fbpx

Thuiswerk Serenade

Nederland werkt steeds meer hybride. We wisselen een paar dagen op kantoor af met thuiswerken. Als werkgever wil je de verbinding houden met je team. Daarom zetten bedrijven medewerkers steeds vaker in het zonnetje. Is een thuiswerkende collega jarig? De lofzangers brengen speciale felicitaties. Gaat iemand trouwen? Wij rukken uit! En wat dacht je van medewerker van de maand. Ook dan is een Zingend telegram een fantastische verrassing.

Lofzangers Thuiswerk Serenade - Beursplein

Thuiswerk serenade

Een thuiswerk serenade is een zingend telegram aan de voordeur. Een super originele verrassing waarmee je jouw collega’s van hun sokken blaast. Wauw, dit had ik nooit verwacht! Wat lief! Verrast worden door je baas én nog wel op deze manier. Dit is echt te gek!

 

Energy Boost

De voordeur gaat open en de eerste noten klinken. Huh wat is dit nou? Uit volle borst zingt onze Lofzanger een op maat geschreven lied. Over jouw fantastische kwaliteiten, het gemis van collega’s of een harte wens voor de toekomst. Dit zingend telegram is speciaal voor jou. Muziek verbind, zorgt voor waardering en geeft frisse energie.

 
Serenade Tour

Voor bedrijven met meerdere vestigingen regelen we geregeld een Serenade Tour. We verrassen dan alle medewerkers op meerdere locaties. Voorbeeld projecten:

 1. Op de #DagvandeAfvalverwerking verrasten we alle medewerkers van afvalwerkingsbedrijf SAVER. Al in de vroegochtend ging het dak er af, zelf de regionale televisie rukte uit om verslag te leggen.
 2. Voor kinderdagverblijf en BSO organisatie de De Kleine Wereld  reden we een tour langs alle 7 vestigingen in o.a. Amsterdam, Amstelveen en Gouda op de #DagvandePedagogischMedewerker.
 3. De winkelvereniging in Alblasserdam verraste de shophouders in het winkelcentrum op de #DagvandeOndernemer.
 4. Prorail zette al haar BHV-ers in het zonnetje op de #Dag van de BHV
 5. Bol.com haar salesteam vlak voor Black Friday.
 6. Met het managementteam van SEIN toerden we lans alle woonvoorzieningen en Dagbesteding locaties om het personeel muzikaal te verrassen.
 
Maatwerk momenten
Er zijn ook bedrijven die zelf een moment creëren om personeel te verrassen. Zo wilde DPG MEDIA alle mediamakers in het zonnetje zetten. Ruim 7000 man ontving een serenade. Enkele medewerkers werden, om speciale redenen, apart in het zonnetje gezet. de Nederlandsche Bank uitte haar waardering naar collega’s met een heuse Thuiswerk Serenade Tour.
 

Waarom een Zingend Telegram?

Voor collega’s is een zingend telegram een moment om nooit te vergeten. Een Leuke tip? We monteren geregeld compilatievideo’s  waarin we meerdere optredens samen brengen. Deze video’s zetten bedrijven op Intranet of delen zij onderling met collega’s. Een fantastische manier om de rest van het bedrijf mee te laten genieten en natuurlijk een fantastisch mooi aandenken.

 
Vrijblijvende offerte

Nieuwsgierig naar een Thuiswerk Serenade of Maatwerk project! Neem vrijblijvend contact en boek vandaag nog!

Een Thuiswerk Serenade bestellen?
Bel 06 490 92 494

Verjaardag of Lustrumviering

Een Zingend Telegram wordt ook vaak cadeau gedaan door bedrijven voor

 • Lustrum viering,
 • Afscheidsreceptie (pensioen/ nieuwe baan)
 • Verjaardagen
 • Viering Dienstverband

Informatie of offerte?

Twijfel je of een Thuiswerk Serenade bij jouw organisatie past? Weet je niet hoe je dit snel kan organiseren? Geef gerust een belletje. We delen onze ervaringen en geven eerlijk advies.

Wist je dat we...

 • Akoestisch spelen waardoor we heel flexibel zijn
 • Alle locaties mogelijk zijn,  binnen én buiten
 • Ons aan de huidige Corona maatregelen houden

Lofzangers op Facebook