Diensten

Lofzangers is al meer dan 9 jaar de muzikale verrassingservice van Nederland. We zetten mensen met livemuziek in het zonnetje en bezorgen een onvergetelijk moment. We spelen altijd akoestisch, dat geeft ons veel vrijheid en maakt ons heel flexibel. Zonder snoeren en dragen kunnen we spelen daar waar jij wilt!

Akoestisch spelen heeft trouwens nog een groot voordeel: onze optredens hebben altijd een spontaan en intiem karakter. Mensen die een lofzang cadeau krijgen ervaren het als een moment van oprechte aandacht. Door een lofzang voelen ze zich verrast, écht gewaardeerd en gezien. Hieronder vind je een overzicht van onze diensten:

Diensten – Muzikale Verrassingsservice

 
  • Reclame- en PR
    We brengen op ludieke wijze bedrijven en merken onder de aandacht met pr-stunts en promotieacties.

Een speciaal verzoek?

  • Vraag een offerte aan
  • Stuur een mailtje: info[at]lofzangers.nl
  • Bel/ app: 0649092494

reviews

Chella
Chella(Oostzaan)
Read More
Was super leuk! Luca was zooooo verrast! Vond het GEWELDIG! Onwijs bedankt!!!!! We waren alle 3 tot tranen geroerd. HIlde was geweldig! Echt zo mooi.
Anja
Anja(Breda)
Read More
De Lofzang door Joost vanmiddag was erg leuk!! Helemaal wat we er van verwacht hadden! Medewerkers waren verrast en vonden het leuk. Fijn dat hij ook met de kinderen om kon gaan! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen!! Groetjes Anja
Rudy
RudyPuurs (België)
Read More
Het was echt geweldig. Kyle is echt een topzanger. Heb een Wetransfer gestuurd. Het was zo leuk, dat willen we jullie niet onthouden! Kyle heeft echt talent. Ik ga reclame maken voor jullie. Bedankt!
Ada
Ada(Arnhem)
Read More
Hilde was fantastisch, mijn moeder was blij verrast, de liedjes waren goed gekozen! We hebben erg van haar genoeten, Groetjes van Ada
Ineke
Ineke(Zetten)
Read More
Het optreden van Menno was gisteren super geslaagd. Edwin vond het een hele leuke verrassing en Menno deed het fantastisch
Arjan
Arjan(Hoek van Holland)
Read More
Heidy vond het echt tof. Ze belde net daarvoor dat ze lang moest overwerken omdat het waanzinnig druk was dus het was een welkome onderbreking. Ik ben blij met het resultaat.

Lofzangers