzorgen we een Corona Proof Feestje. “Wij” aan de ene zijde van de woonkamer, “Zij” aan de andere kant. Zolang de afstand gewaarborgd is komen we binnen. Hoe we dat doen?

 • Zelf binnen Laten
  We vragen bij binnenkomst of u alvast wilt doorlopen. Dan kunnen we zelf de deur sluiten. We lopen daarna, op veilige afstand, achter u aan. Binnen zorgen we samen voor voldoende afstand.
 • Zelf uitlaten
  Na het optreden laten we onszelf uit. Bedankt en Tot ziens!
 • Achterom
  We komen achterom. In de tuin of binnen, op de drempel van de openstaande schuifpui, brengen we onze liedjes.
 • Voordeur aanzetten
  We sturen een berichtje bij aankomst en u zet de voordeur op een kiertje. Al gitaar spelend komen we binnenlopen! 
Corona Verrassing - Online

Voor verschillende klanten verzorgden we online optredens. De medewerkers van Praxis, BOL.COM, Politie Rotterdam, Gemeente Utrecht… ze moesten er allemaal aan geloven.

Soms combineren we Live op Locatie met Online. Zoals Bij Difrax | Innovatieve Babyproducten. Daar speelden we in het magazijn. Er was voldoende ruimte om afstand te houden, ook tussen medewerkers onderling. Collega’s die thuis aan ‘t werk waren woonden de Serenade digitaal bij via ZOOM. Het was een super geslaagd Corona Proof! feestje.

Toen de maatregelen extra werden aangescherpte hielden werkgevers de moed er in. We mochten personeel online mensen in het zonnetje zetten.  Voor ProRail mochten we 800 (!) bedrijfshulpverleners verrassen op de Dag van de BHV 2020. We deden dat met een Video Serenade  die vooraf geregistreerd was. Een Motion Graphic met foto’s van de BHV’ers in actie maakte het filmpje nog persoonlijker.

Corona Verrassing - Online & Analoog gecombineerd

Geregeld zetten we thuiswerkers in het zonnetje. We verrassen hen met een LIVE  Thuiswerk Serenade aan de voordeur. Denk aan een jubilaris, jarige collega of werknemer die afscheid neemt. Vaak komt er een collega filmen, zo kan de rest van het team via Whatsapp later de verrassing (en de reactie!) terugzien.

Een van de leukste acties van afgelopen maand organiseerde we samen met BlueDragon Marketing voor een van hun klanten. Tijdens een digitale teamdag was Lofzangers de Energizer. Collega’s keerden na de lunch terug in Zoom en hoorde de gespreksleider zeggen: “Wil degene waar nu wordt aangebeld zijn laptop meenemen naar de voordeur en zorgen dat alle collega’s kunnen zien wat daar gebeurd?”. Iedereen zat op het puntje van z’n stoel. De Energie was voor 200% terug!

Verkouden/Klachten - zangers & zangeressen

Als onze Lofzanger verkoudheidsklachten heeft is jullie feestje niet langer Corona Proof. Dan zijn er drie mogelijkheden:

  1. De verrassing gaat door. Er komt een andere lofzanger  (dit kan invloed hebben op het repertoire)
  2. U verplaatst kosteloos het optreden naar een andere datum
  3. U annuleert de boeking volledig en krijgt uw geld terug
Last Minute Verrassing
Verkouden/Klachten - klant

Ook u kunt te maken hebben met verkoudheidsklachten. Laten we de verrassing doorgaan dan kunnen we niet langer over een Corona Proof Feestje spreken. Dus helaas, ook als u klachten heeft gaan we voor een alternatief. Dit zijn de mogelijkheden:

  1. U verplaatst kosteloos het optreden naar een andere datum.
  2. De verrassing gaat door via WhatsApp Video bellen. Zo maken we er samen toch nog een speciale dag van!
  3. U besluit het optreden niet te verplaatsen naar een andere datum of naar digitaal. U betaalt alleen de voorbereidingskosten, deze zijn maximaal 75% van de kosten van het optreden.

Optredens gaan Door!

Optredens binnen en buiten gaan tijdens Corona door. Want ook in deze tijden vieren mensen mijlpalen. Helaas kunnen vrienden, collega’s en familie er niet bij zijn. Maar juist zij gunnen jou een bijzondere dag. Ze huren Lofzangers in als onvergetelijk cadeau. Een moment om nooit te vergeten. Dat wordt het, gegarandeerd!!

Google Reviews

Anderen zijn 100% tevreden over de Lofzangers. Bekijk ons profiel op Google en Lees alle 5 sterren reviews!

WhatsApp Reviews

Chella
Chella(Oostzaan)
Read More
Was super leuk! Luca was zooooo verrast! Vond het GEWELDIG! Onwijs bedankt!!!!! We waren alle 3 tot tranen geroerd. HIlde was geweldig! Echt zo mooi.
Chella
Chella(Oostzaan)
Read More
Was super leuk! Luca was zooooo verrast! Vond het GEWELDIG! Onwijs bedankt!!!!! We waren alle 3 tot tranen geroerd. HIlde was geweldig! Echt zo mooi.
Anja
Anja(Breda)
Read More
De Lofzang door Joost vanmiddag was erg leuk!! Helemaal wat we er van verwacht hadden! Medewerkers waren verrast en vonden het leuk. Fijn dat hij ook met de kinderen om kon gaan! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen!! Groetjes Anja
Rudy
RudyPuurs (België)
Read More
Het was echt geweldig. Kyle is echt een topzanger. Heb een Wetransfer gestuurd. Het was zo leuk, dat willen we jullie niet onthouden! Kyle heeft echt talent. Ik ga reclame maken voor jullie. Bedankt!
Ada
Ada(Arnhem)
Read More
Hilde was fantastisch, mijn moeder was blij verrast, de liedjes waren goed gekozen! We hebben erg van haar genoeten, Groetjes van Ada
Ineke
Ineke(Zetten)
Read More
Het optreden van Menno was gisteren super geslaagd. Edwin vond het een hele leuke verrassing en Menno deed het fantastisch
Arjan
Arjan(Hoek van Holland)
Read More
Heidy vond het echt tof. Ze belde net daarvoor dat ze lang moest overwerken omdat het waanzinnig druk was dus het was een welkome onderbreking. Ik ben blij met het resultaat.
Mirjam
Mirjam(IJsselstein)
Read More
Het was zooooooooooo leuk! Echt geweldig. Hilde kan zo mooi zingen en gitaar spelen. Mamma was verrast en ont-roerd bij het verzoeknummer. Meer dan geslaagd. Dank je wel. Ik hou het zeker in gedachten voor een andere gelegenheid.
Tim
Tim(Amsterdam)
Read More
Holy shit! Wat hebben wij gister een heerlijke dag gehad. Staat er ineens een zingende gitarist aan de lunch tafel. Super vet, de oudjes hebben er zelfs een traantje door gelaten.

Zakelijke Klanten

Snel naar...

Wie verrassen wij?

We verrassen Jarigen, Jubilarissen, Collega’s die met pensioen gaan of
van baan wisselen, Gouden Stelletjes, Papa’s, Mama’s, Lieve Ouderen,
Onmisbare Medewerkers etc. 

We vinden altijd een manier om op veilige wijze iemand te verrassen; buiten, binnen of digitaal.