fbpx

Verjaardag Zanger

Ben je opzoek naar een speciale verrassing voor een verjaardag? Een bijzonder cadeau om nooit te vergeten? Geef een verjaardag zanger!

verjaardag zanger

Een vriend of collega is jarig en je wilt iets bijzonders doen. Dan is een Verjaardag Zanger van Lofzangers een hele originele verrassing. We starten het optreden met een vrolijk Happy Birthday. Dat kan natuurlijk ook gewoon een “lang zal ze leven” of “er is er een jarig zijn”!

 

 

Zanger cadeau

We treden op voor mensen uit alle windstreken en alle leeftijden. De jongste dame die we mochten toezingen werd 16 jaar, de oudste 92. We  verrassen ook geregeld een kersverse Abraham of Sarah. Voor hen schrijven we vaak een levenslied op maat. We stoppen er allerlei anekdotes in wat vaak tot grote hilariteit leidt. Wat is er nou een mooier cadeau? Vergeet niet om een filmpje te maken wat de jarige kan terugkijken (we kunnen je helpen met het maken van een mooie edit).  Bovendien kan je de persoonlijk liedtekst inlijsten, dan is je cadeau helemaal af. Een super leuk aandenken voor aan de wand.

 

Singing Telegram voor 16- en 18 jarige

We hebben ontdekt dat mensen van alle leeftijden een verjaardag zanger een leuke verrassing vinden. Wordt je zoon of dochter 16 of 18 jaar? Dan is livemuziek een fantastisch cadeau. Soms vragen ouders of het niet te gênant is? Geloof ons maar, we hebben dit al zo vaak gedaan. We maken er een feestje van, een moment om nooit te vergeten.

 

Welke muziek moet ik kiezen?

Weet je niet wat iemands lievelingsmuziek is? Vraag je je af welk verzoeknummer je moet kiezen? Geen  zorgen! Wij maken dagelijks setlisten op maat. We zijn er met handige tips om je te adviseren of nemen je zorg helemaal uit handen door een voorstel op maat te maken.

 

Verjaardag Zanger op Kantoor

Wil je een collega verrassen? Dat kan tussen de bedrijven door. Zo vallen we een vergadering binnen, staan verdekt op gesteld bij het koffieapparaat of lopen gewoon de werkvloer op. Onverwacht! De eerste reactie die we ontvangen? Vaak is dat een ‘OHNEEEE’ – vergezeld van een dikke, dikke glimlach – en soms – het wegduiken achter de handen. We zorgen voor reuring en er wordt vaak nog lang over nagelachen en -gepraat.

 

Speciale boodschap

Heb je ook een speciale boodschap voor iemand? Boek een verjaardag Zanger als  origineel verrassing cadeau. Neem vrijblijvend contact op met Anne-Marie op 06 49092494. Samen bedenken we een fantastische verrassing!

 

Offerte aanvragen?

Vul het offerteformulier in. Binnen 48 uur nemen we contact op!

Stuur je liever een appje of ben je meer een beller? We zijn 7 dagen in de week bereikbaar op 06 490 92 494.

Reviews

Chella
Chella(Oostzaan)
Lees verder
Was super leuk! Luca was zooooo verrast! Vond het GEWELDIG! Onwijs bedankt!!!!! We waren alle 3 tot tranen geroerd. HIlde was geweldig! Echt zo mooi.
Anja
Anja(Breda)
Lees verder
De Lofzang door Joost vanmiddag was erg leuk!! Helemaal wat we er van verwacht hadden! Medewerkers waren verrast en vonden het leuk. Fijn dat hij ook met de kinderen om kon gaan! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen!! Groetjes Anja
Rudy
RudyPuurs (België)
Lees verder
Het was echt geweldig. Kyle is echt een topzanger. Heb een Wetransfer gestuurd. Het was zo leuk, dat willen we jullie niet onthouden! Kyle heeft echt talent. Ik ga reclame maken voor jullie. Bedankt!
Ada
Ada(Arnhem)
Lees verder
Hilde was fantastisch, mijn moeder was blij verrast, de liedjes waren goed gekozen! We hebben erg van haar genoeten, Groetjes van Ada
Ineke
Ineke(Zetten)
Lees verder
Het optreden van Menno was gisteren super geslaagd. Edwin vond het een hele leuke verrassing en Menno deed het fantastisch
Arjan
Arjan(Hoek van Holland)
Lees verder
Heidy vond het echt tof. Ze belde net daarvoor dat ze lang moest overwerken omdat het waanzinnig druk was dus het was een welkome onderbreking. Ik ben blij met het resultaat.

Schrijf een Lied!

(whitepaper)

Wil je zelf een persoonlijk lied schrijven? In het gratis whitepaper ‘Schrijf een Lied!’ delen we al onze tips ♥.

Verjaardag Zanger

Een Verjaardag Zanger is leuk als origineel cadeau voor iemand die 16, 18, 30 of 40 jaar wordt. We spelen ook veel als origineel verrassingscadeau voor Abraham en Sarah (50 jaar) en mensen die 60+ worden. Eigenlijk maakt leeftijd niet uit. Met een Verjaardag Zanger geef je iemand een onvergetelijk moment cadeau!