optreden

[imageeffect type=”shadowreflection” height=”148″ width=”148″ alt=”Persoonlijk_lied” lightbox=”yes” url=”https://www.lofzangers.nl/wp-content/media/2012/02/product_logo_lichtblauw.png” ]

Persoonlijk lied

Zoek je een origineel afscheidscadeau? Wil je een speciale verrassing organiseren of iemand in het zonnetje zetten? Schrijf dan een persoonlijk lied vol anekdotes. Een Lofzanger speelt jouw nummer live op een locatie en tijd naar keuze. Een persoonlijk lied is een onvergetelijk cadeau, ook leuk als verjaardagscadeau!

het optreden
De lofzanger warmt eerst het publiek op met een aantal covers. Als uitsmijter zingt hij jullie eigen geschreven lied. Onze tip: deel de songtekst uit en het publiek kan gezellig meezingen.

hoe boek je een optreden?
Geef in het boekingsformulier aan op welke melodie je een tekst schrijft (melodieën zijn in overleg). Wij zoeken de meest geschikte Lofzanger voor je uit en nemen binnen 3 werkdagen contact op om de boeking te bevestigen.

persoonlijk lied laten schrijven
Heb je geen inspiratie of vind je een persoonlijk liedje schrijven lastig? Laat Lofzangers een persoonlijk lied schrijven, onze professionele tekstschrijver staat voor je klaar.

reiskosten
We proberen een geschikte zanger te vinden bij jou in de buurt. Wil je de exacte reiskosten voor een boeking weten? Neem even contact met ons op.

onze belofte aan jou
We maken er een onvergetelijk optreden van!

Additional DescriptionMore Details

De melodien voor je eigen lied:

  • Hotel California (The Eagles)
  • Het is een nacht (Guus Meeuwis)
  • Het regent zonnestralen (Acda & de Munnik)
  • Faith (George Michael)
  • Let me entertain you (Robby Williams)

Product Options

Vanaf €120,00

Loading Updating cart…
LadenBezig met bijwerken…