fbpx

Huwelijk Jubileum Cadeau

Wil je een bruidspaar speciaal verrassen? Wij trekken er vaak op uit om namens ouders of vrienden een koppel op originele wijze te feliciteren! De ene keer zijn we het huwelijk jubileum cadeau voor een gouden bruiloft de andere keer plakken we een muzikale pleister omdat een trouwerij niet door kan gaan. Ook worden we vaak ingehuurd door een van de partners zelf, die wil dan zelf een romantische verrassing organiseren.

Bruidspaar verrassen

Hoe lang het stelletje ook samen is, je huurt ons in om de liefde te vieren. Als je weet wat ‘hun’ liedje is dan spelen we dat natuurlijk als verzoeknummer. Weet je dat niet? Maak je geen zorgen. We maken dagelijks setlists en weten als geen ander een romantische verrassing neer te zetten.

Verrassing op een bruiloft, in een restaurant of thuis

We spelen op allerlei locaties. Bijvoorbeeld tijdens de ceremonie, vlak voor het ja-woord of tijdens het zetten van de handtekeningen. Soms worden we gevraagd als verrassing tijdens de borrel, het diner of het feest. En we vieren de liefde ook heel vaak thuis. Als mensen 40 jaar samen zijn geven ze misschien geen groot feest, maar vinden ze het wel heel leuk om  bij deze mooie mijlpaal stil te staan. Dan is een muzikale verrassing echt geweldig om cadeau te krijgen.

Wat maakt een huwelijks verrassing cadeau leuk?

Ten eerste horen we vaak dat mensen het liefst een mooie tijd samen hebben. Ze willen “momenten om te koesteren”. Het is een belevenis om een optreden aan huis te krijgen. Een serenade van een lofzanger of -zangeres is een moment om nooit meer te vergeten.

Hoe maak ik mijn huwelijk jubileum cadeau speciaal?
  1. Combineer met bloemen! Sommige mensen combineren een lofzang met een mooie bos rozen.
  2. Laat een persoonlijk lied schrijven!  We verwerken allerlei anekdotes van het koppel en bezorgen ze een lach, en vaak ook een traan(tje).
  3. Maak een filmpje! Laat iemand het optreden filmen en maak een compilatie. Zo’n filmpje kan je wel 1000x terug kijken. Wij gebruiken  Kinemaster. Ben je niet zo’n techneut? Vraag ons om te helpen, we monteren vaak filmpjes voor onze klanten.
  4. Lijst de liedtekst in! Heb je een eigen liedtekst laten schrijven lijst deze dan in. Een super mooi aandenken voor aan de wand. 
  5. Foto op doek! Een ander leuk aandenken voor aan de muur is het laten afdrukken van een foto op doek. Elke keer als je er langsloopt komt herinner je je weer dat gevoel van de verrassing, het gevoel van totale verbazing: ‘Wat is dit nu? Wat leuk!!!’ .

 
Interesse?
Wil je iemand verrassing met een persoonlijk huwelijk jubileum cadeau? Vul het offerteformulier in en binnen 48 uur hoor je van ons! Ben je meer een app-er of beller. We zijn 7 dagen in de week bereikbaar op 06 490 92 494.

Offerte aanvragen?

Vul het offerteformulier in. Binnen 48 uur nemen we contact op!

Stuur je liever een appje of ben je meer een beller? We zijn bereikbaar op 06 490 92 494

Reviews

Chella
Chella(Oostzaan)
Lees verder
Was super leuk! Luca was zooooo verrast! Vond het GEWELDIG! Onwijs bedankt!!!!! We waren alle 3 tot tranen geroerd. HIlde was geweldig! Echt zo mooi.
Anja
Anja(Breda)
Lees verder
De Lofzang door Joost vanmiddag was erg leuk!! Helemaal wat we er van verwacht hadden! Medewerkers waren verrast en vonden het leuk. Fijn dat hij ook met de kinderen om kon gaan! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen!! Groetjes Anja
Rudy
RudyPuurs (België)
Lees verder
Het was echt geweldig. Kyle is echt een topzanger. Heb een Wetransfer gestuurd. Het was zo leuk, dat willen we jullie niet onthouden! Kyle heeft echt talent. Ik ga reclame maken voor jullie. Bedankt!
Ada
Ada(Arnhem)
Lees verder
Hilde was fantastisch, mijn moeder was blij verrast, de liedjes waren goed gekozen! We hebben erg van haar genoeten, Groetjes van Ada
Ineke
Ineke(Zetten)
Lees verder
Het optreden van Menno was gisteren super geslaagd. Edwin vond het een hele leuke verrassing en Menno deed het fantastisch
Arjan
Arjan(Hoek van Holland)
Lees verder
Heidy vond het echt tof. Ze belde net daarvoor dat ze lang moest overwerken omdat het waanzinnig druk was dus het was een welkome onderbreking. Ik ben blij met het resultaat.
Mirjam
Mirjam(IJsselstein)
Lees verder
Het was zooooooooooo leuk! Echt geweldig. Hilde kan zo mooi zingen en gitaar spelen. Mamma was verrast en ont-roerd bij het verzoeknummer. Meer dan geslaagd. Dank je wel. Ik hou het zeker in gedachten voor een andere gelegenheid.
Tim
Tim(Amsterdam)
Lees verder
Holy shit! Wat hebben wij gister een heerlijke dag gehad. Staat er ineens een zingende gitarist aan de lunch tafel. Super vet, de oudjes hebben er zelfs een traantje door gelaten.

Schrijf een Lied!

(whitepaper)

Wil je zelf een persoonlijk lied schrijven? In het gratis whitepaper ‘Schrijf een Lied!’ delen we al onze tips.♥

Huwelijkscadeau (kort)

Lofzangers zetten dagelijks mensen in het zonnetje!  Wat ons tot het leukste huwelijkscadeau maakt

  • We zijn een beleving! Een optreden is een uniek moment om nooit te vergeten.
  • Het optreden is een totale verrassing voor het koppel, iets waar ze het nog lang samen over zullen hebben.
  • Er zijn verschillende manieren om van een verrassingsoptreden ook een fysiek cadeau te maken (zie de tekst hiernaast)