fbpx

Diensten

Lofzangers is een Muzikale Verrassing Service. We hebben twee soorten diensten. De eerste is een Livemuziek Service en de tweede een Schrijf Service voor Liedjes. Je kan de diensten los bestellen maar ook combineren.

Livemuziek Service

Onder onze Livemuziek Service vallen alle verrassingsoptredens. We treden thuis op, bij bedrijven en digitaal.

Zingend Telegram
1. Verrassingsoptredens

Je kan ons inhuren als Singing Telegram, voor een romantische Serenade of als originele Verjaardag Verrassing. Een verrassingsoptreden is ook een leuk afscheidscadeau voor een collega of een originele manier om medewerkers in het zonnetje te zetten.

De Muzikale Menukaart | Hilde & Ruben

2. Livemuziek op feesten & events

‘De Muzikale Menukaart’  is een troubadours act voor bedrijfsborrels, huwelijksfeesten en (business-) events.  Het Duo loopt rond met een muzikaal menu. Gasten kiezen een liedje uit en krijgen direct een mini optreden.

3. Livemuziek t.b.v. merkactivatie

De Muzikale Verrassing Service van Lofzangers is een originele partner voor merkactivatie. We worden dan ook vaak ingehuurd door reclame- en pr-bureaus. Samen werken we aan ludieke  promotieacties.

Schrijf Service voor Liedjes

Onder onze Schrijf Service voor Liedjes vallen alle schrijfopdrachten voor persoonlijke liedteksten.

Persoonlijk_Lied_schrijven

We schrijven liedjes op maat voor verjaardagen. Bijvoorbeeld een lied voor Sarah of een lied voor Abraham. Eigenlijk maakt leeftijd niet uit. Een persoonlijk lied cadeau geven is een geweldige verrassing voor iedereen. Geregeld wordt een persoonlijk lied als afscheidscadeau gegeven aan een collega. Ook zetten we geregeld een team van medewerkers in het zonnetje te zetten met een tekst op maat.

Direct Regelen

Wil je een verrassingsoptreden regelen of een lied laten schrijven? Leuk! Neem contact op met Anne-Marie. Zij organiseert alle optredens en schrijft de liedjes. Ze zit boordevol tips. Heb je vragen? Bel 06 490 92 494

Direct een prijsopgaaf nodig? Vul het offerteformulier in of stuur een appje.

Een speciaal verzoek?

  • Vraag een offerte aan
  • Stuur een mailtje: info[at]lofzangers.nl
  • Bel/ app: 06 490 92 494

Google Reviews

Hier vind je ons profiel op Google met mooie 5 sterren reviews!

WhatsApp reviews

Chella
Chella(Oostzaan)
Lees verder
Was super leuk! Luca was zooooo verrast! Vond het GEWELDIG! Onwijs bedankt!!!!! We waren alle 3 tot tranen geroerd. HIlde was geweldig! Echt zo mooi.
Anja
Anja(Breda)
Lees verder
De Lofzang door Joost vanmiddag was erg leuk!! Helemaal wat we er van verwacht hadden! Medewerkers waren verrast en vonden het leuk. Fijn dat hij ook met de kinderen om kon gaan! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen!! Groetjes Anja
Rudy
RudyPuurs (België)
Lees verder
Het was echt geweldig. Kyle is echt een topzanger. Heb een Wetransfer gestuurd. Het was zo leuk, dat willen we jullie niet onthouden! Kyle heeft echt talent. Ik ga reclame maken voor jullie. Bedankt!
Ada
Ada(Arnhem)
Lees verder
Hilde was fantastisch, mijn moeder was blij verrast, de liedjes waren goed gekozen! We hebben erg van haar genoeten, Groetjes van Ada
Ineke
Ineke(Zetten)
Lees verder
Het optreden van Menno was gisteren super geslaagd. Edwin vond het een hele leuke verrassing en Menno deed het fantastisch
Arjan
Arjan(Hoek van Holland)
Lees verder
Heidy vond het echt tof. Ze belde net daarvoor dat ze lang moest overwerken omdat het waanzinnig druk was dus het was een welkome onderbreking. Ik ben blij met het resultaat.
Mirjam
Mirjam(IJsselstein)
Lees verder
Het was zooooooooooo leuk! Echt geweldig. Hilde kan zo mooi zingen en gitaar spelen. Mamma was verrast en ont-roerd bij het verzoeknummer. Meer dan geslaagd. Dank je wel. Ik hou het zeker in gedachten voor een andere gelegenheid.
Tim
Tim(Amsterdam)
Lees verder
Holy shit! Wat hebben wij gister een heerlijke dag gehad. Staat er ineens een zingende gitarist aan de lunch tafel. Super vet, de oudjes hebben er zelfs een traantje door gelaten.

Snel naar

Lofzangers Facebook