Vacature Zanger/ Zangeres

Ben jij professioneel zanger(es) en heb je minimaal 2 jaar werkervaring? Zoek je een vaste opdrachtgever naast je lespraktijk en/of optredens? Kom dan werken bij Lofzangers als zingend telegram!

Corona-proof-feestje | Lofzangers.nl

Werken als zingend telegram

Dagelijks zetten de Lofzangers mensen muzikaal in het zonnetje. Dat doen we met coverliedjes, persoonlijk geschreven teksten en onze warme persoonlijkheid. Wegens een toenemend aantal opdrachten zijn wij op zoek naar nieuwe professionals.

 

Lofzangers: Muziek met een Boodschap

We zijn een boekingskantoor voor Muziek met een Boodschap. Entertainen? Natuurlijk, dat doen we ook. Maar klanten boeken livemuziek bij Lofzangers omdat ze met een optreden een specifieke boodschap willen overbrengen. Om die boodschap goed te laten landen staan interactie, authenticiteit en warmte bij onze optredens voorop. Voeg daar het woord LUDIEK aan toe én je hebt de Lofzangers Magie te pakken.

 

Wanneer spelen de Lofzangers?

Elke dag vieren mensen mijlpalen. Daar horen mooie woorden bij. Dagelijks rukken de Lofzangers uit voor een groots compliment, oprecht dankwoord, of een blijk van waardering. Wanneer de podia gesloten zijn moeten wij vol aan de bak! De meeste optredens spelen we overdag en in de vroege avond. Onze vroegste Lofzang was om 07:30 (zingend ontbijt) en ons laatste optreden rond 23.00 ‘s avonds. 7 dagen in week staan we voor onze klanten klaar.

 

Waar spelen de Lofzangers

We spelen op de meest uiteenlopende plekken. Van accountancykantoor op de Zuidas tot  de Bloemenveiling, een tandartspraktijk of kapsalon. We verrassen mensen thuis aan de voordeur, vieren familiefeestjes mee op vakantieparken en wandelen binnen op evenementenlocaties.

 

Voor wie spelen de Lofzangers?

We spelen voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers in heel Nederland en de grensstreek. Mijlpalen worden immers in alle sociale kringen gevierd. Van Capo di Famiglia tot CEO. Van hartsvriend(in) tot  onmisbare collega. We zijn hét ludieke cadeau voor verjaardagen, jubilea, afscheid of pensionering. Maar woorden van waardering vinden ook hun weg tijdens vergaderingen of bedrijfsborrels. We verrassen geregeld een team van collega’s en zetten ze muzikaal in het zonnetje met een lied op maat.

Voor een briljante PR stunt wordt er ook bij de Lofzangers aangeklopt. Staan we opeens te zingen als muzikaal welkomstcomité bij de opening van een nieuw ziekenhuis. Of rijden we een tour langs kinderdagverblijven om alle Pedagogisch Medewerker in het zonnetje te zetten. De beste Thuiswerk Tijgers konden in Corona tijd ook op een serenade rekenen.

Vacature Zanger/ Zangeres

Als Lofzanger ben jij dé verrassing. Je kan niet alleen goed zingen maar je hebt persoonlijke flair. Je vindt het leuk om mensen te verrassen en te entertainen. Vanaf het eerste moment van binnenkomst sta je ‘aan’: Verrassing!! Ook daarna weet je de mensen te boeien en te (ver)binden. Jouw optreden maakt een warm, gezellig samen zijn. Zit je werk er op? Dan zwaai je spontaan af: fijne dag nog! Een warme persoonlijkheid is een must. Maar wat zoeken we nog meer? Als Lofzanger heb je:

 • een flexibele mindset, zaken kunnen nog weleens anders lopen dan gepland
 • vermogen tot anticiperen en improviseren
 • verzorgd uiterlijk
 • punctueel: afspraak=afspraak, je kan goed plannen en komt op tijd
 
Muzikale Kwaliteiten

We zoeken:

Je neemt mee:

 • Eigen stemgeluid
 • Gitaar of Accordeon – Concertband op Mobiele Accu PA bespreekbaar
 • Een parate coverlijst – minimaal 20 nummers
 • Warme persoonlijkheid
 • Rijbewijs & Auto (zeer wenselijk, geen must)
 • i-Pad/tablet standaard (zeer wenselijk, geen must)
 • Servicegerichte mindset
 • Flexibele instelling
 • Drive om van elk optreden het allerbeste optreden te maken.
Solliciteer

Ben jij die representatieve zanger of zangeres die muzikale verrassingen wil brengen in Nederland? Die als zingend telegram straks mensen een onvergetelijk dag bezorgt? Wil je naast je eigen muziekprojecten en/of lespraktijk op regelmatige basis voor Lofzangers optreden? Reageer dan op deze Vacature Zanger/ Zangeres. Stuur een e-mail met je ervaring en motivatie + een auditiefilmpje naar info[at]lofzangers[punt]nl. Voor meer informatie kan je bellen met Anne-Marie 06 490 92 494

“WAUW! Heeft iemand deze verrassing voor mij geregeld? Wat is dit leuk! En wat kan jij ontzettend mooi zingen!!”

Offerte aanvragen?

Mail naar info[at]lofzangers.nl of app 0649092494 met de volgende informatie:

 1. Wat is de locatie en tijd van het optreden ?
 2. Voor wie is het optreden en
  wat is de gelegenheid?
 3. wat is je verzoeknummer?

Reviews

Chella
Chella(Oostzaan)
Read More
Was super leuk! Luca was zooooo verrast! Vond het GEWELDIG! Onwijs bedankt!!!!! We waren alle 3 tot tranen geroerd. HIlde was geweldig! Echt zo mooi.
Anja
Anja(Breda)
Read More
De Lofzang door Joost vanmiddag was erg leuk!! Helemaal wat we er van verwacht hadden! Medewerkers waren verrast en vonden het leuk. Fijn dat hij ook met de kinderen om kon gaan! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen!! Groetjes Anja
Rudy
RudyPuurs (België)
Read More
Het was echt geweldig. Kyle is echt een topzanger. Heb een Wetransfer gestuurd. Het was zo leuk, dat willen we jullie niet onthouden! Kyle heeft echt talent. Ik ga reclame maken voor jullie. Bedankt!
Ada
Ada(Arnhem)
Read More
Hilde was fantastisch, mijn moeder was blij verrast, de liedjes waren goed gekozen! We hebben erg van haar genoeten, Groetjes van Ada
Ineke
Ineke(Zetten)
Read More
Het optreden van Menno was gisteren super geslaagd. Edwin vond het een hele leuke verrassing en Menno deed het fantastisch
Arjan
Arjan(Hoek van Holland)
Read More
Heidy vond het echt tof. Ze belde net daarvoor dat ze lang moest overwerken omdat het waanzinnig druk was dus het was een welkome onderbreking. Ik ben blij met het resultaat.
Mirjam
Mirjam(IJsselstein)
Read More
Het was zooooooooooo leuk! Echt geweldig. Hilde kan zo mooi zingen en gitaar spelen. Mamma was verrast en ont-roerd bij het verzoeknummer. Meer dan geslaagd. Dank je wel. Ik hou het zeker in gedachten voor een andere gelegenheid.
Tim
Tim(Amsterdam)
Read More
Holy shit! Wat hebben wij gister een heerlijke dag gehad. Staat er ineens een zingende gitarist aan de lunch tafel. Super vet, de oudjes hebben er zelfs een traantje door gelaten.

Schrijf een Lied!

(whitepaper)

Wil je zelf een persoonlijk lied schrijven? In het gratis whitepaper ‘Schrijf een Lied!’ delen we al onze tips. ♥