janneke-e1332325747982
Janneke

Janneke (Conservatorium Amsterdam) is jazz zangeres, theatermaakster en tekstschrijfster. Met haar cabaretduo Matrousjke won ze de publieksprijs bij het Amsterdams Kleinkunst Festival en speelde ze in heel Nederland.

maurice
Maurice

Maurice is muzikant in hart en nieren. Hij treedt regelmatig op met zijn eigen band ‘VanHoek’. Maurice studeert aan het Conservatorium in Rotterdam.

Djem
Djem

Djem (Popopleiding Conservatorium Amsterdam) is zangeres, speelt gitaar, keys en percussie. Ze boekte groot succes met haar band ‘Treble’ en is vocalist van The Perquisite live band.

Quinten
Quinten

Quinten is performer pur sang, zanger, componist en multi-instrumentalist. Quinten speelt en presenteert op de meest uiteenlopende settings van cafés, clubs, festivals, tv commercials tot thuis-feestjes.

Marieke
Marieke

Marieke (De Trap Amsterdam) is zangeres, actrice en danseres. Ze treedt op in dinershows en met de ‘Big Fun Band’. Daarnaast geeft Marieke diverse zang-, dans- & acteerworkshops.

Chris
Chris

Chris (Conservatorium Amsterdam) is singer-songwriter. Hij won de popsongcompetitie ‘Mooie Noten’ en was halve finalist in de Grote Prijs van Nederland. Hij toert met verschillende bands door Nederland. Chris schrijft lofliedjes op maat.

Charo
Charo

Charo (Conservatorium Inholland, Alkmaar) is zangeres en danseres. Ze is een veelzijdig zangtalent van Jazz, Motown, Gospel, R&B tot Spaanstalig. Charo zingt in haar eigen groep Muziektheater Teer.

yolanda
Yolanda

Yolanda (Koninklijk Conservatorium Den Haag) zingt en danst in de dinershow ‘Nachtclub’ in het Prinsestheater in Rotterdam en is choreografe en regisseuse van o.a. musicalgroep Boms.

Renske
Renske

Renske (Conservatorium Amsterdam) is een creatieve geest; zangeres, liedjesschrijfster en kunstenares. Ze treedt op met haar eigen formatie ‘Renske Taminiau’ en bracht onlangs haar tweede album ‘Move me’ uit.

floris-e1332360975420
Floris

Floris (Conservatorium Amsterdam) is saxofonist en componist. Hij schrijft voor diverse formaties en speelt o.a. met Wicked Jazz Sounds, Amsterdam Jazz Orchestra en zijn eigen formatie Windkracht7. Floris is mede oprichter van Lofzangers.nl.

siebe
Siebe

Siebe (HKU Utrecht) is trompettist en producer. Siebe speelt met verschillende formaties waaronder één van Nederlands grootste allroundbands ‘Pushkin’.

vincent1-e1332361594669
Vincent

Vincent (Frank Sanders Musical Academy) is zanger, acteur en danser. Hij treedt op in verschillende musicals- en theaterproducties zoals Fame, Full Monty en Petticoat.

rosalinde_2
Rosalinde

Rosalinde is een jonge singer-songwriter die zichzelf begeleidt op gitaar. Haar talent blijft niet onopgemerkt want ze was o.a. al te zien en te horen bij radio 538 in het War Child Programma.

florien2
Florien

Florien is saxofoniste en studeert aan de jazzopleiding van het conservatorium te Amsterdam. Florien speelt naast soul, funk en pop ook samen met DJ’s.

Sanguita-e1332360438291
Sanguita

Sanguita is singer-songwriter en actrice. Zij schrijft haar eigen muziek (hiphop, pop, soul) en zingt in verschillende formaties waaronder The Perquisite live band.

Anna-Maria-e1332359483498
Anna-Maria

Anna-Maria (Conservatorium Amsterdam) is zangeres en songwriter. Zij zingt met name jazz- en popmuziek en treedt op met haar eigen formatie, het ‘Anna-Maria Nitschke Quartet’.

photo
Joost

Joost speelt accordeon en studeert aan het Conservatorium in Utrecht. Hij speelt een breed genre waardonder het oer Hollandse levenslied.

Madieke
Madieke

Madieke (mezzosopraan) is een veelzijdige klassieke zangeres. Zij zingt zowel opera, oratorium als kamermuziek. Samen met harpiste Vera Kool vormt zij ook ‘Duo Youkali’.