fbpx

Moederdag Tour 2020

Op zoek naar een origineel Moederdag cadeau? Zet de allerliefste mama van de wereld in het zonnetje met een Lofzang. Speciaal voor Moederdag 2020 hebben we een leuke actie bedacht.

Moederdag Tour 2020
Voor de allerliefste mama’s in Utrecht, Amsterdam, Hilversum en Leiden hebben we dit jaar een speciale actie: de Moederdag Tour 2020. We zetten je moeder muzikaal in ’t zonnetje vanaf 79,95! 

Coverrepertoire
Voor deze speciale actie speelt de Lofzanger muziek uit bestaand cover repertoire wat hij of zij paraat heeft. Door dat we muziek spelen die we al kennen kunnen we de prijs laag houden want er hoeven geen aparte akkoorden en tekst te worden ingestudeerd. Wordt het wel een geslaagd optreden als je geen verzoeknummer kan indienen? JA zeker wel! We kunnen je verzekeren dat wij, met inmiddels meer dan 9 jaar ervaring, heel goed weten hoe we jouw moeder een onvergetelijke verrassing kunnen bezorgen. We leggen haar in de muzikale watten en maken er een swingend optreden van wat haar nog lang zal bij blijven. Mam, You are my Sunshine!

Hoe werkt de Moederdag Tour 2020?
De Moederdag Tour vindt plaats tussen 11:00- 14:00. We plannen de adressen zo in dat het het gunstigst uitpakt voor onze zanger of zangeres. Je krijgt van te voren te horen hoe laat we ongeveer langskomen.

Andere locaties
Goh wat jammer,  mijn moeder woont niet in Utrecht, Amsterdam, Leiden of Hilversum maar ik wil haar wel graag verrassen op Moederdag. Neem even contact op! We kijken wat we voor je kunnen betekenen. Wie weet ligt haar adres wel op de route, of we bedenken een leuk alternatief! 🙂

Moederdag Tour 2020

Update: Onze Moederdag Tour is vol.

Wil je een plek reserveren voor de Moederdag Tour 2020. App 06 490 92 494 met de volgende informatie

  1. Je naam en telefoonnummer
  2. Adres van je moeder
  3. Duur van het optreden.

Reviews

Chella
Chella(Oostzaan)
Lees verder
Was super leuk! Luca was zooooo verrast! Vond het GEWELDIG! Onwijs bedankt!!!!! We waren alle 3 tot tranen geroerd. HIlde was geweldig! Echt zo mooi.
Anja
Anja(Breda)
Lees verder
De Lofzang door Joost vanmiddag was erg leuk!! Helemaal wat we er van verwacht hadden! Medewerkers waren verrast en vonden het leuk. Fijn dat hij ook met de kinderen om kon gaan! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen!! Groetjes Anja
Rudy
RudyPuurs (België)
Lees verder
Het was echt geweldig. Kyle is echt een topzanger. Heb een Wetransfer gestuurd. Het was zo leuk, dat willen we jullie niet onthouden! Kyle heeft echt talent. Ik ga reclame maken voor jullie. Bedankt!
Ada
Ada(Arnhem)
Lees verder
Hilde was fantastisch, mijn moeder was blij verrast, de liedjes waren goed gekozen! We hebben erg van haar genoeten, Groetjes van Ada
Ineke
Ineke(Zetten)
Lees verder
Het optreden van Menno was gisteren super geslaagd. Edwin vond het een hele leuke verrassing en Menno deed het fantastisch
Arjan
Arjan(Hoek van Holland)
Lees verder
Heidy vond het echt tof. Ze belde net daarvoor dat ze lang moest overwerken omdat het waanzinnig druk was dus het was een welkome onderbreking. Ik ben blij met het resultaat.

Schrijf een Lied!

(whitepaper)

Wil je zelf een persoonlijk lied schrijven? In het gratis whitepaper ‘Schrijf een Lied!’ delen we al onze tips. Beschikbaar vanaf 1 mei 2020♥.