fbpx

Thuiswerk Serenade

Bléééh, verplicht thuiswerken. We doen braaf wat er van ons verwacht wordt, maar het valt zwaar. De energie sijpelt weg, de teamspirit droogt op. De hoogstetijd voor Waardering! Tijd voor een Energy Boost! Tijd voor meer Thuiswerk plezier! Regel het gemakkelijk met een Thuiswerk Serenade van Lofzangers.

Lofzangers Thuiswerk Serenade - Beursplein
Thuiswerk Serenade

Een thuiswerk serenade is een zingend telegram aan de voordeur. Een super originele verrassing waarmee je jouw collega’s van hun sokken blaast. Wauw, dit had ik nooit verwacht! Wat lief! Verrast worden door je baas én nog wel op deze manier. Dit is echt te gek!

 

Energy Boost

De voordeur gaat open en de eerste noten klinken. Huh wat is dit nou? Uit volle borst zingt onze Lofzanger een op maat geschreven lied. Over het gemis van collega’s, je onmisbare kwaliteiten en de harte wens voor de toekomst. Dit zingend telegram is speciaal voor jou. Zet ‘m op! Hou vol! Voordat je het weet zitten we weer aan de VRIJMIBO 🙂

 
Thuiswerk Serenade Tour

Geregeld verrassen we een heel team. Hoe dat in z’n werk gaat? We plannen een tour in. We  maken een rijschema met meerdere adressen (kan door heel Nederland) en zorgen met een groepje Lofzangers dat aan het eind van de dag al jouw collega’s in het zonnetje zijn gezet.

 

Verbinding op Afstand

Muziek heeft de magische kracht om mensen te verbinden. Zelfs op afstand. Inmiddels hebben de Lofzangers veel ervaring opgedaan met de Thuiswerk Serenade. We kunnen cases met je delen van andere organisaties, zoals de Nederlandsche Bank, De Kleine Wereld (Kinderdagverblijven & BSO’s) en Beursplein.

 

Om nooit meer te vergeten

Een Leuke tip? We monteren geregeld compilatievideo’s  waarin we meerdere optredens samen brengen. Deze video’s zetten bedrijven op Intranet of delen zij onderling met collega’s. Een fantastische manier om de rest van het bedrijf mee te laten genieten en natuurlijk een fantastisch mooi aandenken. Deze verrassing wordt niet snel vergeten,

 
Vrijblijvende offerte

Waar wacht je op! Neem vrijblijvend contact en boek vandaag nog jouw Thuiswerk Serenade.

Een Thuiswerk Serenade bestellen?
Bel 06 490 92 494

Verjaardag of Lustrumviering

Een Zingend Telegram wordt ook vaak cadeau gedaan door bedrijven voor

  • Lustrum viering,
  • Afscheidsreceptie (pensioen/ nieuwe baan)
  • Verjaardagen
  • Viering Dienstverband

Informatie of offerte?

Twijfel je of een Thuiswerk Serenade bij jouw organisatie past? Weet je niet hoe je dit snel kan organiseren? Geef gerust een belletje. We delen onze ervaringen en geven eerlijk advies.

Wist je dat we...

  • Akoestisch spelen waardoor we heel flexibel zijn
  • Alle locaties mogelijk zijn,  binnen én buiten
  • Ons aan de huidige Corona maatregelen houden

Lofzangers op Facebook