fbpx

Reclame en pr

De troubadours van Lofzangers brengen een moment van oprechte aandacht. We raken mensen in hun hart, leggen een magische verbinding. Wilt u uw klanten verrassen? We vertellen graag, in het kort, over enkele van onze maatwerkopdrachten. Neem contact op voor meer informatie

Maatwerk opdrachten

Een kleine greep uit enkele van onze troubadour projecten, van pr stunt tot landelijke dag of lustrumfeest:

 • Gemeente Deventer
  Reclame Stunt: met feestelijke, korte verrassingsoptredens het winkelend publiek attenderen op de opening van een nieuwe parkeergarage.
 • Nederlandse Stomavereniging
  Event:  500+ gasten een warm, muzikaal welkom heten door korte serenade optredens te geven aan wachtende deelnemers in de rij bij de inschrijfbalie. 
 • Yellow Walnut
  Inspiratie & Netwerkmeeting: gasten een verkwikkend, inspirerend optreden geven tussen de sprekers door.
 • NSV
  Workshop: nieuwe en bestaande leden met elkaar verbinden door middel van een energie zangworkshop, inclusief battle! Een bijzondere manier om kennis te maken waarbij direct gewerkt wordt aan een sterk fundament: in vertrouwen samen (en jezelf) kunnen zijn.
 • LCI
  Lustrumfeest: livemuziek met een spontaan karakter verzorgen tijdens de borrel van het lustrumfeest. Meer over deze muziektheater act lees u op de Muzikale Menukaart.
 
Hoe werkt het?

Wilt u weten wat we kunnen betekenen voor uw bedrijf? We denken graag mee over een promotieactie, ludieke pr stunt of unieke manier om uw medewerkers te verrassen. Met meer dan 20 jaar ervaring in het reclamevak kan Anne-Marie (06 490 92 494) u gegarandeerd verder helpen.

In Maart & April 2021 is uw contactpersoon Xanne Zwart: 06 106 47 118

Ludieke PR stunt!

Ben je opzoek naar een ludieke actie om een merk te promoten? Wil je onder de aandacht komen bij een specifieke doelgroep? Neem contact op met Lofzangers: samen bedenken we een unieke promotieactie.

Lofzangers