fbpx

Muzikale verrassingen

Bij de Lofzangers bestel je een Muzikale Verrassing. Makkelijk & Snel!

Zingend Telegram

Verjaardag Verrassing

Een Zingend Telegram cadeau krijgen op je verjaardag? Dat is een geweldige verrassing! Met onze Lofzanger wordt het een onvergetelijk feestje. De jarige job staat écht in ’t zonnetje! Van Sweet 16, Sarah of Abraham tot 100-jarige. Wie verras jij?

Romantische Serenade

Zingend Telegram

Zoek je een romantische  verrassing? Geef een Serenade cadeau. Na ruim 11 jaar zijn de lofzangers experts in liefde vieren. Een jubileum, origineel huwelijksaanzoek, verrassing op de grote dag, Gouden Bruiloft…

Muzikale Oppepper

Lastminute Cadeau - Lofzangers.nl

Wil je iemand een hart onder de riem steken? Een Zingend Telegram zegt meer dan 1000 woorden. Op luchtige wijze brengen wij jouw steun. Hoe mensen reageren? Dankbaar. Ik kan er weer he-le-maal tegen aan!

Maatwerk
Consumenten & Bedrijven

We doen veel maatwerkoptredens voor consumenten en bedrijven. Zomaar wat ideetjes:

  • Flash Mob op een bruiloft
  • Thuiswerk Tour voor Collega’s
  • Muzikaal Inbreken – Hybride Werken
  • Sing along Familieweekend
  • Dag van de BHV
  • Dag van de Ondernemer
Persoonlijk Lied
Schrijfservice
Persoonlijk_Lied_schrijven

Wil je jouw verrassing echt bijzonder maken? laat de Lofzangers een persoonlijk lied schrijven. Door onze teksten voelen mensen zich in het zonnetje gezet, gezien en gewaardeerd.

Bedrijven

Events

Een originele touch geven aan je event? De Lofzangers zorgen voor:

  • Muzikaal Ontvangst
  • Wachtrij Muzikant
  • Congres Lied

Muziek geeft kleur en wordt altijd – helemaal uit onverwachte hoek – gewaardeerd!

Dag van de Medewerker

Hoe bind je medewerkers aan je organisatie? Woorden van Waardering spelen een zeer belangrijke rol. Wil je jouw mensen bedanken voor hun inzet? Lofzangers brengen  complimenten, frisse energie en alle neuzen dezelfde kant op.

Borrels & Feesten

Zoek je een verrassende smaakmaker voor een borrel of feest? De Lofzangers zijn een mobiele, interactieve act en staan pal tussen de mensen. We zorgen voor verbinding, reuring en plezier. Check onze Muzikale Menukaart of neem contact op voor Maatwerk

Direct boeken? Neem contact op:

WhatsApp Reviews

Chella
Chella(Oostzaan)
Lees verder
Was super leuk! Luca was zooooo verrast! Vond het GEWELDIG! Onwijs bedankt!!!!! We waren alle 3 tot tranen geroerd. HIlde was geweldig! Echt zo mooi.
Geert
Geert(Theater de Leest - Waalwijk)
Lees verder
Hey Anne-Marie, ik wil je enorm bedanken! Wat heeft Kyle het top gedaan, super enthouasiast, kwalitatief top, de tekst op de juiste accenten uitegelicht. Wij hebben genoten . Echt super tof!!! Bedankt 👍👍👍
Anja
Anja(Breda)
Lees verder
De Lofzang door Joost vanmiddag was erg leuk!! Helemaal wat we er van verwacht hadden! Medewerkers waren verrast en vonden het leuk. Fijn dat hij ook met de kinderen om kon gaan! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen!! Groetjes Anja
Rudy
Rudy(Puurs - België)
Lees verder
Het was echt geweldig. Kyle is echt een topzanger. Heb een Wetransfer gestuurd. Het was zo leuk, dat willen we jullie niet onthouden! Kyle heeft echt talent. Ik ga reclame maken voor jullie. Bedankt!
Ada
Ada(Arnhem)
Lees verder
Hilde was fantastisch, mijn moeder was blij verrast, de liedjes waren goed gekozen! We hebben erg van haar genoten, Groetjes van Ada
Ineke
Ineke(Zetten)
Lees verder
Het optreden van Menno was gisteren super geslaagd. Edwin vond het een hele leuke verrassing en Menno deed het fantastisch
Arjan
Arjan(Hoek van Holland)
Lees verder
Heidy vond het echt tof. Ze belde net daarvoor dat ze lang moest overwerken omdat het waanzinnig druk was dus het was een welkome onderbreking. Ik ben blij met het resultaat.
Mirjam
Mirjam(IJsselstein)
Lees verder
Het was zooooooooooo leuk! Echt geweldig. Erika kan zo mooi zingen en gitaar spelen. Mamma was verrast en ontroerd bij het verzoeknummer. Meer dan geslaagd. Dank je wel. Ik hou het zeker in gedachten voor een andere gelegenheid.
Tim
Tim(Amsterdam)
Lees verder
Holy shit! Wat hebben wij gister een heerlijke dag gehad. Staat er ineens een zingende gitarist aan de lunch tafel. Super vet, de oudjes hebben er zelfs een traantje door gelaten.
Andreas
Andreas(Denmark)
Lees verder
A M A Z I N G!!! Thank you SO much for making this happen on such Shamefully short notice! The couple was very surprised an very touched by Emma's song.
Edith
Edith(Rhenen)
Lees verder
Jáááá, was echt SUPER leuk! Ze waren héél erg verrast, de sfeer was onwijs leuk, mensen zaten met hun voet mee te wippen, er werd meegeklapt. Echt tof. En wat kan Sifra goed zingen zeg, echt prachtig. We hebben genoten!
Natasja
Natasja(Buenos Aires)
Lees verder
Milène was geweldig! Dank jullie wel! Mijn moeder was tot tranen geroerd!

Offerte

Check onze prijstlijst of vraag een offerte aan.

Google Review

Wat vinden andere klanten van de Lofzangers? Bekijk meer dan zeventig 5 sterren reviews op Google!

Zakelijke Klanten

Last Minutes

Wil je een last minute cadeau regelen? Bel de Lofzangers. We zetten alles op alles om een mooie verrassing te regelen. Soms  zelfs binnen 24 uur!