fbpx

Last Minute Verrassing

Herken je dat? De tijd vliegt en opeens denk je: Oeps, is dat feestje morgen al? Je baalt want je gunt iemand een bijzondere dag. Geen paniek. Een Zingend Telegram is een geweldige Last Minute Verrassing.

Lastminute Cadeau - Lofzangers.nl
Last Minute Verrassing

Met een Zingend Telegram zet je iemand namelijk echt in het zonnetje. Je geeft een moment van oprechte aandacht cadeau. Ook als je aan de late kant bent met de organisatie. De uitkomst is hetzelfde. Een bos bloemen laten bezorgen is mooi maar een zingend telegram is prachtig. Net even wat origineler. Net even wat verrassender. Maar hoe snel kan je een Last Minute Verrassing organiseren?

Last Minute verrassing – Thuis en op Kantoor

Bel je op het laatste moment? Dan moet je een beetje geluk hebben. Soms regelen we binnen 24 uur nog een optreden. Dat geeft een kick! Maar eerlijk is eerlijk. Soms zit de agenda vol. Het lukt niet meer om live aan de deur te verschijnen. Dan verrassen we mensen met een Zingend Telegram Digitaal.

Last Minute Verrassing
Last Minute Verrassing  – Digitaal

Digitaal verrassen we de meeste particulieren last minute via WhatsApp videobellen, Skype of Facetime. Jullie geven ons een 06-nummer. Zodra er wordt opgenomen beginnen we te spelen: VERRASSING!!

Een jarige collega zetten we vaak in het zonnetje tijdens een teamoverleg in ZOOM. Dat is ook een leuk moment om afscheid te nemen van een collega of een heel team in het zonnetje te zetten. Lees meer over een feestje op afstand op Zingend Telegram Digitaal.

Schrijfservice - Persoonlijk Lied

Al 9 jaar schrijven we liedjes op maat. Wil je een liedje laten schrijven? dan ontvang je via e-mail een documentje met vragen. Als jouw informatie binnen is gaan we direct aan de slag! Wanneer de tekst af is ontvang je deze per e-mail voor feedback/akkoord.

Persoonlijk_Lied_schrijven

Google Reviews

Anderen zijn 100% tevreden over de Lofzangers. Bekijk ons profiel op Google en Lees alle 5 sterren reviews!

WhatsApp Reviews

Chella
Chella(Oostzaan)
Lees verder
Was super leuk! Luca was zooooo verrast! Vond het GEWELDIG! Onwijs bedankt!!!!! We waren alle 3 tot tranen geroerd. HIlde was geweldig! Echt zo mooi.
Chella
Chella(Oostzaan)
Lees verder
Was super leuk! Luca was zooooo verrast! Vond het GEWELDIG! Onwijs bedankt!!!!! We waren alle 3 tot tranen geroerd. HIlde was geweldig! Echt zo mooi.
Anja
Anja(Breda)
Lees verder
De Lofzang door Joost vanmiddag was erg leuk!! Helemaal wat we er van verwacht hadden! Medewerkers waren verrast en vonden het leuk. Fijn dat hij ook met de kinderen om kon gaan! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen!! Groetjes Anja
Rudy
RudyPuurs (België)
Lees verder
Het was echt geweldig. Kyle is echt een topzanger. Heb een Wetransfer gestuurd. Het was zo leuk, dat willen we jullie niet onthouden! Kyle heeft echt talent. Ik ga reclame maken voor jullie. Bedankt!
Ada
Ada(Arnhem)
Lees verder
Hilde was fantastisch, mijn moeder was blij verrast, de liedjes waren goed gekozen! We hebben erg van haar genoeten, Groetjes van Ada
Ineke
Ineke(Zetten)
Lees verder
Het optreden van Menno was gisteren super geslaagd. Edwin vond het een hele leuke verrassing en Menno deed het fantastisch
Arjan
Arjan(Hoek van Holland)
Lees verder
Heidy vond het echt tof. Ze belde net daarvoor dat ze lang moest overwerken omdat het waanzinnig druk was dus het was een welkome onderbreking. Ik ben blij met het resultaat.
Mirjam
Mirjam(IJsselstein)
Lees verder
Het was zooooooooooo leuk! Echt geweldig. Hilde kan zo mooi zingen en gitaar spelen. Mamma was verrast en ont-roerd bij het verzoeknummer. Meer dan geslaagd. Dank je wel. Ik hou het zeker in gedachten voor een andere gelegenheid.
Tim
Tim(Amsterdam)
Lees verder
Holy shit! Wat hebben wij gister een heerlijke dag gehad. Staat er ineens een zingende gitarist aan de lunch tafel. Super vet, de oudjes hebben er zelfs een traantje door gelaten.

Zakelijke Klanten

Snel naar...