Vacature

Al meer dan 9 jaar zetten we mensen in het zonnetje met korte liveoptredens en spelen we met “De muzikale Menukaart” bij bedrijven, feesten en events. Lijkt het je ook leuk om voor Lofzangers op te treden? Lees dan verder!

Over lofzangers
Met een team van vaste freelancers zetten we al 9 jaar mensen in het zonnetje. We treden op in heel Nederland, van de kop van Noord-Holland tot het meest zuidelijke puntje in Limburg. Ook in de grensstreek weten de mensen ons inmiddels te vinden, we spelen dan ook geregeld in België.
De redenen waarom mensen iemand willen verrassen zijn uiteenlopend. Meestal wordt er een mijlpaal gevierd, een bijzondere verjaardag of een afscheid. Daarnaast worden we vaak gevraagd voor romantische optredens. Wij willen van elke lofzang een subliem verrassingsoptreden maken, jij ook?

Zangers en zangeressen
We zoeken professionele zangers en zangeressen die een solo optreden kunnen dragen. Daarom is podiumervaring een vereiste. Je bent afgestudeerd aan een muziekopleiding of zit in je laatste studiejaar. Je vindt het leuk om mensen een bijzonder moment te brengen met coverliedjes en hebt een coverrepertoire wat je graag speelt en door en door kent. Je vindt het leuk om dat repertoire uit te breiden met nieuwe liedjes. Voor een lofzang wordt je gevraagd om verzoeknummers in te studeren, tekst uit en akkoorden uit je hoofd leren is dus geen probleem. Je kan goed plannen, ziet er representatief uit en kan improviseren. Want een lofzang is een spontaan optreden en daar loopt wel eens iets anders dan je vooraf had verwacht.

Auditeer
Ben jij die representatieve zanger of zangeres die aubades en serenades wil brengen in Nederland? Die als singing telegram een bijzondere boodschap wil brengen? Vind je het leuk om naast je eigen muziekprojecten of zang/ lespraktijk op te treden op de meest uiteenlopende momenten en plekken? Dan horen we graag van je! Stuur een e-mail met je motivatie en demo naar annemarie[at]lofzangers.nl. Voor meer informatie kan je bellen met 0649092494

Offerte aanvragen?

Mail naar info[at]lofzangers.nl of app 0649092494 met de volgende informatie:

  1. Wat is de locatie en tijd van het optreden ?
  2. Voor wie is het optreden en
    wat is de gelegenheid?
  3. wat is je verzoeknummer?

Reviews

Chella
Chella(Oostzaan)
Read More
Was super leuk! Luca was zooooo verrast! Vond het GEWELDIG! Onwijs bedankt!!!!! We waren alle 3 tot tranen geroerd. HIlde was geweldig! Echt zo mooi.
Anja
Anja(Breda)
Read More
De Lofzang door Joost vanmiddag was erg leuk!! Helemaal wat we er van verwacht hadden! Medewerkers waren verrast en vonden het leuk. Fijn dat hij ook met de kinderen om kon gaan! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen!! Groetjes Anja
Rudy
RudyPuurs (België)
Read More
Het was echt geweldig. Kyle is echt een topzanger. Heb een Wetransfer gestuurd. Het was zo leuk, dat willen we jullie niet onthouden! Kyle heeft echt talent. Ik ga reclame maken voor jullie. Bedankt!
Ada
Ada(Arnhem)
Read More
Hilde was fantastisch, mijn moeder was blij verrast, de liedjes waren goed gekozen! We hebben erg van haar genoeten, Groetjes van Ada
Ineke
Ineke(Zetten)
Read More
Het optreden van Menno was gisteren super geslaagd. Edwin vond het een hele leuke verrassing en Menno deed het fantastisch
Arjan
Arjan(Hoek van Holland)
Read More
Heidy vond het echt tof. Ze belde net daarvoor dat ze lang moest overwerken omdat het waanzinnig druk was dus het was een welkome onderbreking. Ik ben blij met het resultaat.
Mirjam
Mirjam(IJsselstein)
Read More
Het was zooooooooooo leuk! Echt geweldig. Hilde kan zo mooi zingen en gitaar spelen. Mamma was verrast en ont-roerd bij het verzoeknummer. Meer dan geslaagd. Dank je wel. Ik hou het zeker in gedachten voor een andere gelegenheid.
Tim
Tim(Amsterdam)
Read More
Holy shit! Wat hebben wij gister een heerlijke dag gehad. Staat er ineens een zingende gitarist aan de lunch tafel. Super vet, de oudjes hebben er zelfs een traantje door gelaten.

Schrijf een Lied!

(whitepaper)

Wil je zelf een persoonlijk lied schrijven? In het gratis whitepaper ‘Schrijf een Lied!’ delen we al onze tips. ♥