lovezanger

    Regelmatig horen we grappige woordspellingen op onze naam; “Luv zangers” of “de Lovezanger”. Eigenlijk zo gek nog niet want we worden vaak ingehuurd als speciaal verrassingscadeau, ook om de allerliefste liefjes in het zonnetje te zetten. Een serenade is een heel romantisch cadeau; of je nu een nieuwe liefde wilt veroveren of je partner wilt verrassen met een vleugje romantiek…. zelfs als je iets goed te maken hebt kun je ons inhuren!

    Elke romantische verrassing is anders maar hoe ziet een Lofzang optreden er uit? Een leuk voorbeeld is het optreden wat we verzorgde voor het huwelijksaanzoek van amerikaan Matt. Hij wilde zijn Russische vriendin op een speciale manier ten huwelijk vragen. Tijdens een boottocht door de Amsterdamse grachten verzorgde Lofzangers twee muzikale momenten: een ‘mini concertje’ Tom Waits en een romantische serenade vlak voor het moment suprême.

    Wil jij ook een romantische verrassing organiseren, zoek je een romantisch cadeau om je vriend of vriendin te verrassen? Bel ons voor een boeking of vrijblijvend advies; we denken graag met je mee!