fbpx

Corona Proof Feestje

Laatste update: 21 februari 2022

Gelukkig! De maatschappij gaat weer open. We mogen er weer op uit. Samen een feestje vieren, op kantoor en thuis.

Toch blijft Corona voorlopig onder ons. Wil je om welke reden dan ook een Corona Proof Feestje? Dan zit je bij Lofzangers goed. Want wij weten inmiddels wel hoe we dit varkentje wassen.

Lastminute Cadeau - Lofzangers.nl
Corona Proof Feestje

Of je nu iemand wilt verrassen met een kwetsbare gezondheid of iemand die in quarantaine zit en jarig is of wel een opsteker kan gebruiken. Het kan allemaal. We spelen verrassingsoptreden binnen, buiten en online. Per optreden bekijken we wat uw wensen zijn en hoe we het optreden veilig invullen.

Corona Verrassing Feest - Binnen

Zelfs in het kleinste huisje in Amsterdam verzorgen we een Corona Proof Feestje. “Wij” aan de ene zijde van de woonkamer, “Zij” aan de andere kant. Zolang de afstand gewaarborgd is komen we binnen. Hoe we dat doen?

 • Zelf binnen Laten
  We vragen bij binnenkomst of u alvast wilt doorlopen. Dan kunnen we zelf de deur sluiten. We lopen daarna, op veilige afstand, achter u aan. Binnen zorgen we samen voor voldoende afstand.

   

 • Zelf uitlaten
  Na het optreden laten we onszelf uit. Bedankt en Tot ziens!

   

 • Achterom
  We komen achterom. In de tuin of binnen, op de drempel van de openstaande schuifpui, brengen we onze liedjes.

   

 • Voordeur aanzetten
  We sturen een berichtje bij aankomst en u zet de voordeur op een kiertje. Al gitaar spelend komen we binnenlopen! 
Corona Verrassing Feest - Buiten

Mensen met Corona verrassen we op grotere afstand, we blijven zelf buiten. De muziek is goed hoorbaar. Reken maar dat dit een onvergetelijke verrassing is! Ook mensen die liever geen gasten ontvangen, bijvoorbeeld mensen met een kwetsbare gezondheid, verrassen we buiten:

 • Voor het huis
  Op de stoep voor het huis maken we er een gezellig boel van. Voordat je het weet staan de buren – op veilige afstand – mee te genieten. Vaak horen we hen meeklappen of komen er felicitaties op afstand.
 • In de achtertuin
  We spelen in de tuin. Regent het? Dan nemen we plaats in de opengeschoven schuifpui, onder de carport, het zonnescherm, de veranda of het balkon
 • Onder het raam
  Woont iemand een of twee hoog, op een etage? Dan spelen we op straat onder het raam, op het grasveld  onder het balkon of op de parkeerplaats voor de deur kan ook.
Corona Verrassing - Online
Last Minute Verrassing

Voor zowel particuliere als zakelijke klanten spelen we geregeld online. Bijvoorbeeld via Whatsapp Video Call, MS Teams of ZOOM. Soms combineren we een live verrassingsoptreden met online zodat mensen op afstand mee kunnen kijken. Handig als je niet in de buurt woont of als jullie team hybride werkt. Klik hier voor ons uitgebreide digitale aanbod.

 

Regels - vanaf 25 februari 2022

De Lofzangers houden zich sinds de uitbraak van Covid19 voortdurend aan aan de geldende regels. Op vrijdag 25 februari 2022 worden veel regels afgeschaft. J! Zo vervalt de 1,5 meter afstand regel. Andere basisregels blijven van kracht dus we schudden voorlopig nog even geen handen :-).

Voor ieders welbevinden vragen we onze klanten:

  • Zorg voor voldoende ventilatie. Frisse lucht komt ons allemaal ten goede.
  • Neem contact met ons op als er een Corona besmetting is (ook in directe omgeving).
  • Vindt u het fijn als we van te voren een zelftest doen? Laat het even weten.
Corona/ klachten - lofzangers

Als onze Lofzanger verkoudheidsklachten heeft zal hij/zij zich laten testen. Is de uitslag positief dan komt de Lofzanger niet live spelen. Er zijn dan drie mogelijkheden:

  1. De verrassing gaat door. Er komt een andere lofzanger  (dit kan invloed hebben op het repertoire)
  2. U verplaatst kosteloos het optreden naar een andere datum
  3. U annuleert de boeking volledig en krijgt uw geld terug
Corona/ klachten - klant

Heeft u te maken met een corona besmetting of positieve test? Dan kunnen we niet meer spreken over een Corona Proof Feestje spreken. Ook wij willen immers veilig zijn. Dus heeft u klachten dan gaan we voor een alternatief. Dit zijn de mogelijkheden:

  1. U verplaatst kosteloos het optreden naar een andere datum.
  2. De verrassing gaat door via WhatsApp Video bellen of ZOOM. Zo maken we er samen toch nog een speciale dag van!
  3. U besluit het optreden niet te verplaatsen naar een andere datum of naar digitaal. U betaalt alleen de voorbereidingskosten (75% van de kosten van het optreden).

Optredens gaan Door!

Optredens binnen en buiten gaan tijdens Corona door. Want ook in deze tijden vieren mensen mijlpalen. Helaas kunnen vrienden, collega’s en familie er niet bij zijn. Maar juist zij gunnen jou een bijzondere dag. Ze huren Lofzangers in als onvergetelijk cadeau. Een moment om nooit te vergeten. Dat wordt het, gegarandeerd!!

Google Reviews

Anderen zijn 100% tevreden over de Lofzangers. Bekijk ons profiel op Google en Lees alle 5 sterren reviews!

WhatsApp Reviews

Chella
Chella(Oostzaan)
Lees verder
Was super leuk! Luca was zooooo verrast! Vond het GEWELDIG! Onwijs bedankt!!!!! We waren alle 3 tot tranen geroerd. HIlde was geweldig! Echt zo mooi.
Chella
Chella(Oostzaan)
Lees verder
Was super leuk! Luca was zooooo verrast! Vond het GEWELDIG! Onwijs bedankt!!!!! We waren alle 3 tot tranen geroerd. HIlde was geweldig! Echt zo mooi.
Anja
Anja(Breda)
Lees verder
De Lofzang door Joost vanmiddag was erg leuk!! Helemaal wat we er van verwacht hadden! Medewerkers waren verrast en vonden het leuk. Fijn dat hij ook met de kinderen om kon gaan! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen!! Groetjes Anja
Rudy
RudyPuurs (België)
Lees verder
Het was echt geweldig. Kyle is echt een topzanger. Heb een Wetransfer gestuurd. Het was zo leuk, dat willen we jullie niet onthouden! Kyle heeft echt talent. Ik ga reclame maken voor jullie. Bedankt!
Ada
Ada(Arnhem)
Lees verder
Hilde was fantastisch, mijn moeder was blij verrast, de liedjes waren goed gekozen! We hebben erg van haar genoeten, Groetjes van Ada
Ineke
Ineke(Zetten)
Lees verder
Het optreden van Menno was gisteren super geslaagd. Edwin vond het een hele leuke verrassing en Menno deed het fantastisch
Arjan
Arjan(Hoek van Holland)
Lees verder
Heidy vond het echt tof. Ze belde net daarvoor dat ze lang moest overwerken omdat het waanzinnig druk was dus het was een welkome onderbreking. Ik ben blij met het resultaat.
Mirjam
Mirjam(IJsselstein)
Lees verder
Het was zooooooooooo leuk! Echt geweldig. Hilde kan zo mooi zingen en gitaar spelen. Mamma was verrast en ont-roerd bij het verzoeknummer. Meer dan geslaagd. Dank je wel. Ik hou het zeker in gedachten voor een andere gelegenheid.
Tim
Tim(Amsterdam)
Lees verder
Holy shit! Wat hebben wij gister een heerlijke dag gehad. Staat er ineens een zingende gitarist aan de lunch tafel. Super vet, de oudjes hebben er zelfs een traantje door gelaten.

Zakelijke Klanten

Snel naar...

Wie verrassen wij?

We verrassen Jarigen, Jubilarissen, Collega’s die met pensioen gaan of
van baan wisselen, Gouden Stelletjes, Papa’s, Mama’s, Lieve Ouderen,
Onmisbare Medewerkers etc. 

We vinden altijd een manier om op veilige wijze iemand te verrassen; buiten, binnen of digitaal.