Onze Lofzangers

Lofzanger_Emma

Emma

Emma (Conservatorium, Utrecht) is een verhalende zangeres en theatermaker. Zij begeleidt zichzelf op accordeon maar speelt ook Ukelele, Piano en Draailier. Met een breed repertoire van La Bamba tot Nederlandstalige meezingers, Engelstalige klassiekers, oud Hollandse liedjes en wereldmuziek spreekt ze veel gezelschappen aan.

LOFZANGER_SIFRA_2022

Sifra

Sifra (Rockacademie, Tilburg) heeft veel in huis! Zij is een waanzinnige leadzangeres die zichzelf begeleidt op gitaar. Naast een prachtig stemgeluid heeft Sifra een stralende, warme persoonlijkheid. Iemand die een feestje kan maken en die je er heel graag bij wilt hebben! Genre: pop, rock, soul, Nederlandstalig

Djem

Djem

Djem (Popopleiding Conservatorium Amsterdam) is zangeres, speelt gitaar, keys en percussie. Ze boekte groot succes met haar band ‘Treble’ en is vocalist van The Perquisite live band.

Kyle_Lofzangers

Kyle

Kyle is een top gitarist. Hij is een creatieve en veelzijdige artiest. Geïnspireerd door o.a. John Mayer, Ed Sheeran; maar ook bands als Crosby, Stills, Nash & Young en Guns N’ Roses hoor je bij Kyle zo’n 50 jaar aan muziek voorbij komen, voor jong en oud. 

Marieke

Marieke

Marieke (De Trap Amsterdam) is zangeres, actrice en danseres. Ze treedt op in dinershows en met de ‘Big Fun Band’. Daarnaast geeft Marieke diverse zang-, dans- & acteerworkshops.

Chris

Lofzanger Chris

Chris (Conservatorium Amsterdam) is singer-songwriter. Hij won de popsongcompetitie ‘Mooie Noten’ en was halve finalist in de Grote Prijs van Nederland. Hij toert met verschillende bands door Nederland. Chris schrijft lofliedjes op maat.

Charo

Lofzanger Charo

Charo (Conservatorium Inholland, Alkmaar) is zangeres en danseres. Ze is een veelzijdig zangtalent van Jazz, Motown, Gospel, R&B tot Spaanstalig. Charo zingt in haar eigen groep Muziektheater Teer.

yolanda

Yolanda

Yolanda (Koninklijk Conservatorium Den Haag) zingt en danst in de dinershow ‘Nachtclub’ in het Prinsestheater in Rotterdam en is choreografe en regisseuse van o.a. musicalgroep Boms.

Renske

Lofzang Renske

Renske (Conservatorium Amsterdam) is een creatieve geest; zangeres, liedjesschrijfster en kunstenares. Ze treedt op met haar eigen formatie ‘Renske Taminiau’ en bracht onlangs haar tweede album ‘Move me’ uit.

floris-e1332360975420

Floris

Floris (Conservatorium Amsterdam) is saxofonist en componist. Hij schrijft voor diverse formaties en speelt o.a. met Wicked Jazz Sounds, Amsterdam Jazz Orchestra en zijn eigen formatie Windkracht7. Floris is mede oprichter van Lofzangers.nl.

Siebe

Siebe (HKU Utrecht) is trompettist en producer. Siebe speelt met verschillende formaties waaronder één van Nederlands grootste allroundbands ‘Pushkin’.

vincent1-e1332361594669

Vincent

Vincent (Frank Sanders Musical Academy) is zanger, acteur en danser. Hij treedt op in verschillende musicals- en theaterproducties zoals Fame, Full Monty en Petticoat.

rosalinde_2

Rosalinde

Rosalinde is een jonge singer-songwriter die zichzelf begeleidt op gitaar. Haar talent blijft niet onopgemerkt want ze was o.a. al te zien en te horen bij radio 538 in het War Child Programma.

florien2

Florien

Florien is saxofoniste en studeert aan de jazzopleiding van het conservatorium te Amsterdam. Florien speelt naast soul, funk en pop ook samen met DJ’s.

Sanguita-e1332360438291

Sanguita

Sanguita is singer-songwriter en actrice. Zij schrijft haar eigen muziek (hiphop, pop, soul) en zingt in verschillende formaties waaronder The Perquisite live band.

Anna-Maria-e1332359483498

Anna-Maria

Anna-Maria (Conservatorium Amsterdam) is zangeres en songwriter. Zij zingt met name jazz- en popmuziek en treedt op met haar eigen formatie, het ‘Anna-Maria Nitschke Quartet’.

photo

Joost

Joost speelt accordeon en studeert aan het Conservatorium in Utrecht. Hij speelt een breed genre waardonder het oer Hollandse levenslied.

Madieke

Madieke

Madieke (mezzosopraan) is een veelzijdige klassieke zangeres. Zij zingt zowel opera, oratorium als kamermuziek. Samen met harpiste Vera Kool vormt zij ook ‘Duo Youkali’.