over ons

  In 2011 ben ik naar saxofonist Floris van der Vlugt toegestapt. Zonde vond ik het dat er zoveel muzikaal talent rondloopt waar we amper van kunnen genieten in het dagelijks leven. Ik wilde de drempel voor het inhuren van professionele live muziek verlagen.

  Live muziek loopt al snel in de papieren; een zanger(es) of band wordt alleen geboekt voor een groots feest, wanneer ‘het iets mag kosten’ en er voldoende ruimte is voor apparatuur en al die zaken. En dat terwijl er zoveel bijzondere gebeurtenissen zijn waarop muziek een onvergetelijke bijdrage kan leveren.

  We hebben het idee uitgewerkt en in 2011 is Lofzangers geboren; persoonlijke verrassingsoptredens door professionele muzikanten op een tijd en plek naar keuze. Wat ons echt uniek maakt is dat we al vanaf 20 minuten te boeken zijn en akoestisch spelen; gedoe met snoeren dus en de optredens voelen bijzonder intiem aan.

  Ik ben blij en trots op het resultaat. Mijn nieuwe doel is nu er voor zorgen dat elke Nederlander tenminste één keer in zijn leven een verrassingsoptreden mee maakt. Want werkelijk waar je krijgt er kippenvel van, het is een levenservaring die niet mag ontbreken!

  Een muzikale groet,

  Anne-Marie Dröes