Corona Proof Feestje

Laatste update: Vrijdag 12 november 2021

Wil je iemand een onvergetelijke dag bezorgen. Maar gooit Corona roet in het Feestje? Dreigt het een suffe, saaie bedoening te worden? Vraag de Lofzangers voor een Corona Proof feestje. Wij laten geen verjaardag voorbij gaan. Geen gouden bruiloft ongevierd. En ja, reken maar dat we personeel nog in het zonnetje zetten! Natuurlijk binnen de geldende maatregelen. Hoe? We leggen het uit.

.
Corona-proof-feestje | Lofzangers.nl
Aanpassen aan Maatregelen

Sinds de uitbraak van Covid19 past Lofzangers zich voortdurend aan de geldende regels aan. Op vrijdag 12 november 2021 worden de maatregelen weer aangescherpt. Gelukkig kunnen wij DOOR. We hoeven – net als in de vorige lock downs – niet te sluiten. Maar hoe werkt een Corona Proof Feestje?

Corona Proof Feestje

Onze  Lofzangers zijn inmiddels allemaal gevaccineerd, een goede basis voor een Corona Proof feestje. Wij zijn er klaar voor om, net als in de vorige Lock Down,  mensen een hart onder de riem steken. Een feestelijke, onvergetelijke dag te bezorgen. Nieuwe energie te brengen. Dat kan Binnen of Buiten:

Verrassing - Buiten
 • Voor het huis
  Op de stoep voor het huis maken we er een gezellig boel van. Voordat je het weet staan de buren – op veilige afstand – mee te genieten. Vaak horen we hen meeklappen of komen er felicitaties op afstand.
 • In de achtertuin
  We spelen in de tuin. Regent het? Dan nemen we plaats in de opengeschoven schuifpui, onder de carport, het zonnescherm, de veranda of het balkon
 • Onder het raam
  Woont iemand een of twee hoog, op een etage? Dan spelen we op straat onder het raam, op het grasveld  onder het balkon of op de parkeerplaats voor de deur kan ook.
Verrassing - Binnen

Zelfs in het kleinste huisje in Amsterdam verzorgen we een Corona Proof Feestje. “Wij” aan de ene zijde van de woonkamer, “Zij” aan de andere kant. Zolang de afstand gewaarborgd is komen we binnen. Hoe we dat doen?

 • Zelf binnen Laten
  We vragen bij binnenkomst of u alvast wilt doorlopen. Dan kunnen we zelf de deur sluiten. We lopen daarna, op veilige afstand, achter u aan. Binnen zorgen we samen voor voldoende afstand.
 • Zelf uitlaten
  Na het optreden laten we onszelf uit. Bedankt en Tot ziens!
 • Achterom
  We komen achterom. In de tuin of binnen, op de drempel van de openstaande schuifpui, brengen we onze liedjes.
 • Voordeur aanzetten
  We sturen een berichtje bij aankomst en u zet de voordeur op een kiertje. Al gitaar spelend komen we binnenlopen! 
Afstand houden

Hoe doen jullie dat dan met de afstand? We krijgen deze vraag geregeld.
We houden van nature gemiddeld meer dan 2,5 meter afstand. Waarom? Het is fantastisch om iemand toe te zingen. Maar dat is alleen prettig op enige afstand, buiten zijn persoonlijke “space”.  Te dicht bij staan voelt ongemakkelijk. Dat doen we dus niet.

Tijdens Corona vragen we dit van onze klanten:

 • Help ons en hou zelf ook 1,5 meter afstand
 • Fijn als u zorgt voor voldoende ventilatie. Frisse lucht komt ons allemaal ten goede.
 • Vindt u het fijn als we van te voren een zelftest doen? Laat het even weten.
 • Neem contact op als er in de directe omgeving een Corona besmetting is.
Corona/ klachten - lofzangers & lofzangeressen

Als onze Lofzanger verkoudheidsklachten heeft zal hij/zij zich laten testen. Is de uitslag positief dan zijn er drie mogelijkheden:

  1. De verrassing gaat door. Er komt een andere lofzanger  (dit kan invloed hebben op het repertoire)
  2. U verplaatst kosteloos het optreden naar een andere datum
  3. U annuleert de boeking volledig en krijgt uw geld terug
Corona/ klachten - klant

Ook u kunt te maken hebben met een corona besmetting of positieve test. Laten we de verrassing doorgaan dan kunnen we niet langer over een Corona Proof Feestje spreken. Ook wij willen immers veilig zijn. Dus heeft u klachten dan gaan we voor een alternatief. Dit zijn de mogelijkheden:

  1. U verplaatst kosteloos het optreden naar een andere datum.
  2. De verrassing gaat door via WhatsApp Video bellen of ZOOM. Zo maken we er samen toch nog een speciale dag van!
  3. U besluit het optreden niet te verplaatsen naar een andere datum of naar digitaal. U betaalt alleen de voorbereidingskosten, deze zijn maximaal 75% van de kosten van het optreden.
Last Minute Verrassing
Corona Verrassing - Online

Het kabinet roept op om om zoveel mogelijk thuis te werken. Bij werken op afstand of in een hybride team raakt het gevoel van verbinding snel zoek. De onderlinge connectie verwatert. Wil je daar als organisatie iets aan doen? Dan is dit een fantastisch moment om medewerkers te prijzen voor hun inzet en betrokkenheid.  Alle neuzen dezelfde kant op, het kan digitaal, live of in een combinatie van beiden.

Muzikale inbrekers
Voor verschillende bedrijven verzorgden we in de eerdere Lock Downs online optredens. De medewerkers van Praxis, BOL.COM, Politie Rotterdam, Gemeente Utrecht… ze werden allemaal verrast. Als muzikale inbrekers kaapten de Lofzangers menig meeting. Wat dat met medewerkers doet? Door het scherm heen waren mensen tot tranen geroerd.

Combi Live & Digitaal
Soms combineren we een Online optreden met Live op Locatie. Zoals Bij Difrax | Innovatieve Babyproducten. Daar speelden we in het magazijn. Er was voldoende ruimte om onderling afstand te houden. Collega’s die thuis aan ’t werk waren woonden de serenade digitaal bij via ZOOM. Het was een super geslaagd Corona Proof feestje.

Geregistreerde Lofzang
Sommige werkgevers willen liever geen Live Online optreden maar kiezen voor een registratie. Een filmpje dat vooraf is opgenomen. Een leuke bijkomstigheid is dat je  extra’s kan toevoegen. Zo hebben we voor ProRail 800(!) bedrijfshulpverleners verrast op de Dag van de BHV 2020. We deden dat met een Video Serenade die vooraf geregistreerd werd. Een Motion Graphic met foto’s van de BHV’ers in actie maakte het filmpje nog persoonlijker.

Tour
Geregeld zetten we thuiswerkers in het zonnetje. We verrassen hen met
een Thuiswerk Serenade aan de voordeur. Denk aan een jubilaris,
jarige collega of werknemer die afscheid neemt. Wordt er gefilmd? Lofzangers kan een filmpje editen wat je na afloop met collega’s deelt via whatsapp of op intranet zet. Zo kan de hele organisatie de verrassing (en de reactie!) zien. Voor o.a. de Nederlandsche Bank reden we een Thuiswerk Tour waarbij we alle teamleden van een specifieke afdeling muzikaal een hart onder de riem staken en bedankten voor hun inzet.

Digitale Teamdag
Een van de leukste acties van afgelopen jaren organiseerde we samen
met BlueDragon Marketing voor een van hun klanten. Tijdens een digitale
teamdag was Lofzangers de Energizer. Collega’s keerden na de lunch terug
in Zoom en hoorde de gespreksleider zeggen: “Wil degene waar nu wordt
aangebeld met zijn laptopcamera filmen wat er voor zijn deur gebeurd?”. Iedereen stond meteen AAN. De Energie was voor 200% terug!

 

 

Optredens gaan Door!

Optredens binnen en buiten gaan tijdens Corona door. Want ook in deze tijden vieren mensen mijlpalen. Helaas kunnen vrienden, collega’s en familie er niet bij zijn. Maar juist zij gunnen jou een bijzondere dag. Ze huren Lofzangers in als onvergetelijk cadeau. Een moment om nooit te vergeten. Dat wordt het, gegarandeerd!!

Google Reviews

Anderen zijn 100% tevreden over de Lofzangers. Bekijk ons profiel op Google en Lees alle 5 sterren reviews!

WhatsApp Reviews

Chella
Chella(Oostzaan)
Read More
Was super leuk! Luca was zooooo verrast! Vond het GEWELDIG! Onwijs bedankt!!!!! We waren alle 3 tot tranen geroerd. HIlde was geweldig! Echt zo mooi.
Chella
Chella(Oostzaan)
Read More
Was super leuk! Luca was zooooo verrast! Vond het GEWELDIG! Onwijs bedankt!!!!! We waren alle 3 tot tranen geroerd. HIlde was geweldig! Echt zo mooi.
Anja
Anja(Breda)
Read More
De Lofzang door Joost vanmiddag was erg leuk!! Helemaal wat we er van verwacht hadden! Medewerkers waren verrast en vonden het leuk. Fijn dat hij ook met de kinderen om kon gaan! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen!! Groetjes Anja
Rudy
RudyPuurs (België)
Read More
Het was echt geweldig. Kyle is echt een topzanger. Heb een Wetransfer gestuurd. Het was zo leuk, dat willen we jullie niet onthouden! Kyle heeft echt talent. Ik ga reclame maken voor jullie. Bedankt!
Ada
Ada(Arnhem)
Read More
Hilde was fantastisch, mijn moeder was blij verrast, de liedjes waren goed gekozen! We hebben erg van haar genoeten, Groetjes van Ada
Ineke
Ineke(Zetten)
Read More
Het optreden van Menno was gisteren super geslaagd. Edwin vond het een hele leuke verrassing en Menno deed het fantastisch
Arjan
Arjan(Hoek van Holland)
Read More
Heidy vond het echt tof. Ze belde net daarvoor dat ze lang moest overwerken omdat het waanzinnig druk was dus het was een welkome onderbreking. Ik ben blij met het resultaat.
Mirjam
Mirjam(IJsselstein)
Read More
Het was zooooooooooo leuk! Echt geweldig. Hilde kan zo mooi zingen en gitaar spelen. Mamma was verrast en ont-roerd bij het verzoeknummer. Meer dan geslaagd. Dank je wel. Ik hou het zeker in gedachten voor een andere gelegenheid.
Tim
Tim(Amsterdam)
Read More
Holy shit! Wat hebben wij gister een heerlijke dag gehad. Staat er ineens een zingende gitarist aan de lunch tafel. Super vet, de oudjes hebben er zelfs een traantje door gelaten.

Zakelijke Klanten

Snel naar...

Wie verrassen wij?

We verrassen Jarigen, Jubilarissen, Collega’s die met pensioen gaan of
van baan wisselen, Gouden Stelletjes, Papa’s, Mama’s, Lieve Ouderen,
Onmisbare Medewerkers etc. 

We vinden altijd een manier om op veilige wijze iemand te verrassen; buiten, binnen of digitaal.